ТИФОМАНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата 87_47
  • Време на започнување Време на започнување
Приоритет ви е ракометот нели за него постоите, види си ги утакмиците на Работник каде гостувате па после пишувај, а до тогаш :pusigo:
Сегде кај шо имало можност сме биле на гостување , во овие 2-3 сезони обработено над 4 европски гостувања незнам која друга група во МК би издржала ваков континуитет.
Ние не сме биле во скопје , а вие на домашна не се појавивте и се прајш на удрен :tapp:

Сегде кај шо имало можност сме биле на гостување , во овие 2-3 сезони обработено над 4 европски гостувања незнам која друга група во МК би издржала ваков континуитет.
Ние не сме биле во скопје , а вие на домашна не се појавивте и се прајш на удрен :tapp:
Види си го прво прашањето што го постови зашто не сме во Охрид, јас ти поставив каде бевте во Скопје против Алкалоид директен конкурент за титула,па сега избегнуваш одговор ми пишуваш за гостувања во Европа.
Па и Рк Вардар кога играше во ЛШ се гостуваше во Европа, не ми збори за европски утакмици дај одговор нели постоите за ракомет, Работник ви гостува во Скопје од вас ни трага ни глас.Да не пишувам за на други утакмици каде се немате појавено на гости, а и дома по една рака луѓе што се собирате.

Види си го прво прашањето што го постови зашто не сме во Охрид, јас ти поставив каде бевте во Скопје против Алкалоид директен конкурент за титула,па сега избегнуваш одговор ми пишуваш за гостувања во Европа.
Па и Рк Вардар кога играше во ЛШ се гостуваше во Европа, не ми збори за европски утакмици дај одговор нели постоите за ракомет, Работник ви гостува во Скопје од вас ни трага ни глас.Да не пишувам за на други утакмици каде се немате појавено на гости, а и дома по една рака луѓе што се собирате.
Во право си , една рака луѓе..Да не ја тупиме се гледаме 10.12 , а до тогаш :drk:
1000008489.jpg
1000008488.jpg

da objasni nekoj sto se slucilo? Brachata prosle granica bez pasosi li pa morale da trcaat nazad koga videle kontrola
Беше договорено да се чекаме на добро стара позната локација, цело време мењаа време првин 8,9 па дојдете порано додека нема џандари. Сега имаат да сечат да монтират како не бркаат т.е. 80 vs 2 и ја знаете понатака причата чаирска...

Беше договорено да се чекаме на добро стара позната локација, цело време мењаа време првин 8,9 па дојдете порано додека нема џандари. Сега имаат да сечат да монтират како не бркаат т.е. 80 vs 2 и ја знаете понатака причата чаирска...
Koj kogo brkal 80 vs 2 ? Komiti se mnogu na videoto se gleda

А што треба да преставува видеово? Да видиме како пука огнометот? Буквално се гледа при крај на видеото како тргнуваат да се враќаат.

На мостот ќе се тепавте? Нели имавте конкретна локација? Оти и едните и другите кругој вртите? На 2 групи (според доказите од двете страни) кај шо одат со мотив да дат ќотек да нема контакт малце ми е чудно. Хронологија некој да кажи?

Нема потреба од понатамошна дискусија од членовите на Комити со спринтерите од чаир. Со секој коментар само ја деградирате акцијата. Голем пораз за шверцери, се гледаме пак, следен пат не ги оставајте другарите да ги газат на земја.

Се гледа дека имало некаков контакт, Комити делуваат по спремно и добра бројка, од видеото на $ се гледа дека се околу 15-20 и дека има некој контакт со огнометот, но ништо конкретно нема на видеата ( може и подобро да нема поради учесниците ). Една грешка што ја замерувам е на сликата од Комити што има џандар у позадина, без тоа би било искрено 10/10 навивачка случка. Ни требаат вакви работи на сцената, браво и за двете страни што ја мрдате работата од мртва точка.

Vie sto se praite deka nesto ste bile spremni za vecerva toa e vas son sekogas ste bile u pozadina so 192 od kaj stranata na $ ste gi blokirale od site strani ve nema na lokacija ne ste imale utakmica za da ve cuvat dzandarite od kaj ste zimale zalet SILBO do Zabar daj bidete malku fer ne sakame poveke po sto ve nema a lugeto mislat deka kako ste na slika taka i niz ulicite :drk:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom