Фан клуб - РК Вардар

Прашање е ако е толку добар и перспективен, зошто решил од вториот тим на Алкалоид да дојде кај нас? Познати сме ние во работа со млади таленти и бројот на млади играчи кои сме ги извадиле низ годиниве :D
Или БутинО по ресенска линија го донесе?
Лазаров му имал ветено дека оваа сезона ќе игра во Алкалоид, но по доаѓањето на Костески планот се сменил, по што Поповски останал во Мулти Есенс. Инаку, Охрид уште летоска беше блиску до потпис со Поповски, бидејќи Ројевиќ сакаше крилните позиции да му бидат покриени со македонски играчи.

Не може сите таленти да играат во Мулти, мора 3-4 да одат во други клубови, нема место едноставно за сите, или нека направат уште еден тим

Лазаров му имал ветено дека оваа сезона ќе игра во Алкалоид, но по доаѓањето на Костески планот се сменил, по што Поповски останал во Мулти Есенс. Инаку, Охрид уште летоска беше блиску до потпис со Поповски, бидејќи Ројевиќ сакаше крилните позиции да му бидат покриени со македонски играчи.
Точно е дека некои играчи од кај кирката бараа раскин на договор и да преминат кај нас ....ама немат шанси тој да пуштит играч во Охрид .

Точно е дека некои играчи од кај кирката бараа раскин на договор и да преминат кај нас ....ама немат шанси тој да пуштит играч во Охрид .
Зошто да не ? Накурчен ви е нешо?

Зошто да не ? Накурчен ви е нешо?
Љубомора ,во состојба е да уништит некој од младите само да не дојдит кај нас, за ова ми кажа Х близок со него ,таков е типот ,плус ние му сме конкурентите за 1 и 2 место.

Љубомора ,во состојба е да уништит некој од младите само да не дојдит кај нас, за ова ми кажа Х близок со него ,таков е типот ,плус ние му сме конкурентите за 1 и 2 место.
Па малиов еве го пуштил кај нас, или кај нас може:)?

Малиов што дојде кај вас дали бил под професионален договор? Охрид веројатно барал од првиот состав што се 2-3 постава и немаат минутажа. Нешто ко Саврвски. Предпоставувам тука би биле крилото Петковски, пикерот Симоновски, средниот Ивановски...

Ихор Турченко наше дете растено во Богданци (измислен Македонец). Не сум сигурен само и дали е роден во Македонија.
Син на Сергеј Турченко ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom