Си трчкаат ко принцези, не ми е јасно како можи кур да не те боли после таква партија како во првото полувреме, 0 агресивност и 0 трчање и 0 борбеност, сеедно да ти е, да не те јади одвнатре да гризиш да се попрајш, да не си го клајш прстот на гла и да речиш професионален фудбалер сум, милиони земам, а шо прам, ова не е игра, ова е ништо. Абе дали имаш друга работа освен да играш фудбал, да трчаш по топка, да не те чека кредит да враќаш, да не треба да ловиш да ја прехраниш фамилијата, то ти е тренинг два дена од сабајле и еднаш неделно да изиграш, некогаш два пати, дали друго се чека од вас па не можите да изиграте една акција, да не знајте одбрана да поставите, не разбирам јас не сфаќам.
Среќа куртонале залижаното педерче го боли кур за Милан, па комотни се управата залижана крвта да му ја ебам курлани педерон ќе дреми како на претстава, не разбира шо гледа, сигурно ни правилата не ги знај, и влакно не му фали. Абе и во Македонија најслабата лига во Европа има одговорност ако нема резултати, овие кур не ги боли, го тргнаа Малдини дека нема да му оди по свирката ги дојсоа овие копилиња педерски куропушачи на гнасите американски. Како бе Малдини легенда немал успех со освоена Серија А по 11 години и полуфинале Лига шампиони по 14 години, Курлани анонимус кој не можи за влакно од мадето да му се фати е поарен и има успех. Го видовме неговото, изгубено скудето од душманите на наш стадион за прв пат во историја, 8 место или кое и да е, не играме Европа прв пат по 4 години, изгубено финале во куп и освоен мочан супер куп на ура на промена на тренер и влакно не му фали крвта гнасна да му ја ебам. Ако го видам уште еднаш во кадар го пукам иако е преку телевизор, не можам да го гледам копилето залижано педерско.