Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
Nemam uvid u to sta se sve pisalo sa mog profila.
A i nije mi jasno sto bi se neko krio iza profila
Pitaj ovog sto se dopisuje sam sa sobom i sto satro neke skenere objavljuje a citav kod idiot stavio u poruku :)
eto samo njegov post kopirajte i spasyte kao extenziju .py i dobijete ovo:
1767623156385.png

Mozda nekom i pomogne :)

Последно уредено:
Nemam uvid u to sta se sve pisalo sa mog profila.
A i nije mi jasno sto bi se neko krio iza profila
Ma user pass od kajgane je 1300 kom objavljeno na darkwebu i cak moj prvi al mi blokiran ovdje hahaa na forumu na darkwebu.
Ne samo od kajgane ima i od ovih balkan,serbien forum,turskih dosta ima razna tematika tako mijenjajte lozinke cesce jer novi izlaze.
Pa preko tvoga udu i rade svadu ovdje.
Автоматски споено мислење:

haha sad elmu je naucnik ovde tako ajde elmu reci koliko si ljude zajebao za novac koliko si uzeo novac od ljude prevarantu posle ih blokiras a
Автоматски споено мислење:

A drugo ovo sto je Zlocko postavio je program da vidis koji portovi i ip adresu su slobodni da se zatvore na serveru ako znate to i nemojte se zajebavati jer ovo nije skener za skeniranje panela ovo je savim drugo eto samo da znate ovi nacnici sto kazu da znaju nemaju pojma niti Elmu niti onaj sto se ovde pravi daje naucnik napravio player nemogu se setim a da dsuki
Pa to sam ja napisao u prijasnjim postu da nije skener vec kurac palac.
Al bolje da ja sutim cim manje pricam sve lijepse radi i u sve se lakse ulazi unutra.
Valjda sam i ja nesto naucio i na pravokacije vise ne padam ne naslikavam i ne odavam. hahaaaa.
Koliko vidim sve je pod kontrolom kad je u pravim rukama.

Последно уредено:
Некој пробал од оваа листа?
Дали листава може да се гледа на повеќе уреди или мора за секој уред да се купи листа?
Што од прилика канали има знае некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom