Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо улога имаат овие Омар и Јејсон у Утд?
Ќе лета и Вилкокс изгледа.
5/5 и ќе гледаме шишање во живо !!!Абе 5/5 победи вадиме до крај на годината и доаѓаме на делба на 1 место. Кој ги еби сите, ГГМУ.![]()
CEO Над него се само Серкито Џим и вампирите од Америка.Шо улога имаат овие Омар и Јејсон у Утд?
Да, се сложувам со бодовите, ама ете јас би сакал да ја видам позитивната страна, бидејќи генерално сме негативни кон клубот и ние како фанови. Не само легендите, за кои дискутиравме некоја страна поназад.Начинот на кој искоцкавме бодови многу ке не чини на крај.
Тоа се 9 бода, кои на крај на сезона ке бидат клучни во трката за топ 5. Вака кога гледаш, 1 пораз во последни 9 меча и не звучи лошо, ама контекстот на утакмиците кажува нешто друго.
- Вест Хем, искоцкано водство, гол од корнер
- Евертон, примен гол со играч помалку, брука цели 70 минути да не дадеш гол со играч повеќе
- Тотенхем - Водство, па примени 2 гола за 7-8 минути
- Форест, Водство, примени 2 гола за 5 минути
![]()
0 боље арапот да го купеше Јунајтед, дури и полоши сме од пред ерата на серкото.Ајде да си кажеме искрено и што мислиме за Инеос, и што всушност ветија а што остварија, чисто од перспектива на фанови не некој финансиски аспект, кој пак исто така не е за фалба и да го глеаш чисто од лаички аспект.
Ќе почнам јас прв, јас од 1 до 10 оценка 2, мислам дека ништо не вложија и нема никаква разлика од времето на само Глејзери и Вудвард, клубот е оставен да се рефинансира од сопствените профити, без финансиска инјекција од новите газди, со тоа што ПР от е на повисоко ниво од времето на Вудвард, понекогаш ќе измијат очи со некоја вест како тогаш со стадионот и на тоа останува.
Кога сме кај стадионот не само што уште не е почнат, туку не е ни избран конечниот концепт, експропријација незавршена која сега и барале 400 милиони з таа карго фирмата да се дислоцира а овие кутрите планирале 50милиони да им дадат. Така да најверојатно концептот со мрежата ќе отпадне, друга работа е што е потполно нејасно како ќе се финансира, освен тоа да не значи големи заеми од Амерички банки.
За директен буст на играчи ни да не зборам бидејќи ни тоа не само што не се случува туку никој повеќе не ни зборува за буст. Како целост воопшто не сум задоволен бидејќи јас очекував други работи.
Ајде да си кажеме искрено и што мислиме за Инеос, и што всушност ветија а што остварија, чисто од перспектива на фанови не некој финансиски аспект, кој пак исто така не е за фалба и да го глеаш чисто од лаички аспект.
Ќе почнам јас прв, јас од 1 до 10 оценка 2, мислам дека ништо не вложија и нема никаква разлика од времето на само Глејзери и Вудвард, клубот е оставен да се рефинансира од сопствените профити, без финансиска инјекција од новите газди, со тоа што ПР от е на повисоко ниво од времето на Вудвард, понекогаш ќе измијат очи со некоја вест како тогаш со стадионот и на тоа останува.
Кога сме кај стадионот не само што уште не е почнат, туку не е ни избран конечниот концепт, експропријација незавршена која сега и барале 400 милиони з таа карго фирмата да се дислоцира а овие кутрите планирале 50милиони да им дадат. Така да најверојатно концептот со мрежата ќе отпадне, друга работа е што е потполно нејасно како ќе се финансира, освен тоа да не значи големи заеми од Амерички банки.
За директен буст на играчи ни да не зборам бидејќи ни тоа не само што не се случува туку никој повеќе не ни зборува за буст. Како целост воопшто не сум задоволен бидејќи јас очекував други работи.