Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Овај мене ми беше предложен ко замена за Тоше и Каролина. Балкански пазари да освојува :pos:

Еве го братот на фејсбук (тој со чкртнатото име)

1000023673.jpg

Ерол Ибраим газда на фризерница во Скопје и Норвешка,брат на Ердоан Ибраим газда на Caffe Bar Studio 54 на улица Македонија спрема Старата Железница,двајцата имаат жени Македонки. Ерол е помалиот,31 година,Ердо е 36 години,познат како мало дете деликвент со криминално досие,живеалиште во Ѓорче,етнички Турци по потекло.

Праќај кај Спасе брат, немам јас фрки со бербери.
Инаку во тоа Студио 54 работев една ноќ за Стара Нова Година пред 13-14 години. Тогаш газда беше еден наш кој се беше вратил од Америка. Очигледно се продал кафиќот во меѓувреме.

Имам детали за цело Скопје ако сакате,сепак водев книги за коцкање на пола Скопје преку мене,хехехе
Не ни побарав инфо, јас немам пријатели на фејсбук без христијански имиња и кои завршуваат на ов, ев и ски. Се друго банирам.

^ кобила

За тие погоре, пошто се грозни турци, на страната на Спасе сум

Океј е да се прави патриотка, но кога правиш штета на сопствен народ и нација, патриотизмот ти е само за на фејсбук, патриотизам и национализам се практикува во секојдневието со работа и со помагање и алтруизам кон својата крв.
Краварката покажа дека е изрод, ајде може ќе ја примат во сдс :pos:

Ова не се луѓе патриоти. За личен бенефит и шиптарка би се пишала

За мене партиски полтрон, без разлика на која политичка страна е, неможе никогаш да биде патриот. Баш никогаш. Тој е олицетворение на се она обратно од патриот.

Ова не се луѓе патриоти. За личен бенефит и шиптарка би се пишала

За мене партиски полтрон, без разлика на која политичка страна е, неможе никогаш да биде патриот. Баш никогаш. Тој е олицетворение на се она обратно од патриот.
Дегенерици.

се кладам во 100 евра дека не знае кој е Никодим Царкњас.
Неписмен национализам е најлош вид на национализам, ова важи за тие Тодор Александровци во дпне, добро е што се помал број, но се најгласни на социалните мрежи, историска неписменост.

Неписмен национализам е најлош вид на национализам, ова важи за тие Тодор Александровци во дпне, добро е што се помал број, но се најгласни на социалните мрежи, историска неписменост.
Типот е бугар. Ко че речат контраверзен лик. Не. Бугар. Ништо контраверзно во тоа. Си одбрал, така нека си го учат.
Контроверзно е ко че речат Македонец-Бугар. Ова никако не оди едно со друго.
Мешање на светиње со азиски степски кан, не оди никако.

Немам никаков проблем Бугарите, да ги учат бугарофилте ко свои. Нивни се. Смета во чисто Македонско ко че мешаат.
Автоматски споено мислење:

Еве Македонци.
Убиени се во Март 1942ра во Прилеп од Бугари.

Борка Талески
1000052723.jpg

Лазо Колески
1000052722.jpg

Еве уште еден овај че го пишам со големи букви ЛАЗО КОЛИШЕФСКИ. Исто осуден на смрт во Охрид, но со малку Српска и малку Хрватска помош, се спасил од Бугарските пушки. Подоцна, сите знаеме КОЈ е постанат.
Како десна рака на Јосип Броз, однесе многу такви бугари ко Тодор Александров преправени со маска во Македонци, на работа на труд. На еден Остров со средоземноморска клима во северна Далмација.

1000052724.jpg

Боах боах лујџе да видите за овие што се, се пишува на бугарската википедија. Како тоа насилно Македонизирале, како не знаеле Бугарски јазик туку се мачеле да зборуваат на Македонски. Боах боах боах.

Последно уредено:
Цело време се чудам каде влегле тие крави и како не си ја заградиле нивата ако толку години било проблем. Нема фајде полиции тоа, никогаш не се замараат за селски проблеми.
Може па овие им ветиле на цајканите free range стекови.

Инаку Лазо, не прифатил српска администрација врз Македонија. Ги опишал Србите како корумпирани и со убави зборови...како неписмени. Ако незнаат јазик, нема што да се мешаат кај нас.
Ова Јосип Броз го аминувал (Хрват). После војната го пратил Лазо во Софија, да има кажи на бугарите дека како можна репарација за криминалите во 2ра, Југославија е спремна да го бара делот наречен Пиринска Македонија.
Какви glorious моменти за нас ко Македонци кеј. Да ни се множат и во иднина. Треба да издржиме. Ете и во втора убивале угнетувале, па издржавме.

Само шо прајме со денешните свињи со електрани на власт? Грам чест немаат ко овие мажи од 20ти век. Немале леб, тутунари биле. Ама имале мадиња и (гарант големи) курци и чест. Свињите шо ни се на власт сега, имаат многу пари. Ама немаат грам чест. Како од некој таков да барам да ја брани мојата чест кога тој нема основна самопочит.
Лазо дава ептен big dick energy, со сета почит.
Мицко...кхм.
Заев...кхм на квадрат.

Последно уредено:
Инаку Лазо, не прифатил српска администрација врз Македонија. Ги опишал Србите како корумпирани и со убави зборови...како неписмени. Ако незнаат јазик, нема што да се мешаат кај нас.
Ова Јосип Броз го аминувал (Хрват). После војната го пратил Лазо во Софија, да има кажи на бугарите дека како можна репарација за криминалите во 2ра, Југославија е спремна да го бара делот наречен Пиринска Македонија.
Какви glorious моменти за нас ко Македонци кеј. Да ни се множат и во иднина. Треба да издржиме. Ете и во втора убивале угнетувале, па издржавме.

Само шо прајме со денешните свињи со електрани на власт? Грам чест немаат ко овие мажи од 20ти век. Немале леб, тутунари биле. Ама имале мадиња и (гарант големи) курци и чест. Свињите шо ни се на власт сега, имаат многу пари. Ама немаат грам чест. Како од некој таков да барам да ја брани мојата чест кога тој нема основна самопочит.
Лазо дава ептен big dick energy, со сета почит.
Мицко...кхм.
Заев...кхм на квадрат.
Јадеш гомна за сите партии а го воспеваш најголемиот партиски подлизурко, татко на партијашењето во македонската историја.
Може затоа си избегал од прилепско, кога го славиш кодошот на Ченто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom