Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Не е битно ова што државава ни е всушност дискотеката у Кочани и полека но сигурно сите не убива преку воздухот, толку сме чипирани што не се ни замараме со ова, медиумите кои одработуваат за политичарите и олигарсите исто, слабо акцент ставаат на овој проблем, иако по приоритетни проблеми у земјава, ова треба да е на прво, второ и трето место.

Дури и за време на изборите, кандидатите воопшто и да не се замараа со ова освен оние за кои се знаеше дека секако ништо нема да направат на изборите.

Изгледа у гени ни е да си сркаме тоа што ни е надробено со наведната глава, и да чекаме проблемот да ни го реши некој друг, ко и низ историјата што било случај. Дури и кога сме способни самите некои работи да ги исправиме и не ни треба нит суфлирање нит мешање од страна, пак, се однесуваме ко инвалидизирани нискоинтелигентни наивни створови.

Надреален народ сме, фактот што за ова многу малце говориме и апсолутно ништо не превземаме всушност многу кажува за нас.

Битно го исчистија ѓубрето и сметот што сами и го создадоа како проблем. :popce:

Смениле чорапи на две години неизмиени нозе.

Кај нас на 2-ца комити 1 кодош...
Да ја немаш утнато работата
Да не беше 2-ца кодоши еден комита ? или ова твојава е понова верзија за која не сум слушнал.

Уште не се распаднати и уништени, а како и да бидат кога излегва онај немтурон Сајкоски на телевизија и дроби дека добро било за државата да бидат силни и конструктивни, како е бе добро за државата тие да бидат силни точен си во глата или не пара, кога истите тие ја уништија државата, ги разорија сите темели на државноста, ја потчинија и избришаа македонската нација, добро било за државата да бидат силна опозиција, каде бе со тој памет семката да ти ја ебам, наместо да удрите по нив со сите средства дозволени и недозволени да се уништи конечно тоа антимакедонско дувло, вие му се лижите добро било силни да бидат, за шо е добро бе или заборајвте вас како ве третираа на времето, терористичка организација ќе ве прогласеа, вие мекуши ќе си соработувате, знам дека читате преку платениците не си играјте политика оти нишано многу лесно оди од нив кон вас, за предавници нема простување, а нема ниту за оние кои ги амнестираат за предавствата, гробот сами си го копате.

Не сум во тек со кравите, Крива Паланка, ќерките и краварот. Не знам која е приказната ама сега отворив профилот од таа што го постирала видеото и под видеото месец-два стара објава Мис Македонија?
Сериозно краварка ни е претставник?
Па ова е маѕеријал за филм.
Од сабајле чува крави и се тепа со селани а навечер елита. :ROFLMAO:

Последно уредено:
Има и освојувано некои награди, сигурно на ниво на Македонија, или појма немам каде, битно во тие води е и не е лоша реално, ама е малку неточна во глата, малку повеќе, страв да те фати ако спиеш со оваа, не е исклучено да не се разбудиш другиот ден.
Избегнувајте ја дури и да имате шанса некогаш, не вреди ризикот.

Ако се пуштат инспекции проверки за дпф филтри, пак Даричето ќе писка за тортура врз народот :icon_lol:
Гледај набави повеќе прирачници за почетници возачи. Гледам на темана јаки дилеми на што се застанувало :vozbud:

Инаку дпф веќе се проверува индиректно на технички. Тоа што многумина проаѓаат и чурат е ради знаеме што, као Дурмотурс, Македоња вечна.

Последно уредено:
Гледај набави повеќе прирачници за почетници возачи. Гледам на темана јаки дилеми на што се застанувало :vozbud:

Инаку дпф веќе се проверува индиректно на технички. Тоа што многумина проаѓаат и чурат е ради знаеме што, као Дурмотурс, Македоња вечна.
Ќе набавам и ќе ти поклонам, да си го освежиш знаењето да не плаќаш казни.

На технички кај нас се мине без дпф, а ако го направат задолжителен тек тогаш траќање од земја ќе гледаме :icon_lol:

Ма се мајтапам упм, мора ли секогаш кога се мајтапам да нагласувам :yid:

Инаку од лично искуство на еден колега му помогнав во кариерата да конкурира на моето место затоа што немав интерс, тој за да се реваншира ме посовотува да одам во канцеларија кај шефоите на разговор (така тој гледаше на кодошењето) дека ќе било подобро за сите/мене. Од ваквото искуство дојдов до заклучок двајца на маса тројца кодоши кој е третиот мора некој да е двоен кодош.

Ма се мајтапам упм, мора ли секогаш кога се мајтапам да нагласувам :yid:

Инаку од лично искуство на еден колега му помогнав во кариерата да конкурира на моето место затоа што немав интерс, тој за да се реваншира ме посовотува да одам во канцеларија кај шефоите на разговор (така тој гледаше на кодошењето) дека ќе било подобро за сите/мене. Од ваквото искуство дојдов до заклучок двајца на маса тројца кодоши кој е третиот мора некој да е двоен кодош.

Е ми....‘ноту комити се сабрале у тоа фирмата у која работеш...:unsure:

Комитите – македонските револуционери – се појавиле кон крајот на XIX век, особено со формирањето на Внатрешната македонска револуционерна организација (ВМРО) во 1893 година, а нивната активност траела сè до периодот меѓу двете светски војни, со најсилен врв за време на Илинденското востание во 1903 година.
Како организирана сила исчезнале до 1930-тите...
Комитите одамна заминаа во историјата, сега зборот комита се користи повеќе во иронична форма...
А кодошите си егзистираат, ништо не ги уништува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom