So deca ne se srka mashtenicaЧитам дека си се посрал уште во првата порака.
Освен ако не се јавуваш од иднината.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
So deca ne se srka mashtenicaЧитам дека си се посрал уште во првата порака.
Освен ако не се јавуваш од иднината.
Daj sea i ti ne zaebavaj oti ce dojdi Dani e ce te natraskla virtuelnoИначе не е тоа ради позадински процеси. После апдејт голем знае да ја троши. Се влага у бут мени, држиш power и + и после бришеш кеш.
Адо и Едо браќата се супер дечки....креваат телефон секогаш и се коректни. Мислам дека нема да имаш проблем со нив. јас сум им праќал телефон на рекламација(после тоа излезе дека втората сим картичка на Лајка е проблемот, а не телефонот), и никаков проблем сум немалИма некој порачувано онлајн телефон од Mobelix Premium Mobilara ?
Сакам да порачам ама малку сум скептик за овакви скапи работи по карго..не знам колку се сигурни
Прво сакав од Ledikom ама не вршеле достава
Ова треба да е универзален дисклејмер на форумов и да стои на секоја страна.Дај бе не биди пролив на секоја тема.
Da be majmume jas bamuja pred kooperacija kupuvav znaenje.Ова треба да е универзален дисклејмер на форумов и да стои на секоја страна.
"Кајгана, кај што војаџер е пролив на секоја тема, а куро ми разбира."
So ogled da ne si navel jacina/golemina na prostor i sl, da pretpostavam deka baras najcesto kupuvanata jacina na klima 3.5 odn 12-ka. Vo toj slucaj eve nekolku predlozi (cenite moze da se i poniski nekade, prebaraj sam, a ova e predlog za modelite na klimi):
https://klimatizer.mk/proizvod/mitsubishi-msz-muz-hr35vf/
![]()
ПРОИЗВОДИ | KLIMATIZER.MK
Климатизер.мк - Стручност, компетенција, професионален однос. Ние се грижиме за нашите пријатели. https://klimatizer.mkklimatizer.mk
![]()
TOSHIBA SHORAI EDGE RAS-B13G3KVSG-E/RAS-13J2AVSG-E | KLIMATIZER.MK
TOSHIBA Shorai Edge e eдна од најпосакуваните клими од TOSHIBA со прифатлива цена за Toshiba Квалитет. Инвертер клима уредите на TOSHIBA се едни од најдобрите уреди во светски рамки. Нов модел 2024 со вклучен смарт-WI-Fi модул за управување од далечина.klimatizer.mk
Да, се извинувам не...Best buy и 1000€+ не идат во иста реченица!
Освен ако за 5.5ка не правиш муабет…