Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Запомнете го моментот каде бевте момци кога Fletcher дојде на чело на Man Utd и ја донесе втората златна доба на клубот :ајнапиво:
Не хејтајте толку го браните Amorim, човек ќе помисли не го гледавте тимов како игра последниве 14 месеци, покрај него Ten Hag изгледа како тактички гениј, слеп тактички гениј кој како да не ги тренерил дрвата што ни потроши пола миљарда на срање од Ајакс и голман што знае со нога :mad:.

Се надевам на добар фудбал и да му вратиме на Burnley што го спаси Amorim од клоца во август, дајте му шанса на наше дете :oleee:

Данте брате да не го купи форумов? Имаш 6000 мислења последните два дена, нит на празник одмараш ни ништо
Вакви глупости не се случуваат секој ден брат. :D

Обични смртници..... :pos:

Јас сакам сакам да чилам и да ме намовнува ко че победуваме, а не да се нервирам зошто на некоја слаба екипа им ја расипуваме низата од 10тина изгубени мечеви, и сеа победуваат или нерешено вадат.

Исто така начекував последните месеци неколку некохезивни интервјуиа на пресови, а друго на терен... и веќе ми скурчи ама тоа е друга тема во друго време муабет. :)

Голем оптимист сум дека со промена на формацијата ќе играат далеку подобро. Мислам дека уште вечерва ќе се види разлика. Бруно ќе игра на природната позиција каде е најкорисен и опасен, а не да шпарта по цел терен. Одбраната ќе биде далеку постабилна со двајца дефанзивни играчи за врска.
Доста кукање по Аморим. Каде и да беше со тие резултати ќе беше уште летото отпуштен. Финалето мораше да го добие по скоја цена

Единствена разлика што очекувам на подобро е фактот што Бруно ќе е 10ка, а позадни него ќе има двајца 'подефанзивни' и цврсти играчи. Претходно беше ахилова пета у комбинација со Касемиро у двоецот.

:pos: 343 играме ...
со прав човек на клупа и со 3/4/3 се победува, ама треба да имаш капацитет тоа да го спроведеш.
инаку не играме 3/4/3 туку 3/4/3/1(ханибал)

со прав човек на клупа и со 3/4/3 се победува, ама треба да имаш капацитет тоа да го спроведеш.
инаку не играме 3/4/3 туку 3/4/3/1(ханибал)
И сега шу правиме. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom