Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Брате фридом оф спич си е јас те разбирам и мене ми се мизерни, ама логиката ми вика дека Мартинез треба да збори на теренот а не во вакви глупости да навлегува, тие зборат 13 години, ама исто така тие се тие кои можат да шифтаат и да ствараат притисок спрема инеос и Глејзери, со тоа се согласувам дека е целата работа детска и дека комплетно се шифта надвор од моментумот
Тоа не се критики тоа е исмевање ради физички недостаок кој е небитен во ситуацијава со Лисандро, ко тебе да те критикуваат иако топ си ја завршуваш работата ама кај те нашле слаб си бил

Ќе биде смешно ако има Герет Бејл тип на преображение :D

Делува на многу скромен лик, и мило ми е што му се подобри формата во последно време.

Тоа не се критики тоа е исмевање ради физички недостаок кој е небитен во ситуацијава со Лисандро, ко тебе да те критикуваат иако топ си ја завршуваш работата ама кај те нашле слаб си бил
Другар не ми ја сфаќате поентата џабе е да де објаснувам, стандардите се намалени драстично, а ние очекуваме нов Ферги притоа се палиме што некој си кажал свое мислење за некој кој што реално е добар но нема ништо освоено, искрено пак ќе кажам ако е тоа мотив за Мартинез да игра на уште повисоко ниво посакувам овие да лапат слама а овој да збори на терен и топка да не мине а ние гол да не примиме.
Јас прв зборев дека Аморим требаше повеќе да го игра Лисандро а Видук ми реплицираше дека треба да се дозира како било лошо после онаква повреда да се игра, нема врска испаднав во право ете излезе прљав веш дека дури Лича се скарал со Аморим зошто не играл и ред други работи. Тука никој не докажал теза нема ни јас ама знам на што мислам и знам дека барем Сколс не рекол ништо со лоша намера, за разлика од Невил.

Другар не ми ја сфаќате поентата џабе е да де објаснувам, стандардите се намалени драстично, а ние очекуваме нов Ферги притоа се палиме што некој си кажал свое мислење за некој кој што реално е добар но нема ништо освоено, искрено пак ќе кажам ако е тоа мотив за Мартинез да игра на уште повисоко ниво посакувам овие да лапат слама а овој да збори на терен и топка да не мине а ние гол да не примиме.
Јас прв зборев дека Аморим требаше повеќе да го игра Лисандро а Видук ми реплицираше дека треба да се дозира како било лошо после онаква повреда да се игра, нема врска испаднав во право ете излезе прљав веш дека дури Лича се скарал со Аморим зошто не играл и ред други работи. Тука никој не докажал теза нема ни јас ама знам на што мислам и знам дека барем Сколс не рекол ништо со лоша намера, за разлика од Невил.

Не го дискутираме квалитетот на Мартинез, туку дали тоа што го имаат кажано е навредливо. Исто би било и да е кажаното за рандом друг играч. Мартинез е всушност светски првак со Аргентина.

Не ми текнува што беше дискусијата, ама секој играч што се враќа во АЦЛ, полека го вметнуваат во тимот за да не ја повтори истата. Аморим всушност му ја даде капитенската лента на Мартинез против Волфс.

Мораше да го задржат барем уште сезона, две. Можеше да се користи по 60 минути на утакмица, ама тоа е, карамбол е клубот ниту знае некој во која насока се движат ни ништо.

Kласа. И официјално си иде на крај на сезона.

После Керик сме немале подобар ДМ, класа играч.
Автоматски споено мислење:

Мораше да го задржат барем уште сезона, две. Можеше да се користи по 60 минути на утакмица, ама тоа е, карамбол е клубот ниту знае некој во која насока се движат ни ништо.
Верувам дека му е понудено да остане со намалена плата, има уше фудбал до него како шо викаш ти до 60 мин макс.
Ама најверојатно ќе си иде у МЛС и ќе си заработува повеќе.

Mnogu mi e krivo sto ostanuvame bez igrac so pobednicki mentalitet i bukvalno Utd dnk, sampion, karakter i borec. Prekrasni odluki kako i sekogas na upravata koja pravi se za da go propadne klubov. Se da im ebam.

Сигурно имало понуда да остане со помала плата но ја одбил. Тешко ке биде да се најде играч со неговите квалитети. Инаку се спомнува Палмер нешто , можеби замена за Бруно ама ке не одерат од Челзи.

Ајде зимата не излажаа пак оти ке се купува средина,ама на лето барем двајца класа играчи за во средината мора да се купува. Каземиро си оди, Угарте можеби исто не се знае со Бруно дали останува дали ке оди некаде на друго место. Мора да се купува класа не таленти.

Mnogu mi e krivo sto ostanuvame bez igrac so pobednicki mentalitet i bukvalno Utd dnk, sampion, karakter i borec. Prekrasni odluki kako i sekogas na upravata koja pravi se za da go propadne klubov. Se da im ebam.
Прво ти е во ред, страшен професионалец и тимски играч губиме.
Второ не дека управата сака да прави лиши одлуки, туку гледаат повеќе на финансии одколку фудбалски успех.
Автоматски споено мислење:

Сигурно имало понуда да остане со помала плата но ја одбил. Тешко ке биде да се најде играч со неговите квалитети. Инаку се спомнува Палмер нешто , можеби замена за Бруно ама ке не одерат од Челзи.

Ајде зимата не излажаа пак оти ке се купува средина,ама на лето барем двајца класа играчи за во средината мора да се купува. Каземиро си оди, Угарте можеби исто не се знае со Бруно дали останува дали ке оди некаде на друго место. Мора да се купува класа не таленти.
Бруно ќе остане, Угарте ќе си го чуваат пошто е по финансиски идеално.
За подобри играчи на лето тешко, не дека неможе ќе ги најдеме, освоен ако сега не лупнат пари.
А како што гледам во моментов тешко тоа.

Последно уредено:
Класа играч кој придонесе многу повеќе за својот краток престој отколку играчи што се долго време во клубот. Играчиште е Касемиро, еден од најдобрите ако не и најдобар што ја покривал позицијата DM.
616950539_1549127033681449_7797726751257855533_n.jpg
❤️

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom