Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Ок не знаев дека има мерка единица за патриот измислена од кајгана по ти реков ми рече метрики.

Па по Дпмне метрики најголемите профитери ви се патриоти. Мијалков, Јане Ченто, Александар Пандов, Богдан Илиевски итн

@Darling шо мислиш за помирувањето на црквите?
Јас сум за НЕ.
Католик поп не смеј да се жени - целибат - води кон педофилија.
Православен поп смее да се жени.

И тоа ова е само еден аспект. Па велат Исус нејчи поделби. Ако земиме така Исус не сакал да има никаква религиска институција па кога решиле да се мират, нека се самоукинат.

Па по Дпмне метрики најголемите профитери ви се патриоти. Мијалков, Јане Ченто, Александар Пандов, Богдан Илиевски итн
па кога ќе видиш кој се на другата страна, може и се.

На кој начин Игор Југ се издвојува од другите? Повеќе политички беше прогонуван, во полоша ќелија или? Ко што знам исти години им дадоа со Јане.

На крајот на денот колку и да се гонети и плукани, тоа е зошто на крај излегоа во право и затоа се казнети. И Тиранска платформа се оствари, и промена на име, а некои уште им се смеат.
Ок, остави го Игор Југ, Бог да го прости. Туку зошто избегнуваш да одговориш, дали и Бетмен Серит според тебе е напатен патриот? А кога веќе сме на тема неправди, какво мислење имаш за овие краваркиве од Крива Паланка, што цел град го имаат земено заложник, тепаат луѓе на кои им направиле десетици илјади евра штета? Кој е жртвата во таа ситуација? И тие ли се напатени патриотки?

Последно уредено:
па кога ќе видиш кој се на другата страна, може и се.

Затоа и сме дојдени на оваа дереџе
Ако другите се лешинари и лопови не значи и дека „нашите“ паразити кој ја цицаат државата треба да ги оправдуваме.

@Darling шо мислиш за помирувањето на црквите?
Јас сум за НЕ.
Католик поп не смеј да се жени - целибат - води кон педофилија.
Православен поп смее да се жени.

И тоа ова е само еден аспект. Па велат Исус нејчи поделби. Ако земиме така Исус не сакал да има никаква религиска институција па кога решиле да се мират, нека се самоукинат.
Мислам дека не е политичка тема тоа.
Автоматски споено мислење:

Ок, остави го Игор Југ, Бог да го прости. Туку зошто избегнуваш да одговориш, дали и Бетмен Серит според тебе е напатен патриот? А кога веќе сме на тема неправди, какво мислење имаш за овие краваркиве од Крива Паланка, што цел град го имаат земено заложник, тепаат луѓе на кои им направиле десетици илјади евра штета? Кој е жртвата во таа ситуација? И тие ли се напатени патриотки?
Моето мислење си го кажав.
И спушти малку доживљај, никој и ништо не си па да се понашаш ко да ме испитуваш тука.

Затоа и сме дојдени на оваа дереџе
Ако другите се лешинари и лопови не значи и дека „нашите“ паразити кој ја цицаат државата треба да ги оправдуваме.
па никој не ги правда

Мислам дека не е политичка тема тоа.

Моето мислење си го кажав.
И спушти малку доживљај, никој и ништо не си па да се понашаш ко да ме испитуваш тука.
Не воопшто не го кажа. Дали Серит е исто така напатен патриот? Никој и ништо сум во споредба со некој од логистичкиот центар на вмро како тебе, тоа да.

Дали имаш поима колкава разлика има од Мијалков до Ченто и Бетменот?

Не воопшто не го кажа. Дали Серит е исто така напатен патриот? Никој и ништо сум во споредба со некој од логистичкиот центар на вмро како тебе, тоа да.
Да, не си. Ќути сега.

Дали имаш поима колкава разлика има од Мијалков до Ченто и Бетменот?

Да, не си. Ќути сега.
Тој е тој деспотски вмровски менталитет that we all know and love. :love:

На просечен дпмнеовец попрво ќе му влезе нешто во гз отколку во глава за жал

На просечен дпмнеовец попрво ќе му влезе нешто во гз отколку во глава за жал
Немој така. Дур беше сдс на власт, кога ги критикував нив, best friends бевме со Darling. Сега нешто не ни оди муабетот. Не знам зошто...:(

Не е ни чудо зошто си едини во друштво што е самец. Ваков оток само другар ти од погоре може да трпи.

Не е ни чудо зошто си едини во друштво што е самец. Ваков оток само другар ти од погоре може да трпи.
Не бре, каков самец, бушам, не се грижи за мене. Тоа што не сум женет не ме прави самец, исто како што тебе репортирањето на штабски брифинг тука не те прави high-value, туку само добро издресирана.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom