Било што, Стилер го збора, Галагер, оној од Аталанта.Сакам и ја, ама кој мислиш дека би можеле да купат во Јануари? Реално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Било што, Стилер го збора, Галагер, оној од Аталанта.Сакам и ја, ама кој мислиш дека би можеле да купат во Јануари? Реално.
Мене ова повеќе ми личи дека својата неспособност, незнаење и просечност ја крие позади проблемите на другите. Очигледно зборува за Меино ... па друже детето изигра 5 минути на задните 10 натпревари од кои имаме само 2 победи ... сигурно не е он крив за резулатите. Куроболие има да ама од страна на играчите кои ги донесе он, плус играчи кои не ги помести од прва постава како Далот Бруно итн. Чим почнува да изјавува недоверба и Сер Алекс јасно е колку е саатот.
Мислам дека многу убаво ја образложи ситуацијата тука.
Пак ќе кажам, иако бројките налагаат нешто друго, мене ми се допаѓа тоа што сака да го направи Аморим во Јунајтед. Човекот работи на суштината на проблемите што ги имаме како клуб. Се обидува да смени цел менталитет на куроболие, безредие и недостаток на мотивација, кои владеат во клубот веќе цела деценија. Кога ќе се среди тоа, резултатите ќе почнат да доаѓаат сами по себе.
Би му ја дал и сезонава гратис, само да успее во тие намери. Бидејќи веќе видовме дека со плукни-залепи метода не се решаваат проблемите. Мислам дека и Тен Хаг проба да го реши ова, ама беше малку повеќе невнимателен, па изгуби целосна контрола над играчите и соблекувалната. А богами и самиот почна да се губи на крај.
Не крие тој ништо, во самата изјава кажува дека тој фелјнува на терен или со други зборови дека резултатите не му се задоволителни. И не зборува само за Меино, зборува и за Амас и Чидо Оби, за Рашфорд и Гарначо пред тоа, а и општо за ситуацијата во клубот.Мене ова повеќе ми личи дека својата неспособност, незнаење и просечност ја крие позади проблемите на другите. Очигледно зборува за Меино ... па друже детето изигра 5 минути на задните 10 натпревари од кои имаме само 2 победи ... сигурно не е он крив за резулатите. Куроболие има да ама од страна на играчите кои ги донесе он, плус играчи кои не ги помести од прва постава како Далот Бруно итн. Чим почнува да изјавува недоверба и Сер Алекс јасно е колку е саатот.
Зборува за играчи кои немаат стапнато на терен но се криви за резултатите ... ок како што реков се правда за сопствениот фејл. Мбуемо што покажа на почеток ок, задниве 3-4 натпревари не постои на терен како да играме со играч помалку, Куња за сега разочарува, пола натпревар го нема никаде, Шешко на почеток покажа нешто ама како поминува време изгледа бетер ќе испадне од неговиот предходник Хојлунд. Курболие зборувам за Бруно, човекот колку придонесува за клубот на моменти придонесува и за противникот и придонес му е 50-50 и за двата тима, но ете нема сила на планетава што би го седнала на клупа да одмори малце. Далот фејл до фејл, неговата замена Доргу не може ни да се рачуна за професионален фудбалер. Голманот иако внесе стабилност споредбено со Онана, далеку е од нивото на Де Геа.Не крие тој ништо, во самата изјава кажува дека тој фелјнува на терен или со други зборови дека резултатите не му се задоволителни. И не зборува само за Меино, зборува и за Амас и Чидо Оби, за Рашфорд и Гарначо пред тоа, а и општо за ситуацијата во клубот.
За Коби, целосно се сложувам со Кин, прво сеуште е дете и секако дека ќе биде во подредена позиција во однос на поикусните играчи во тимот. Да игравме во Европа, ќе играше многу почесто, вака Аморим ги има Бруно и Касемиро како пар за стартен состав и тоа е тоа. Реално и стварно се најдобар пар од тоа што го имаме во моментов, со сите недостатоци кои ги имаат и двајцата. Коби треба да си тренира, да чека шанса, да ја искористи и да покаже дека заслужува повеќе минути. Многу едноставно е. Не знам од каде му е идејата дека треба да има гарантирано место во тимот.
Околу тоа што си пишал дека има куроболие од играчите што го донесе Аморим, ако стварно мислиш дека Куња, Мбеумо и Шешко (иако овој беше повеќе трансфер на Вивел) си го ладат на терен и ако не ја гледаш позитивната промена во офанзива, тогаш џабе ќе правиме муабет.
И чисто исправка - на последните 10 натпревари имаме 5 победи, 4 нерешени и 1 пораз. Да, недоволно добро за тим како Јунајтед, но евидентно подобрување на резултатите од лани и сезоната пред тоа. На реден е следниот чекор, т.е. да победиме бар 8 од 10, ама за тоа треба уште засилувања. Па после тоа 10 од 10. Не знам зошто мислите дека од 16то место наеднаш треба да скокнеме во борба за титула. Трпение малце и одиме чекор по чекор.
Единствен добар играч кој излегол од академијата е Мејсон Гринвуд, се другото е правено од мочка и корисно само на кратки патеки (една сезона чудо). Гринвуд смени 3 работни околини и во сите три блеска/ше, и ми е многу криво што без никаква борба се откажавме од таков генерациски талент. Да не зборам дека од она што им игра во Англиска репрезентација, Гринвуд е 10 нивоа над нив, ама ете и они како нас безрбетници се откажаа од него по кратка постапка.
Толку ми е добра академијата што секој месец купуваме по едно дете.
Не дека го правам онаа што го направи на жена му. Гринвид требаше да се остави, али ицестите инсистираа да е жртвено јагне.Единствен добар играч кој излегол од академијата е Мејсон Гринвуд, се другото е правено од мочка и корисно само на кратки патеки (една сезона чудо). Гринвуд смени 3 работни околини и во сите три блеска/ше, и ми е многу криво што без никаква борба се откажавме од таков генерациски талент. Да не зборам дека од она што им игра во Англиска репрезентација, Гринвуд е 10 нивоа над нив, ама ете и они како нас безрбетници се откажаа од него по кратка постапка.

Угарте и Зиркзе аут, Семењо и еден за средина ин. Горе-долу со продажба на овие двајца ќе се покрие трансферот на Семењо.Семењо и Рубен Невеш за во сред сезона ќе биде супер ако ги донесат. Се надевам дека ќе најдат купец за Угарте.
Чекаме формацијата да ја видиме.Match day а тука никој да зуцне 2 збора ... очигледно сите сме самоуверени дека ќе ги тепаме Вила 3-0 па нема потреба да хајпаме за џабе.