Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
Интересното е што му се припишува на Апасиев учеството во шарената при падот на режимот на Грујо. Тоа е нормално да се обединиш околу рушење на таква ненародна власт која сите знаеме што беше и како се живееше. Некои сеуште имаат симпатии кон ГРУЈОВИЗМОТ токму поради привилегиите кои ги имаа тогаш. Треба да се обединиме повторно како би го симнале Мицковски кој е се поблиску до неговата цел да ги вметне бугарите и да фати штрафта од Македонија. Слично како и неговите двајца претходници Заев и Ковачевски си билдаат конто во странство за да недајбоже Левица им се домогне до власта. Да не сте наивни тоа е така кај нас 35 години каде кој како го обогатиме исчезнува од политичката сцена.

Додека се обидувате уште малце ќе треба пензија да ви дадеме. Младината остаре веќе. Децата на стечајци скоро бумери стануваат.

Додека се обидувате уште малце ќе треба пензија да ви дадеме. Младината остаре веќе. Децата на стечајци скоро бумери стануваат.
Долга е борбата но нема откажување !!!

Значи он едвај освоил 12к гласа а им дал на сдс 49 пратеници и направил политичка криза :icon_lol: многу кредит му даваш.
Како и да е тоа не го мења фактот дека дпмне гласаа и овозможија да се донесе и спроведе Преспанскиот договор овозможено од мкд владе кој гласал за нив, како спиеш мирно навечер на такво предавство? До кога ќе живееш у denial и ќе ја бараш вината кај сите освен самиот себе?
CIm ti spijas kako bebe a si go poddrzuval Apasiev vo rusenjeto na rezimot i si veruval vo ona nema pravda, nema mir i site gluposti sto togas vi gi serviraja, Jas iskreno da ti kazam spijam ko zaklan, fala na prasanje.

CIm ti spijas kako bebe a si go poddrzuval Apasiev vo rusenjeto na rezimot i si veruval vo ona nema pravda, nema mir i site gluposti sto togas vi gi serviraja, Jas iskreno da ti kazam spijam ko zaklan, fala na prasanje.
Не се сомневам, ја предадовте Македонија не направивте северџани и си спиете раат како заклани.

Не се сомневам, ја предадовте Македонија не направивте северџани и си спиете раат како заклани.
Bas taka. Uste toj nekapeniot vas lider nesto mrsi muda ama poke e neprijatnost otkolku sto e realen problem. Kako muva, brci dosadva i ja toleriras oti te mrzi da stanis i da ja tresnis so tepalkata ili so bilo sto da ti e pri raka. Ama porano ili pokasno ke ti skurci :toe:

Bas taka. Uste toj nekapeniot vas lider nesto mrsi muda ama poke e neprijatnost otkolku sto e realen problem. Kako muva, brci dosadva i ja toleriras oti te mrzi da stanis i da ja tresnis so tepalkata ili so bilo sto da ti e pri raka. Ama porano ili pokasno ke ti skurci :toe:
Море кошмари имаш од него, десет години на форумов го обвинуваш а на крај испадна ти сам си гласал за да станеш северџан.

Море кошмари имаш од него, десет години на форумов го обвинуваш а на крај испадна ти сам си гласал за да станеш северџан.
Taka ispagja, vo pravo si (y)
Ete cesen pionerski zbor, ako pak resite da krevate sarenokurtonski revolucii , prv ke ve poddrzam, a ne deka vo ovie 10 godini ste nemale pricini za toa, ali ete ako slucajno pak resite, tuka sum.

Најмногу сум разочаран од моето Кочани ама тоа е...

Се надевам дека Орце ќе ја исполни неговата програма целосно, многу би помогнал на Скопје. Се надевам дека Мицкоски ќе го искористи моментот и ќе го врати духот и позитивата а Орце може многу да му помогне во тоа. Скопје треба да добие Луна парк, нови мостови, паркови, чист град, Универзална, култура, се ова во наредната една година.

За Кочани е беспотребно коментирање, најавија 100 милиони евра инвестиции и Мицкоски и градоначалникот, еве луѓето им дадоа доверба и треба барем тоа да го остварат. Со тие пари може да се изгради скроз нов град.

Следат и судењето за Кочани и уставот и бугарите, се надевам дека ќе се случува нешто добро на тоа поле.

Taka ispagja, vo pravo si (y)
Ete cesen pionerski zbor, ako pak resite da krevate sarenokurtonski revolucii , prv ke ve poddrzam, a ne deka vo ovie 10 godini ste nemale pricini za toa, ali ete ako slucajno pak resite, tuka sum.
Немора да ги подржиш, само немој да гласаш пак за оние кои те направиле северџан, или ако веќе ги гласаш пак не глуми лудило на форумов и у наредни десет години дека некој друг ти е виновен.

Немора да ги подржиш, само немој да гласаш пак за оние кои те направиле северџан, или ако веќе ги гласаш пак не глуми лудило на форумов и у наредни десет години дека некој друг ти е виновен.
Togas glasav i poke ne. Strogo za najradikalnata albanska partija ili koalicija si glasam od togas. Za vo idnina mozi i nekoja bugarska ke nikni, koj da gi znae, se biva. Treta opcija, nesto novo, za toa se zalagame sega taka ?

Togas glasav i poke ne. Strogo za najradikalnata albanska partija ili koalicija si glasam od togas. Za vo idnina mozi i nekoja bugarska ke nikni, koj da gi znae, se biva.
Џабе е сега тогаш било најбитното гласање, и наместо за левица си дал глас ДПМНЕ си си го начукал за навек.

Интересното е што му се припишува на Апасиев учеството во шарената при падот на режимот на Грујо. Тоа е нормално да се обединиш околу рушење на таква ненародна власт која сите знаеме што беше и како се живееше. Некои сеуште имаат симпатии кон ГРУЈОВИЗМОТ токму поради привилегиите кои ги имаа тогаш. Треба да се обединиме повторно како би го симнале Мицковски кој е се поблиску до неговата цел да ги вметне бугарите и да фати штрафта од Македонија. Слично како и неговите двајца претходници Заев и Ковачевски си билдаат конто во странство за да недајбоже Левица им се домогне до власта. Да не сте наивни тоа е така кај нас 35 години каде кој како го обогатиме исчезнува од политичката сцена.
Не не важи нема грешка, од сега нема да му го препишуваме учеството во шарената револуција, и што имаше директна вина за доаѓањето на Заев на власт. Битно Груевски го смен, тоа што донесе наказа на негово место и ја уназади државата за милион години тоа нема врска. Браво секоја чест Димче Хамас, од сега ќе го гласам само него.

Не не важи нема грешка, од сега нема да му го препишуваме учеството во шарената револуција, и што имаше директна вина за доаѓањето на Заев на власт. Битно Груевски го смен, тоа што донесе наказа на негово место и ја уназади државата за милион години тоа нема врска. Браво секоја чест Димче Хамас, од сега ќе го гласам само него.
Не е проблем што го донесоа шлапалото од муртино на власт, проблем е што после тоа кога говното почна да не распродава ко пиперки на пазар, сите револуционери се скрија ко пичкетини, не само од улици туку и од форумов. Наместо тие истите што го донесоа на власт да му се кренат и на клоци да го кренат, зш ги изигра, ги изманипулира, ги искористи ко куртони, тие почнаа со досетки да ги бараат патриотие да ги избришеле говната што ги посраа.

Препишувај му де, само види го првен коренот на проблемот што ја донесе шарената револуција и толку луѓе да бидат револтирани. Нека прегледнува низ прсти сега пак Мицко за криминали, па кога начекаат корумпирани/уценети политичари пратеници од Дпмне ќе им позајмите пратеници за уставни измени и со Бугарија како што направивте со Грција па после сите ќе ви бидат криви само вие не

Најголема штета правите вие партиските ботови што по секоја цена им давате подршка и покрај криминалите што ги прават

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom