Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

40 - Copy 249.jpg

Pa shto komentirash koga ne sledish vesti i samo nagajgas!
Pushtiv lnk pogore eve za tebe extra ushte ednash

Автоматски споено мислење:

Ako ti vrie gazeto na Aca ne mora da treskash.

Arno si pisha coekot.

Каде си пуштил линк бре? Јас прв го спомнав случајот на темата, немаше ништо претходно коментирано. На други теми ако си коментирал можда, не те следам шо правиш. :pos:

Првите вести шо испаднаа беа демек заради знамето пишуваа комуњара, па потоа за условите во кафичот. На крај испаднаа информациите за криптото и нелегален престој или шо ти знам шо.

Ќе ни прости Аца. Широк човек е тоа
Ама ќе мора да му се извиниме. И Мицкоски лично да објасни зошто прави такви глупости. Ако му пречи што носел македонско знаме, може само да кажел.

Каде си пуштил линк бре? Јас прв го спомнав случајот на темата, немаше ништо претходно коментирано. На други теми ако си коментирал можда, не те следам шо правиш. :pos:

Првите вести шо испаднаа беа демек заради знамето пишуваа комуњара, па потоа за условите во кафичот. На крај испаднаа информациите за криптото и нелегален престој или шо ти знам шо.
Abe ti ne sledish nishto.
Aj pobaraj na predhodnite dve tri strani da vidsh koj prv pishal

а дали наши пеачи ја имаат таа шанса да пеат во Србија и да прават пари како Србиве овдека!?

Имаше еден оддамна, за жал почина.

Тоа што нашата музичка сцена е на тоа ниво, не се криви србите. Отворен пазар јебига, нашите рипаат од кур на кур кога треба да се пее на митинг или за промена на име на државата.

Abe ti ne sledish nishto.
Aj pobaraj na predhodnite dve tri strani da vidsh koj prv pishal

Добар обид морам да признаам. Трчаш како прле пред магаре, виде дека нема линк и сега едитираш постови.

Постот напишан од 16:26, и го едитираш сега во 18:05. :pos:

Ах бе прилепчанец чисти клозети таму во Германија и не замарај.

Screenshot_20251122_180333_Chrome.jpg

Имаше еден оддамна, за жал почина.

Тоа што нашата музичка сцена е на тоа ниво, не се криви србите. Отворен пазар јебига, нашите рипаат од кур на кур кога треба да се пее на митинг или за промена на име на државата.

Добар обид морам да признаам. Трчаш како прле пред магаре, виде дека нема линк и сега едитираш постови.

Постот напишан од 16:26, и го едитираш сега во 18:05. :pos:

Ах бе прилепчанец чисти клозети таму во Германија и не замарај.
Da be go editiram nesakajchi zatoa shto sakav da go kopiram linkot od postot.

A i za klozeti nema galje i tie shto gi chistat rabotat za pari i za da gledaat familija.

Samo ne kazha nishto vo vrska so toa koj prv pishal.
Ili sakashe da napishish deka prv si se popishal.

Da be go editiram nesakajchi zatoa shto sakav da go kopiram linkot od postot.

A i za klozeti nema galje i tie shto gi chistat rabotat za pari i za da gledaat familija.

Samo ne kazha nishto vo vrska so toa koj prv pishal.
Ili sakashe da napishish deka prv si se popishal.

:pos: :pos:

Postot tvoj nemase link, go editira i go stavi saat ipol podocna.

Jas pisav prv, ako ne e mnogu komplicirano za tebe vrati se strana nazad i ke vidis koj pocna. Jas pisav, Vizantiecot me citirase i ti go citirase nego.

I sega primer ti editiras postovi za da dokazes nekoja glupa poenta na forum, arno ama ti ne si na pozicija i nebiten si vo slucajot. Problemot e koga nekoj kako tebe ke se najde na pozicija kako inspektor ili nacalnik, i mesto post ke editira ke falsifikuva nekoi dokumenti.

I taka na toj nacin se deshava Puls. I toa e problemot vo drzavata, sho likovi kako tebe imaat glas i prava.:toe:

Пази дел бој, оти че не апси моралната полиција. Толку ми е мило шо појче не живеам таму. Човек заборава какви курви од луѓе има и ни ја газат земјата. Полтрони за ситен профит аминуваат се, залудно е да дискутираш пошто лентата шо ја врти е од вмро уклучена, тоа не мисли со своја глава. Да го апсеше друга гарнитура, ќе беше против. Ама се што ќе им се сервира го прифаќаат за да ќарат личен бенефит и е пре-програмирано од партијата. Тоа е мојата дефиниција за курва. Ефтина. По ова иди Ро(м) е курва.

Ама јас сум бил за нигде дека сум се вљубил во Хрват. ХАХАХА

Бугарите на фејсбук- 'србските служби го прават Мицкоски про бугарин за да накажат блгарија :place:
:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

:pos: :pos:

Postot tvoj nemase link, go editira i go stavi saat ipol podocna.

Jas pisav prv, ako ne e mnogu komplicirano za tebe vrati se strana nazad i ke vidis koj pocna. Jas pisav, Vizantiecot me citirase i ti go citirase nego.

I sega primer ti editiras postovi za da dokazes nekoja glupa poenta na forum, arno ama ti ne si na pozicija i nebiten si vo slucajot. Problemot e koga nekoj kako tebe ke se najde na pozicija kako inspektor ili nacalnik, i mesto post ke editira ke falsifikuva nekoi dokumenti.

I taka na toj nacin se deshava Puls. I toa e problemot vo drzavata, sho likovi kako tebe imaat glas i prava.:toe:

Брат, ништо не си прочитал и делиш памет. Сто пати ти објаснија дека целата работа била нелегална.

Брат, ништо не си прочитал и делиш памет. Сто пати ти објаснија дека целата работа била нелегална.
Со тебе се согласувам за ова, но зошто не ми одговори на друга тема, зошто ја сменивте Котлар?

Со тебе се согласувам за ова, но зошто не ми одговори на друга тема, зошто ја сменивте Котлар?

Не знам која е таа. Не сум запознаен. Јас не сум ја сменил сигурно :kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom