Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па кога ги играш Хејвен Јоро и Шо во одбрана јасно е дека секој напад е 100% шанса за гол а таа игра ја поставува Менаџерот во случајов Рубен Аморим. Јас само незнам што видоа во Хејвен дечкото е катастрофален, како што кажаа во премиер лига темата, оваа одбрана нема да може да брани ни против 3 лига тимови како што беше и со оние од кои испаднавме во купот.До формацијата е, нема врска што ретарди го носат дресот.![]()
И два пати Ламенс сигурен гол спаси у продолжетците ние ништо не изигравме ужасЧетири гола од овие да примиш, нема што да бараш победа.
Се плачеше по него, плус имаше некој подобар од за избор?Па кога ги играш Хејвен Јоро и Шо во одбрана јасно е дека секој напад е 100% шанса за гол а таа игра ја поставува Менаџерот во случајов Рубен Аморим. Јас само незнам што видоа во Хејвен дечкото е катастрофален, како што кажаа во премиер лига темата, оваа одбрана нема да може да брани ни против 3 лига тимови како што беше и со оние од кои испаднавме во купот.
4 гола дома, ако немаш стабилни играчи не играш 3ца во одбрана ама ај не е до формацијата.
Тачно тоа го зборам преку таквото ми е од изговори нека ритаат сфе.Ја несакам да го подценам Борнмут ама ја незнам веќе што да кажам па ние вакви тимови треба да победуваме, не ебено искрено клубот не бил на волку ниско ниво никогаш, ме боли онаа ствар дали е до Аморим, играчи или сосема нешто четарнаесто, лоцирај решавај и дејствувај, ова е факинг Борнмут со еден јак играч само, цела одбрана продадоа летото и пак непоразени излегоа.
Не е работата дали е Бормут или некој друг, жално е ваква утакмица да губиш. Премногу испуштени бодови и тоа со екипи ко Бормут, Вест Хем, Евертон, Форест и да не набројувам уште кој не. Утакмици кои мораше да ги добијат и да сме во одлична позиција.Ја несакам да го подценам Борнмут ама ја незнам веќе што да кажам па ние вакви тимови треба да победуваме, не ебено искрено клубот не бил на волку ниско ниво никогаш, ме боли онаа ствар дали е до Аморим, играчи или сосема нешто четарнаесто, лоцирај решавај и дејствувај, ова е факинг Борнмут со еден јак играч само, цела одбрана продадоа летото и пак непоразени излегоа.
Се плачеше по него, плус имаше некој подобар од за избор?
На крај Ламенс се извади за слободниот.
Има ли некаде да го видам слободниот, го испуштивКако нема, па Мартинез, Видиќ, Доргу и Рио од клупа. Таман Мартинез после скинати колена, ако може пак да се повреди, па после да може да се јадат гомна зошто го играл веднаш. Доргу игра како прајм Бејл, не ми јасно зашто не игра во прв состав.
Ништо не го вади за слободниот. Она во ниту еден случај не смееше да го прими. Скоро секој слободен што му идеше во рамки на гол, е гол. Мораше и ова да го фати, и она на Велбек.