- Член од
- 2 ноември 2017
- Мислења
- 39
- Поени од реакции
- 3
i see your useing tcp scannerПрегледај го приврзокот 461736
Testing time: 24.11.2025 09:51 Vrijedi do: 14.04.2026 Max connection: 1 Active connection: 1 Status: Active
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i see your useing tcp scannerПрегледај го приврзокот 461736
Testing time: 24.11.2025 09:51 Vrijedi do: 14.04.2026 Max connection: 1 Active connection: 1 Status: Active

Di su sad oni kraljevi i ludare da posalju narodu za praznike koju listu.Molim za jednu stabilnu EXYU EU listu. Hvala![]()
d.sukiDi su sad oni kraljevi i ludare da posalju narodu za praznike koju listu.
Raspala se kraljevina,kraljevi otupili.
Bem ti misa takvog kraljestva.
Trazili ste gledajte.
Sta se tu imas umorit il vredis il ne vredis.d.suki
Umorili se koliko se ovim radi i sam znas.
Mozda ce biti bolje kada se malo odmore pa tamo iza nove godine,ponovo se pocinje.
Pozdrav za drustvo!
Ja je imam kao m3u al često ponekad prekidaju kanali. Kad sam je imao ranije na MAC radila je perfektno.pozdrav
jel radi kome proservers.club na MAC , ili kako ga pokrenuti na sfvip playeru
Radi,ako imas MAC za tvoje podrucje.pozdrav
jel radi kome proservers.club na MAC , ili kako ga pokrenuti na sfvip playeru
Jel ima neko?Pozdrav svima. Da li moze neko da mi posalje EX-YU listu u pp? Bitno je da je stabilna i da ima bar 2-3 konekcije...npr MAC za Bazaruto ili neku slicnu listu.
Jel za tu bazaruto treba neki VPN? Pošto imam jednu m3u al nikad ne radi probao sam i VPN ni tad mi ne radi.Jel ima neko?
Jel za tu bazaruto treba neki VPN? Pošto imam jednu m3u al nikad ne radi probao sam i VPN ni tad mi ne radi.Jel ima neko?