Византиецот
Codename Duchess
- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 3.549
- Поени од реакции
- 7.616
Овај мене ми беше предложен ко замена за Тоше и Каролина. Балкански пазари да освојува 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Spasen miren

Ерол Ибраим газда на фризерница во Скопје и Норвешка,брат на Ердоан Ибраим газда на Caffe Bar Studio 54 на улица Македонија спрема Старата Железница,двајцата имаат жени Македонки. Ерол е помалиот,31 година,Ердо е 36 години,познат како мало дете деликвент со криминално досие,живеалиште во Ѓорче,етнички Турци по потекло.
Не ни побарав инфо, јас немам пријатели на фејсбук без христијански имиња и кои завршуваат на ов, ев и ски. Се друго банирам.Имам детали за цело Скопје ако сакате,сепак водев книги за коцкање на пола Скопје преку мене,хехехе

Дегенерици.Ова не се луѓе патриоти. За личен бенефит и шиптарка би се пишала
За мене партиски полтрон, без разлика на која политичка страна е, неможе никогаш да биде патриот. Баш никогаш. Тој е олицетворение на се она обратно од патриот.
Неписмен национализам е најлош вид на национализам, ова важи за тие Тодор Александровци во дпне, добро е што се помал број, но се најгласни на социалните мрежи, историска неписменост.се кладам во 100 евра дека не знае кој е Никодим Царкњас.
Типот е бугар. Ко че речат контраверзен лик. Не. Бугар. Ништо контраверзно во тоа. Си одбрал, така нека си го учат.Неписмен национализам е најлош вид на национализам, ова важи за тие Тодор Александровци во дпне, добро е што се помал број, но се најгласни на социалните мрежи, историска неписменост.

Јадеш гомна за сите партии а го воспеваш најголемиот партиски подлизурко, татко на партијашењето во македонската историја.Инаку Лазо, не прифатил српска администрација врз Македонија. Ги опишал Србите како корумпирани и со убави зборови...како неписмени. Ако незнаат јазик, нема што да се мешаат кај нас.
Ова Јосип Броз го аминувал (Хрват). После војната го пратил Лазо во Софија, да има кажи на бугарите дека како можна репарација за криминалите во 2ра, Југославија е спремна да го бара делот наречен Пиринска Македонија.
Какви glorious моменти за нас ко Македонци кеј. Да ни се множат и во иднина. Треба да издржиме. Ете и во втора убивале угнетувале, па издржавме.
Само шо прајме со денешните свињи со електрани на власт? Грам чест немаат ко овие мажи од 20ти век. Немале леб, тутунари биле. Ама имале мадиња и (гарант големи) курци и чест. Свињите шо ни се на власт сега, имаат многу пари. Ама немаат грам чест. Како од некој таков да барам да ја брани мојата чест кога тој нема основна самопочит.
Лазо дава ептен big dick energy, со сета почит.
Мицко...кхм.
Заев...кхм на квадрат.