Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Toa e, picki sarenokurtonski bevte, picki sarenokurtonski ostanavte. So starite profili site do eden bez isklucok mu bevte korisni idioti na Zaev i SDSM, se guskavte so siptarаnata, imeto ke vi gi plakja smetkite muabeti, so novite profili najzagrizeni likovi za imeto i se sto trebase da lizite od prethodnite, a baaagji imate za lizenje.
Talogot kaj eden narod, severdjani so tapija :toe:
Poveli gomno sarenokurtonsko, demantiraj me, pred faktite i bogovite molcat, ne pak jas. Ne treba mnogu, samo stariot profil so koj bistrevte politika vo 2015, 2016, 2017.
Ne deka maticen vi baram, obicen profil na anonimen forum.
Ova i za drugite picki sarenokurtonski vazi po novo levicari. Eden neka si gi pobara virtuelnite madinja i neka se odvazi da go spodeli stariot profil, ebave pedercinjata sareni.

Attachments

• 063F6599-7673-4799-AA9C-862C23850A1C.png
    063F6599-7673-4799-AA9C-862C23850A1C.png
    1,8 MB · Прегледи: 5
Klavaj si slicinja kolku sakas, toa ne go menva faktot deka se picka vo dusa duri i na anonimen forum, ni virtuelni madinja nemas.
Tipicen saren kurton, po novo levicar.
Site ko ist kur da ve ima praveno, najvetojatno ona gomnoto nekapeno lider so vi glumi :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Klavaj si slicinja kolku sakas, toa ne go menva faktot deka se picka vo dusa duri i na anonimen forum, ni virtuelni madinja nemas.
Tipicen saren kurton, po novo levicar.
Site ko ist kur da ve ima praveno, najvetojatno ona gomnoto nekapeno lider so vi glumi :pos:
Баце после ова бладање и боговите и фактите ти покажуваат среден прст.
Мозок ака ладен сендвич.:popce:

Баце после ова бладање и боговите и фактите ти покажуваат среден прст.
Мозок ака ладен сенвич.:popce:
Koe bladanje be druze. Ne mi pokazavte sreden prst tuku deka samo dokazavte deka ste najobicni picki koi se sramat od soopstvenite stavovi pa moravte da kreirate novi profili.
Toa ti e definicija za picka karakter :toe:

Koe bladanje be druze. Ne mi pokazavte sreden prst tuku deka samo dokazavte deka ste najobicni picki koi se sramat od soopstvenite stavovi pa moravte da kreirate novi profili.
Toa ti e definicija za picka karakter :toe:
Јас тука се учленив поради иптв темата и сега што правеме?
После пишував и на други теми. Еве сега конкретно на темата за македонски албуми сум најактивен...

Само тој ми е профил. :)

Форумот е за дискусии а не за мозочни удари.

Влада: Донесена е одлуката за прогласување на кризна состојба од 7 дена поради неможноста за набавка на мазут

Обо еј
Трезорот затворен
Сѐ поскапено од храна и вода
Струјата поскапена
Луѓето шо одеа странство да работат треба да му платат на УЈП данок??? :lolzz:

Ајде шо побрзо поделба, не го бива ова.
Автоматски споено мислење:

Slusam poskape strujata, penzionerive zadovolni se od VEMERO DEPEMEN-EE za pokacuvajneto od 1500 denari?

Прегледај го приврзокот 464524
Битно пензионерите да имаат бесплатен превоз, одење на бањи и екскурзии.

Сѐ останато е неважно. Плус тие сѐ уште се главите кај Тито. Така што нема шо поќе да се дискутира.

Јас тука се учленив поради иптв темата и сега што правеме?
После пишував и на други теми. Еве сега конкретно на темата за македонски албуми сум најактивен...

Само тој ми е профил. :)

Форумот е за дискусии а не за мозочни удари.
Super za tebe, ama politickiot zivot ne pocna tuka od koga ti se zainteresira za politika.
Mislis taka mene mi tekna, dosadno mi e pa ke im go baram prethodniot profil.
Da gi znaes koi se i sto gomna imaat jadeno togas, podrugo ke gledas na rabotite, ostaj sega so glumat zagrizeni gragjani za skoro se ;).

Super za tebe, ama politickiot zivot ne pocna tuka od koga ti se zainteresira za politika.
Mislis taka mene mi tekna, dosadno mi e pa ke im go baram prethodniot profil.
Da gi znaes koi se i sto gomna imaat jadeno togas, podrugo ke gledas na rabotite, ostaj sega so glumat zagrizeni gragjani za skoro se ;).
Сношти ти одговорив на прашањето за апасијата ти не ми одговори, па не те навредував оти ми е глупо да навредувам ликови што лично не ги познавам.
Членот погоре убаво те праша за успесите на дрпне ти попизде без причина ?
Што беа грујче и 8 те мина платеници во трагедијата ?
И кур ме боли кој што пишувал некогаш и јас добивав банови поради куртоните ама никогаш нема да ги оправдувам и дрпновците ...

Последно уредено:
Е сеа замислете во тоа дупките штабски какви халуцинации им се дешаваат. Абе трип треба да се измисли во чест на дпмне.

Сношти ти одговорив на прашањето за апасијата ти не ми одговори, па не те навредував оти ми е глупо да навредувам ликови што лично не ги познавам.
Членот погоре убаво те праша за успесите на дрпне ти попизде без причина ?
Што беа грујче и 8 те мина платеници во трагедијата ?
И кур ме боли кој што пишувал некогаш и јас добивав банови поради куртоните ама никогаш нема да ги оправдувам и дрпновците ...
Ako si i pola pameten od toa sto se prikazvas, sam ke sfatis sto ti zboram.
Ako ne, ne znam so da ti recam, razmenvajte si hehenca, lajkoj i meminja.
Ete i mal hint. Kur gi zabole niv i za budjet, trezor, decata vo Kocani, ime itn itn itn.
P.s a kade jas gi opravdav DPMNE. Toa vecna mistetija mi ostana. Osven sto imas procitano od niv, mozes da mi posocis nekoj post kade gi opravduvam, relativiziram ili bilo sto. Sigurno gi ima bezbroj pa veruvam nema problem da ti bidi.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Ako si i pola pameten od toa sto se prikazvas, sam ke sfatis sto ti zboram.
Ako ne, ne znam so da ti recam, razmenvajte si hehenca, lajkoj i meminja.
Ete i mal hint. Kur gi zabole niv i za budjet, trezor, decata vo Kocani, ime itn itn itn.
P.s a kade jas gi opravdav DPMNE. Toa vecna mistetija mi ostana. Osven sto imas procitano od niv, mozes da mi posocis nekoj post kade gi opravduvam, relativiziram ili bilo sto. Sigurno gi ima bezbroj pa veruvam nema problem da ti bidi.
img_1_1766086959196.jpg

Struga ti brka rabota, dovolno ti e ?
Za togas novata teritorijalna podelba zboram vo slucaj mal da si bil pa ne pamtis.
I sega posto dobi odgovor, pocnuvat da vazat i za tebe istite pravila kako i za ostanatite zagrizeni osvesteni clenovi so dupli profili.
Kazi si go stariot, da ti gi procitame stavovite vo tie revolucionerni vreminja, tamu 2015, 2016, 2017. Vaka si jadel gomna so godini, doslo vreme da si lizite kaj sto serevte, i op odma dupliot se aktivira i jovo na novo. Ne biva taka, malce pederski e ( pederski kako karakterna osobina, ne kako seksualna orientacija).
За Струга и воопшто за новата ТО лично сум учествувал, додека пичкиве овде што знаат само лајна да серат и да чекаат некој друг да им ги избрише, јас на 36 степени се имам тепано со полицијата во Подмољје и после пресметката продолжи пред полициска станица во Охрид пошто имаше приведени. Овие истиве пизди тогаш беа по Грчка или и тие што не беа се исмејуваа со нас, "а бе за кого се биете будали", за на од мајкина им пичката се биевме. И сега некое копиле ке ти кажува зошто не им сме ги избришале говната шо ги посраа со името, нон стоп некој треба да ги брише серковци.

За Струга и воопшто за новата ТО лично сум учествувал, додека пичкиве овде што знаат само лајна да серат и да чекаат некој друг да им ги избрише, јас на 36 степени се имам тепано со полицијата во Подмољје и после пресметката продолжи пред полициска станица во Охрид пошто имаше приведени. Овие истиве пизди тогаш беа по Грчка или и тие што не беа се исмејуваа со нас, "а бе за кого се биете будали", за на од мајкина им пичката се биевме. И сега некое копиле ке ти кажува зошто не им сме ги избришале говната шо ги посраа со името, нон стоп некој треба да ги брише серковци.
Уште до ден денес се зборува за твоите дела. Сега баш пред некој ден те спомнаа по телевизииве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom