Eve i ovaj se javi.
Ajde de, najdi mi post kaj si gi branam. Da gi sikaniras sarenokurtonskite gomna ni oddaleku ne e isto , ne e ni slicno so branenje na nekoj drug. Toa mozi samo vas da vi e isto.
Ali ok, bujrum poveli.
Eve i ovaj se javi.
Ajde de, najdi mi post kaj si gi branam. Da gi sikaniras sarenokurtonskite gomna ni oddaleku ne e isto , ne e ni slicno so branenje na nekoj drug. Toa mozi samo vas da vi e isto.
Ali ok, bujrum poveli.
Mi e gajle od so nastana, ete ke recime deka od toa nastana. Drugo bese zaebot okolu toa, odi proveri koj go tupese celo vreme okolu toa tuka, koj likovi. Site bez isklucok samosvesni zagrizeni gragjani koi ako im ja cepnis Levica oci ke ti izvadat, inaku site neutralni, koj ne glasal, koj livce ckrtnal, povekjeto najverojatno ne ni smeat da glasat, maloletni se. E zatoa vmetnata vo muabetote e levica, sarenite ( edno te isto e toa, ama aj ).
I gledaj interesno pak istite sto do nekni bukvalno go otekoja za toa sega kukaat oti se cistelo, na so stignavme, oti dronivi imalo, denovi brojat, na balkun sedat pratat, uste povik da izlezat na protest fali radi nehumaniot tretman na gjubreto.
Otoci sarenokurtonski
Abe otok eden. Ako 30 godini unazad se sobiralo gjubre, i sea ne se sobira, normalno kje se krene galama. Se kritikuva i togas i sea zasto ako procitas 100 posta unazad, site im bese jasno deka se pravi namerno, eve denes dojde prezentacijata so premierot na celo.
Se kritikuva zaso napravija problem kaj sto nemase za da ve izvozat vas retardite, koj raka na srce ste mnozinstvo u drzavata.
Барав информации ама нема...(се фамозни работни места, фирми, обрзование) па ме интересира што има завршено, што е работела до сега...
Инаку мислам единствена војводка градоначалничка е.
Стајлинг исто како Орце вчера - сино (поранешна есдеес боја)
Abe otok eden. Ako 30 godini unazad se sobiralo gjubre, i sea ne se sobira, normalno kje se krene galama. Se kritikuva i togas i sea zasto ako procitas 100 posta unazad, site im bese jasno deka se pravi namerno, eve denes dojde prezentacijata so premierot na celo.
Se kritikuva zaso napravija problem kaj sto nemase za da ve izvozat vas retardite, koj raka na srce ste mnozinstvo u drzavata.
Ti be druze ko si neutralen, samosvesen, prosetan i osoznaen gragjanin so te boli kurot sto gi kritikuvam jas sarenokurtoncite oti se gomna od ljuge.
I ne samo Ti tuku i site ostanati ko tebe. Nekako mnogu mi se pritresvate ko za neutralni i nepristrasni.
Aj Borat da se muculi, ama kakva vrska imate vie so niv
Ќе се потрудам ова да биде моето последно мислење на форумов. Да губам време да се расправам со ликови како рон и владе што се радуваат на градоначалник што прави пр од собирање ѓубре, едноставно не иде. Поздрав и секое добро
Iskreno se nadevam, so pomalce sarenokurtonci tuka tolku podobro. Kako stetni bubacki ste, nikakva korist nema opstestvoto od vas.
Samo nemoj kako so si znajte, da se reinkarniras po nekoj den, mesec so drug profil i pak 24/7 da priservas.
Ovaj pat dosedi si na zborot
Drug nekoj vaka razocaran nema da se prijavi? Gromoglasno da ne napusti ?
Ve sfakjam, mnogu vi se nasobra i vas ovie meseci, tolku nadezi imavte i stativa.
Izgleda ke pocekame nekoe vreme za imeto so dopis do OON da go vrakjame
Ne site drugi, niv onaka radi reda, cat pat nekogas, sarenokurtoncite ili po novo levicarite mi se nekako prioritet
Автоматски споено мислење:
Ti be druze ko si neutralen, samosvesen, prosetan i osoznaen gragjanin so te boli kurot sto gi kritikuvam jas sarenokurtoncite oti se gomna od ljuge.
I ne samo Ti tuku i site ostanati ko tebe. Nekako mnogu mi se pritresvate ko za neutralni i nepristrasni.
Aj Borat da se muculi, ama kakva vrska imate vie so niv
Ovoj pa ovoj, do vcera ne znaese patikite da si gi vrzi. Dve prostoprosireni recenici ne zne da gi povrzi i sfati, sega kao ke mudruva nesto
Iskreno se nadevam, so pomalce sarenokurtonci tuka tolku podobro. Kako stetni bubacki ste, nikakva korist nema opstestvoto od vas.
Samo nemoj kako so si znajte, da se reinkarniras po nekoj den, mesec so drug profil i pak 24/7 da priservas.
Ovaj pat dosedi si na zborot
Абе теле едно, изиграваш мудрец и величина а си исти куртон и гомно како другите што ги правиш. И шарените ги преебале ама и тебе ВМРО те прееба. Те направи северџан.
Барав информации ама нема...(се фамозни работни места, фирми, обрзование) па ме интересира што има завршено, што е работела до сега...
Инаку мислам единствена војводка градоначалничка е.
Стајлинг исто како Орце вчера - сино (поранешна есдеес боја)
Абе теле едно, изиграваш мудрец и величина а си исти куртон и гомно како другите што ги правиш. И шарените ги преебале ама и тебе ВМРО те прееба. Те направи северџан.
Za tebe sum doktor po nauki, i ne deka imam Iq od ne znam kolku tuku deka ti si nadprosecno smotan pa prema tebe izgledam ko kojznae kolku um da imam. I ne samo prema tebe, prema bilo koj sarenokurtonec( po novo levicar ).
Vi rekov jas, na site na kupce da vi go soberat Iq to, Iq kolku na retardiran gibon ke soberat
Za tebe sum doktor po nauki, i ne deka imam Iq od ne znam kolku tuku deka ti si nadprosecno smotan pa prema tebe izgledam ko kojznae kolku um da imam. I ne samo prema tebe, prema bilo koj sarenokurtonec( po novo levicar ).
Vi rekov jas, na site na kupce da vi go soberat Iq to, Iq kolku na retardiran gibon ke soberat
Селски доктор по драпање муда, тоа тоа ти е нивото.
Ајде покажи докторат да видам??? Штама?? Ваков отпушок ја би рекол дека си со средно, али Грујо ги спушти стандардите така да може и имаш некој лев факлутет. Тоа ти е лимитот.
Кога ќе имаш публикувани трудови како мене ќе праиме муабет кој за кого е доктор
Селски доктор по драпање муда, тоа тоа ти е нивото.
Ајде покажи докторат да видам??? Штама?? Ваков отпушок ја би рекол дека си со средно, али Грујо ги спушти стандардите така да може и имаш некој лев факлутет. Тоа ти е лимитот.
Кога ќе имаш публикувани трудови како мене ќе праиме муабет кој за кого е доктор
Imam be sredno, edvaj ama imam.
Cim ti stigna bistar ko jogurt da publikuvas trudovi ni se eba majkata na site.
Jas ne bi te pustil ni fotokopirot da go cepkas.
Jas burickav nesto vo mobilniot i mi se smeni na latinica i ne znam da go vratam oti ne znam kaj pricnav i zato jbg
Toa e...
И што ти е проблемот ако пишеш кирилица ?
Твоите шкрбаници се исто како хрват да пишува хрватски на кирилица.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.