Интернет радио и телевизија (стримови, прашања, генерална дискусија...)

• Креатор на темата Креатор на темата alekjov
  • Време на започнување Време на започнување
може една листа со спортски и ех-ју програми, фала од напред

Има ли некој контакт да ми даде од некој иптв што има опција за reseller , да има exyu тв канали и филмови со наш превод?
Благодарам од напред

Дај кажете некоја добра апликација за AndroidTV да ми отвара каналите на цел екран при вклучување. Ја имам Sparkle ама нешто денес не ми ја отвара листата што ја имам.

Дај кажете некоја добра апликација за AndroidTV да ми отвара каналите на цел екран при вклучување. Ја имам Sparkle ама нешто денес не ми ја отвара листата што ја имам.
Tivimate, ott navigator iptv smarters pro, ultimate iptv play list loader, iptv extreme, iptv pro
Se se ova vrvni aplikacii

Tivimate, ott navigator iptv smarters pro, ultimate iptv play list loader, iptv extreme, iptv pro
Se se ova vrvni aplikacii
Да ама ми треба за бесплатно користење барем да може да отвара на цел екран телевизијата и да чита EPG.

За M3U листа ми треба.

Да ама ми треба за бесплатно користење барем да може да отвара на цел екран телевизијата и да чита EPG.

За M3U листа ми треба.
site ovie se besplatni i gi ima da se simnat kako besplatni i pro mod aplikacii, osven tivimate koja ima moznost samo edna lista na originalnata aplikacija da stavis a da ne platis.
za epg, treba i listata da ima epg
ima mod i tivimate 2.8 samo za m3u ama ne cita epg
ima mod i cela tivimate sve sto cita, ama nekade e ok, nekade na nekoi uredi ne

site ovie se besplatni i gi ima da se simnat kako besplatni i pro mod aplikacii, osven tivimate koja ima moznost samo edna lista na originalnata aplikacija da stavis a da ne platis.
za epg, treba i listata da ima epg
ima mod i tivimate 2.8 samo za m3u ama ne cita epg
ima mod i cela tivimate sve sto cita, ama nekade e ok, nekade na nekoi uredi ne
Знам се тоа ама мене ми треба нешто што е целосно бесплатно а не да мора да плаќам за целосна верзија за сите опции.

Нешто што каналите уште во старт на уклучување апликацијата ќе ми ги отвара на цел екран.

Pa ti sve znaes, a nisto ne probuvas, ti napisav ubavo deka tie se celosno besplatni i sto e najvazno premium
A toa na cel ekran, site tia aplikacii otvaraat na cel ekrsn, osven ako se za mobilen

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom