Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
S atobom nema rasprave sutra kada te prodje i bude ti bolje znas li sta znaci da te ne uvodim u pojam uopste DB koje nisu citljive tipa PostgreSQL znas li sta znaci dok ne procitas na netu???pa mi odgovoris :Dmani se mene
Tebi ja necu biti reklama za uvodjenje novih klijenata mene to ne interesuje izbaci me iz rezije svakako da ne krene po nepotrebnom scenariju...Kako sam naveo alat je fenomenalan kada se ukucaju potrebni podaci ne ttreba meni prevodioc znam sta radi i kako radi pogotovo takvi ne treba da mi pricaju...
Stavi alat koji ne ukucavas nista i vadi bilo sta(moze biti i u samoj scripti i onda se ne ukucava)ali podatak uvek mora da postoji ne pricaj mi vise ispavaj se pa polako..napravi nesto uslikaj pa da analiziramo..imas li sta?
Автоматски споено мислење:

Bio sam nekada davno admin i web admin(davno i nemam veze sa time a i nemam potrebe da ti se jadam iznosim sta i gde je bilo) i na tom forumu pozitivre... Imao sam svoj forum oaza...nikoga nikada nisam pokrao ostetio...(ako nisam dao nisam ni uzeo)da ne idem dalje ...necu icu javno u ovu pricu odgovorio sam sta treba i dovoljno cisto da znas ako nisi ko sam i sta sam..Nisam nikada potegao pricu koja bi se prosirila nasiroko ko si ti?sta si i kakav si? pusti to idemo dalje..

Последно уредено:
S atobom nema rasprave sutra kada te prodje i bude ti bolje znas li sta znaci da te ne uvodim u pojam uopste DB koje nisu citljive tipa PostgreSQL znas li sta znaci dok ne procitas na netu???pa mi odgovoris :Dmani se mene
Tebi ja necu biti reklama za uvodjenje novih klijenata mene to ne interesuje izbaci me iz rezije svakako da ne krene po nepotrebnom scenariju...Kako sam naveo alat je fenomenalan kada se ukucaju potrebni podaci ne ttreba meni prevodioc znam sta radi i kako radi pogotovo takvi ne treba da mi pricaju...
Stavi alat koji ne ukucavas nista i vadi bilo sta(moze biti i u samoj scripti i onda se ne ukucava)ali podatak uvek mora da postoji ne pricaj mi vise ispavaj se pa polako..napravi nesto uslikaj pa da analiziramo..imas li sta?

Bio sam nekada davno admin i web admin i na tom forumu pozitivre... Imao sam svoj forum oaza...nikoga nikada nisam pokrao ostetio...(ako nisam dao nisam ni uzeo)da ne idem dalje ...necu icu javno u ovu pricu odgovorio sam sta treba i dovoljno cisto da znas ako nisi ko sam i sta sam..
Ajde ovako, bez drame i bez glupiranja:

1. PostgreSQL “nečitljiv”?
    Nemoj me nasmijavati. PostgreSQL nije “nečitljiva baza” — to je normalan DB kao i MySQL, samo drugi engine. “Nečitljivo” je jedino ako pričaš o binarnim data fajlovima na disku ili o enkripciji/kompresiji, ali to nema veze s tvojim screenshotom i “exporterom”. Ti miješaš pojmove i pokušavaš ispasti pametan tako što ubacuješ random termin.
  2. “Fenomenalan alat kad se ukucaju podaci”
    Pa bravo, upravo si opisao svaku DB aplikaciju ikad: ako uneseš kredencijale, radi. To nije nikakva “fenomenalnost”, to je osnova autentikacije. I da, taj program je i dalje samo GUI koji uradi SELECT i snimi u TXT. Tačka.
  3. “Stavi alat koji ne ukucavaš ništa i vadi bilo šta”
    To što ti tražiš je ili:

• alat koji koristi već sačuvane credove (dakle, opet postoji podatak/lozinka, samo je sakrivena), ili
  • backdoor/exploit/malver.
    Ako ti je to cilj, onda ne traži da te iko shvati ozbiljno kad se priča moderira.

1. “Neko mi potkupljen obrisao post”
    Ne glumi žrtvu. Ako ti admin obriše post sa “alatima” i pričom “password postane čitljiv”, najrealnije je da je obrisano jer je offtopic/štetno/krši pravila, ne zato što te neko “časti nečim”. Ako misliš da je greška — javi se modovima kulturno i pitaj koji tačno dio krši pravila. Conspiracy priče ti samo ruše kredibilitet.
  2. “Mani se mene / ispavaj se”
    To je nivo osnovne škole. Kad nemaš argument, ideš na lično. Ne prolazi.

Možeš ti biti “admin nekad” koliko hoćeš, ali ovdje si napisao gomilu netačnosti i sad se duriš jer ti je neko rekao kako stvari stvarno rade. Ako hoćeš raspravu — pričaj činjenicama. Ako hoćeš dramu — traži publiku negdje drugo.

ides na gpt da ti kreira pricu i nformacije inace si..()znas i sam druze nemoj sledecu poruku vise napisacu sta si i ko si..Inace ja sam uvek admin i alfa a ti si...znas vec sta samo te sramota da priznas samom sebi idi brate dalje i otkaci me se...Naravno tvoja poenta je da ne analiziras jer ovo nije naucni forum niti to veci broj clanova,ne razume nego da se napravis pametnim(a ustavri hoces reci da ja to radim)da bi privukao druge musterije.(ja ispadnem glup sto nemogu nikako).nemoj brate meni te price...Odnosno ne radi to preko mene...

Последно уредено:
Brate, smiri gas. Ovo “napisaću šta si i ko si” je dječiji nivo i klasična prijetnja kad ponestane argumenata. Ako imaš nešto konkretno — napiši činjenice. Ako nemaš, onda prestani s tim cirkusom.

Ja ne “idem na GPT da kreira priču”, nego ti kažem ono što je očigledno: alat sa slike je exporter/viewer koji radi tek kad se unesu kredencijali. To nije uvreda, to je tehnička realnost. Ti umjesto da osporiš činjenicu, prebacuješ na “ko si ti” i “šta si ti”. To je slabost, ne snaga.

A ovo “ja sam uvijek admin i alfa” — super, budi. Ali admin se ne postaje titulom u rečenici, nego ponašanjem i znanjem. Trenutno pokazuješ samo ego i prijetnje.

Ako hoćeš mir: ja te ne tagujem, ne jurim, ne “reklamiram se” preko tebe. Samo nemoj širiti netačne priče i onda se pjeniti kad te neko ispravi. Ako ti smeta, ignoriši i nastavi dalje. I ja ću isto.

De mi reci kako ti je sef dsuki ?

Brate, smiri gas. Ovo “napisaću šta si i ko si” je dječiji nivo i klasična prijetnja kad ponestane argumenata. Ako imaš nešto konkretno — napiši činjenice. Ako nemaš, onda prestani s tim cirkusom.

Ja ne “idem na GPT da kreira priču”, nego ti kažem ono što je očigledno: alat sa slike je exporter/viewer koji radi tek kad se unesu kredencijali. To nije uvreda, to je tehnička realnost. Ti umjesto da osporiš činjenicu, prebacuješ na “ko si ti” i “šta si ti”. To je slabost, ne snaga.

A ovo “ja sam uvijek admin i alfa” — super, budi. Ali admin se ne postaje titulom u rečenici, nego ponašanjem i znanjem. Trenutno pokazuješ samo ego i prijetnje.

Ako hoćeš mir: ja te ne tagujem, ne jurim, ne “reklamiram se” preko tebe. Samo nemoj širiti netačne priče i onda se pjeniti kad te neko ispravi. Ako ti smeta, ignoriši i nastavi dalje. I ja ću isto.

De mi reci kako ti je sef dsuki ?
Dsuki je neko koga sam znao (i znam naravno)nisam s njime u kontaktu ako te interesuje a zasto bi ti to i govorio i nije mi nikada ni bio sef....pozitivu sam sredio da bude u ok stanju i otisao odatle iz svojih razloga (eto neka i drugi procitaju)bilo je i dobrih trenutaka al sam radio da to lep izgleda(na tom tipu foruma)ne zelim oko toga ni pricati .Naravno nisam se posvadjao ni sa kime nije mi takav karakter niti interesna svera kao mnogima koje sam usput upoznao (izmedju ostalog i ti)a ne bi ttebalo ali..Nisu mi potrebni argumenti cinjenice nista za programiranje si ti za mene null al nema veze cenim kontakt ipokusaj svaka cast...

Daj tu fenomenalnu scriptu u koju se nista ne ukucava ...hoces jedan digirtalni sart da ti stavim tu ne treba nista samo postavis u komp i imas i podsetnik..licno pravio :D stavim kode

Da dodam niko sa nikime ne treba da se svadja mnogi nece da se zanere a rekli bi ili lajkovali...iz razlicitih pobuda ovde(ne treba da se zameraju)ja nisam takav sta mislim to pisem..nema greske i ne treba ni mi da se zameramo da ne ode previse daleko..pozz idem leci LN svima

Последно уредено:
Brate, nemoj da se blamiraš tom slikom. Taj “MySQL – TXT Exporter Pro (Autor: ALFA :icon_lol::icon_lol::icon_lol::aplauz::angel:)” nije nikakav “ozbiljan alat” niti dokaz bilo čega – to je običan GUI exporter: uneseš host/port/user/pass/DB, učitaš tabelu i izbaciš u TXT. To može i MySQL Workbench, phpMyAdmin,DBeaver Community, HeidiSQL, Navicat, TablePlus, SQLyog, dbForge Studio for MySQL, JetBrains DataGrip, ili jedan običan SELECT.

Drugim riječima: taj program ne “pronalazi” ništa i ne “otvara” ništa. Radi samo ako već imaš validne kredencijale. A još gore – reklamiraš neki random exe (bez vendor-a, bez potpisa) u koji ljudi trebaju ukucati svoje lozinke. To nije “ozbiljno”, to je recept da nekome nestanu kredencijali i da se napravi šteta.

Ako ti je cilj da izgledaš pametno – ovo ti je kontra. Ovo je samo exporter sa lijepim dugmadima, ništa viš

Zaista mi nekad nedostaju oni sa SF da se raspravljam sa njima ovo izgleda ostao forum za pohvaliti se i za furati djecu.
nisi neki coek elmu al nek si mu reko, svaka ti dala :) al skontat ce on da je panglu, prije ili kasnije..

buahahahaha, koliko cobana ima... jebo vas bil gates koji vam omogucio da se kao takvi sluzite racunarom... i jebo vas vlasnik kajgane koji vas trpi ovdje..

Последно уредено:
Pomalo je tužno vidjeti takvo "prepucavanje" između dva "stara asa" koje ničemu ne vodi. Ionako 99% članova ne razumije o čemu pišete, a u te članove naravno spadam i ja. Meni osobno fali druženje na elmuovom forumu kao i oaza i ostali forumi koji su bili za nas neznalice izvor kakvih- takvih iptv informacija. Elmua sam imao na Skype, dok je još postojao, uvijek je bio korektan i nikakvih nesporazuma nismo imali. Vrlo pozitivna iskustva imam sa alfa71 koji je uvijek, pa i ovih dana našao vremena i volje odgovoriti na pm i pomoći sa određenom tematikom i mislim da je čovjek pun znanja i spreman ga podijeliti. S njim sam među prvima u iptv svijetu ostvario kontakt i mislim da ga mogu zvati virtualnim frendom. Svatko na svoj način doživljava određene osobe, tako i ja i mislim da ovdje ima puno kvalitetnih ljudi s kojima bih mogao biti prijatelj i u stvarnom životu. Nadam se da se nitko od članova neće uvrijediti na moj "osvrt" i svima želim ugodan dan. LP.

Opa ja sam kulturno ne sa svadom namjerno stavio dio komande za Py da bude jasno da je to sprdacina ako imas bazu naziv user pass server onda mozes to i odradi sa obicnom skriptom il na kompu il na mobu.
Nisam htio komentirat u detalje.
Fino se zabavljamo gahahaa .Bar nije dosadno.Al sam zakuhao opet sa slikama hahaaa.Ko u stare dane

Opa ja sam kulturno ne sa svadom namjerno stavio dio komande za Py da bude jasno da je to sprdacina ako imas bazu naziv user pass server onda mozes to i odradi sa obicnom skriptom il na kompu il na mobu.
Nisam htio komentirat u detalje.
Fino se zabavljamo gahahaa .Bar nije dosadno.Al sam zakuhao opet sa slikama hahaaa.Ko u stare dane
De na pm pogledaj

Ne treba tu nista to je ta prica sto sam bio uslikao postavio to je slabija verzija(tu treba ukucati na taj moj uneti podatke) ovo iznad sto je brat pyrana stavio vadi sve ..nista se ne kuca..alat vrh vrhova...da vidim sta ce sad reci...i vlasnici naravo i elma....Za emu jedan fotos da se podseti starih dana :D
photo_2026-01-22_14-19-19.jpg

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom