Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

• Креатор на темата Креатор на темата Крусер
  • Време на започнување Време на започнување
Isto da dodadam koga igrac ke dade gol a ne e od Makedonija, posle povtorenata snimka ako mu go pokazat prezimeto na igracot go kazuvaat ili gore na ekranot ako go pokazat od prva nema sansi da pogodat nekoj. No ozbilni nacionalni televizii imaat za sekoj odreden sport posebni komentatori plus eden strucen komentator. Ama nie sme daleku od toa.
Pa i nisto cudno od ovie edniot ja spremal utakmicata vo Beergarden sigurno, drugiot od mozzart zad vero jumbo. Barem vo Mkd ima mladi momci fanatici koi bi komentirale od ovie 10 pati podobro i bi ja spremile utakmicata 3-4 casa pred pocetokot so postavi, fakti, istorija i mnogu bitno IZGOVOROR NA IGRACOT a ne ednas kumpanici, ednas kumpaci i dobro sto dobi crven poso ke go kazese Kupaci

СтоЈле Стоилов :icon_lol:

Не ми одговори никој на прашањето погоре, ама успеав да најдам сам. Утре навивајте Грузија да ја победи Холандија (по можност со 1 разлика), инаку уште толку сме го наебале!

Не ми одговори никој на прашањето погоре, ама успеав да најдам сам. Утре навивајте Грузија да ја победи Холандија (по можност со 1 разлика), инаку уште толку сме го наебале!
Нема проблем.

Нема шанси.

Уште таа ја чекаш во кладилница ? :)))

Психо си е психо Киро ме треба да биди тренер односно селектор на приватната репрезентација паѓаме не стигаат власите овај гризи нокти ништо не смена но во одбрана ни во напад се изгуби во простор и време плус имавме грешка и на измените среќа шо не виде делегатот или ни прогледа низ прсти оти ќе ја изгубевме уште пред тоа и ова денес беше на сила на среќа шансата ја изгубивме со Португалија и се виде дека само Фитиљот вреди сите други се менливи и можи било кој да ги замени тешки просеци

Чекај, ваљда има и други варијанти.
Има. Фарски Острови треба да изгуби од Словенија со 25 разлика. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Уште таа ја чекаш во кладилница ? :)))
Не бе, за да ни се падне полесен противник во баражот за Светско. Јас со кладилниците раскинав пред повеќе од 20 години. ;)

Првите 10 минути беа супер, ама и многу грешевме на места кај што требаше лесно да капитализираме. Ако водеа со 6-0 утакмицата ќе беше решена однапред и само требаше голови да се пумпаат. Браво за пожртвуваноста и денес. Ѓорѓиев изигра уште една супер партија, а тука е и Кузмановски - иако послабо од прошлата, сепак туркаше напред баш онака капитенски. Мора да се признае, сите зборат како Манасков требало да игра, некои други леви крила, ама Џонов изгина (иако игра на повеќе од една позиција). На почетокот лупна голови од контра, од крило, украде топка и не ги остави на раат Романците. Оваа победа повеќе оди на одбраната наша што изигра супер меч и денеска. Голманиве наши и со 23 примени голови слабо со одбрани стоеја. Што би рекол Павле, јебига тоа е! Не коментирам како Пешевски, Серафимов и Костески изиграа доста слабо (последниов на крај се извади со голот) и како оној што личи на 50 годишен продавач во пиљара го направивме Ландин на голот. Дечките можат многу повеќе, а и мора многу повеќе да работат на себе и да се угледаат малку на Кире што значи професионален спортист.
Чекор напред е првенството од прошлите и мислам дека е успех со сите пехови што ги имаме на крај да сме во првите 15 екипи и тоа е за голем поздрав!! Браво! Секако не очекував пласман во наредна рунда, така да ова е супер. Се надевам на некој лесен противник како Украина/Словачка, Грција/Белгија или Босна/Косово.

А иначе цело време се збореше дека фокусот ни е Романија и дека највеќе сме се спремале за нив.

Има. Фарски Острови треба да изгуби од Холандија со 25 разлика. :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Не бе, за да ни се падне полесен противник во баражот за Светско. Јас со кладилниците раскинав пред повеќе од 20 години. ;)
Холандија, Италија и Чешка се послаби од нас од третите места.
Нема врска утре што ќе напраи Холандија или некоја друга репрезентација.

Холандија, Италија и Чешка се послаби од нас од третите места.
Нема врска утре што ќе напраи Холандија или некоја друга репрезентација.
Да бе, чекај, температура имам. Прво бодови се гледаат, не гол разлика. :pos: :pos::pos::pos:

Оние кој дркаа кога Деки Бој и откажа на Македонија настап денес се дават со своите дрканици како не биле кадарни играчите кој настапија.
Оние кој сонуваат да го видат Кире како тренер во својата екипа, сега го нарекуваат со секакви погрдни имиња.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom