Кошаркарски онлајн менаџер

• Креатор на темата Креатор на темата Gravity Grave
  • Време на започнување Време на започнување
Почетната цена му беше 1 милион, а јас дадов понуда 1.020.000. И сега како да знам ако некој даде повеќе, ќе ме обавести или ?

За Струмица што е над мене - Треба да чекаш тим:smir:

па нели над цената ти пишува кк тиквеш епа ако има друг тогаш ќе го има името на тимот што лицитирал.А и плус имаш и во вести на тимот.

Ок е, сега треба да заврши трансфер рокот па да дојде играчот. Иначе не сум КК Тиквеш туку КК Струмица.

Ок е, сега треба да заврши трансфер рокот па да дојде играчот. Иначе не сум КК Тиквеш туку КК Струмица.
Treba non-stop da proveruvas dali nekoj dadel poveke pari.Tama dek so se vestite na timot ke ti pise ako nekoj ja pokacil cenata.Sega ako krajniot rok za toj igrac e za dva dena nema potreba uste sega da licitiras, ceki pred da istece vremeto.A ima nekoj so nogo pari i ke se zainate i nema da popuste i nisto ne si napravil :)
Sega cekam da soberam us malko pari da kupam nekoj soliden centar

Не се знае ништо однапред. : )
Нема везе што си нов, брзо ќе направиш јак тим.

Едит: Некако не можам да ти пратам покана за пријателска, не знам што е проблемот.

nemaj maka i jas probuvav sabajle i neznam zs neke izgleda oti jas veke imam zakazano prijatelska so k.k tikves

jas si zemav dvajca po 60.000 a mu imam ponudeno i na eden 350.000 toj mislam deka e dobar ali psole toa ke ostanam bez dinar pa daj kazete kako da se izvlecam od krizata

2008-04-29 22:00
Prijateljska k.k.tikves
K.K Feni Industries

jas koga imam prijatelska mojot tim e K.K Feni Industries

Епа чекај Фени Индустри е твојот тим или К.К. Тиквеш? Или и двата? : )

Еј момци, можам ли на пример играч со индекс околу 7000 да го ставам на трансфер листата, и да барам висока цена за него ?

Абе ставај ги со 0 почетна најдобро, ќе си достигне он после цена со лицитација, немај гајле. Ја мислам така е најдобро. Или стави го со помала цена на Трансфер листа.

Абе можеш ама нема никој да понуди,или ако не се најде некоја будала.Ама не верувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom