Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

До формацијата е, нема врска што ретарди го носат дресот. :tapp:
Па кога ги играш Хејвен Јоро и Шо во одбрана јасно е дека секој напад е 100% шанса за гол а таа игра ја поставува Менаџерот во случајов Рубен Аморим. Јас само незнам што видоа во Хејвен дечкото е катастрофален, како што кажаа во премиер лига темата, оваа одбрана нема да може да брани ни против 3 лига тимови како што беше и со оние од кои испаднавме во купот.
4 гола дома, ако немаш стабилни играчи не играш 3ца во одбрана ама ај не е до формацијата.

Нема што веќе да се дава шанси да се дава на Меино нека иде у Италија.

Добиена утакмица испуштаат, Каземиро суспензија за со Вила. Катастрофа со еден збор.

Мбеумо слободно можел да си оди во Африка. И онака е катастрофа цел месец.

Со оваа одбрана толку. Сега најде Де Лигт да се повреди, овие сите до еден се изгубени во постор. Нека се враќа што побрзо, бидејќи ова денеска беше незгодно за гледање.

Па кога ги играш Хејвен Јоро и Шо во одбрана јасно е дека секој напад е 100% шанса за гол а таа игра ја поставува Менаџерот во случајов Рубен Аморим. Јас само незнам што видоа во Хејвен дечкото е катастрофален, како што кажаа во премиер лига темата, оваа одбрана нема да може да брани ни против 3 лига тимови како што беше и со оние од кои испаднавме во купот.
4 гола дома, ако немаш стабилни играчи не играш 3ца во одбрана ама ај не е до формацијата.
Се плачеше по него, плус имаше некој подобар од за избор?

4 гола од Борнмаут дома еј .. не било до формацијата. Секоја контра со 2ца играме во одбрана од 3ца можни од кои еден со две леви, еден му фали лева хемисфера од мозокот а третиот не знае како воопшто игра за јунајтед.

Ја несакам да го подценам Борнмут ама ја незнам веќе што да кажам па ние вакви тимови треба да победуваме, не ебено искрено клубот не бил на волку ниско ниво никогаш, ме боли онаа ствар дали е до Аморим, играчи или сосема нешто четарнаесто, лоцирај решавај и дејствувај, ова е факинг Борнмут со еден јак играч само, цела одбрана продадоа летото и пак непоразени излегоа.

Ја несакам да го подценам Борнмут ама ја незнам веќе што да кажам па ние вакви тимови треба да победуваме, не ебено искрено клубот не бил на волку ниско ниво никогаш, ме боли онаа ствар дали е до Аморим, играчи или сосема нешто четарнаесто, лоцирај решавај и дејствувај, ова е факинг Борнмут со еден јак играч само, цела одбрана продадоа летото и пак непоразени излегоа.
Тачно тоа го зборам преку таквото ми е од изговори нека ритаат сфе.

Не е работата дали е Бормут или некој друг, жално е ваква утакмица да губиш. Премногу испуштени бодови и тоа со екипи ко Бормут, Вест Хем, Евертон, Форест и да не набројувам уште кој не. Утакмици кои мораше да ги добијат и да сме во одлична позиција.

Кој што сака нека каже ама ова не се играчи
Ова ти се класични пички
Толку психа да се нема да ви ебам мајката неспособна
Не ми е јасно како освоивме толку бодови до сега
Огромна среќа што не играме ЛШ па и ЛЕ, мајче ќе ни расплачеа и ако имаме пак среќа тогаш нема ни следна година да играме пошто ќе има 10ка од некој

Се плачеше по него, плус имаше некој подобар од за избор?

Како нема, па Мартинез, Видиќ, Доргу и Рио од клупа. Таман Мартинез после скинати колена, ако може пак да се повреди, па после да може да се јадат гомна зошто го играл веднаш. Доргу игра како прајм Бејл, не ми јасно зашто не игра во прв состав.
На крај Ламенс се извади за слободниот.

Ништо не го вади за слободниот. Она во ниту еден случај не смееше да го прими. Скоро секој слободен што му идеше во рамки на гол, е гол. Мораше и ова да го фати, и она на Велбек.

Како нема, па Мартинез, Видиќ, Доргу и Рио од клупа. Таман Мартинез после скинати колена, ако може пак да се повреди, па после да може да се јадат гомна зошто го играл веднаш. Доргу игра како прајм Бејл, не ми јасно зашто не игра во прв состав.

Ништо не го вади за слободниот. Она во ниту еден случај не смееше да го прими. Скоро секој слободен што му идеше во рамки на гол, е гол. Мораше и ова да го фати, и она на Велбек.
Има ли некаде да го видам слободниот, го испуштив

Back
На врв Bottom