- Член од
- 9 јануари 2018
- Мислења
- 547
- Поени од реакции
- 1.624
S atobom nema rasprave sutra kada te prodje i bude ti bolje znas li sta znaci da te ne uvodim u pojam uopste DB koje nisu citljive tipa PostgreSQL znas li sta znaci dok ne procitas na netu???pa mi odgovoris
mani se mene
Tebi ja necu biti reklama za uvodjenje novih klijenata mene to ne interesuje izbaci me iz rezije svakako da ne krene po nepotrebnom scenariju...Kako sam naveo alat je fenomenalan kada se ukucaju potrebni podaci ne ttreba meni prevodioc znam sta radi i kako radi pogotovo takvi ne treba da mi pricaju...
Stavi alat koji ne ukucavas nista i vadi bilo sta(moze biti i u samoj scripti i onda se ne ukucava)ali podatak uvek mora da postoji ne pricaj mi vise ispavaj se pa polako..napravi nesto uslikaj pa da analiziramo..imas li sta?
Bio sam nekada davno admin i web admin(davno i nemam veze sa time a i nemam potrebe da ti se jadam iznosim sta i gde je bilo) i na tom forumu pozitivre... Imao sam svoj forum oaza...nikoga nikada nisam pokrao ostetio...(ako nisam dao nisam ni uzeo)da ne idem dalje ...necu icu javno u ovu pricu odgovorio sam sta treba i dovoljno cisto da znas ako nisi ko sam i sta sam..Nisam nikada potegao pricu koja bi se prosirila nasiroko ko si ti?sta si i kakav si? pusti to idemo dalje..
mani se meneTebi ja necu biti reklama za uvodjenje novih klijenata mene to ne interesuje izbaci me iz rezije svakako da ne krene po nepotrebnom scenariju...Kako sam naveo alat je fenomenalan kada se ukucaju potrebni podaci ne ttreba meni prevodioc znam sta radi i kako radi pogotovo takvi ne treba da mi pricaju...
Stavi alat koji ne ukucavas nista i vadi bilo sta(moze biti i u samoj scripti i onda se ne ukucava)ali podatak uvek mora da postoji ne pricaj mi vise ispavaj se pa polako..napravi nesto uslikaj pa da analiziramo..imas li sta?
Автоматски споено мислење:
Bio sam nekada davno admin i web admin(davno i nemam veze sa time a i nemam potrebe da ti se jadam iznosim sta i gde je bilo) i na tom forumu pozitivre... Imao sam svoj forum oaza...nikoga nikada nisam pokrao ostetio...(ako nisam dao nisam ni uzeo)da ne idem dalje ...necu icu javno u ovu pricu odgovorio sam sta treba i dovoljno cisto da znas ako nisi ko sam i sta sam..Nisam nikada potegao pricu koja bi se prosirila nasiroko ko si ti?sta si i kakav si? pusti to idemo dalje..
Последно уредено:

)” nije nikakav “ozbiljan alat” niti dokaz bilo čega – to je običan GUI exporter: uneseš host/port/user/pass/DB, učitaš tabelu i izbaciš u TXT. To može i MySQL Workbench, phpMyAdmin,DBeaver Community, HeidiSQL, Navicat, TablePlus, SQLyog, dbForge Studio for MySQL, JetBrains DataGrip, ili jedan običan SELECT.
al skontat ce on da je panglu, prije ili kasnije..
Drago mi je da su vlasnici panela ovako samouvjereni.