Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Од ка се повредија Рабио и Пулишич, Милан си е очобол...

“Milan played much better without Leao,” Costacurta told Sky Sport.

“Milan conceded four goals in three games with Leao as a starter. When Leao was subbed off, Milan didn’t concede. It’s a fact that will cause discussion because with Leao, Milan are no longer a group of 11 players.”

Се гледа дека дели од групата и не се враќа назад, или трча со сила и не му е гајле како ќе покрие и дали ќе покрие, еден дел ако не функционира се распаѓа системот, од друга страна ако не е Леао нема кој гол да дај кога не игра Пулишиќ, само насреќа некој како вчера или некни на Атемаке да се погоди. Како и да ја вртиш ебани сме и со Леао и без Леао.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Чисто да знаете дека луѓе што не навиваат за клубов а имаат повеќе надеж него што имаме ние :
Каков си ти играч Сантијаго Гименез што стартуваш секој меч а имаш 0 голови и 0 асистенции?
Па уште и капитен те ставав...

*со 10 играчи ви играм, да знаете

На спортскиот директор на Футиро Кироовски кој е човек на Ибра му истекува договорот на лето и најверојатно нема да му биде продолжен бидејќи ситуацијата со Б тимот на Милан е во катастрофална ситуација.

Со кој ќе игра Алегри вечер и Леао и Гименез повредени, Галијани нека слези шпиц да игра. 10 гола ќе ни даат, ај за одбрана имаме каква таква, иако прима во последно доста, ама напад 0 шанса нема да создадат ни да се приближат до 30 метри од голот, џабе ќе се нервираме поарно изборите да си ги пратиме.

Многу е густо во горниот дел на табелата во Серија А а Рома се директни конкуренти и овде Милан мора да покаже карактер и да победи.
Lets Goooooo!!!
Forza Milannn!!!

Леао како во старите добри времиња браво, штета само еднаш годишно трча вака. Фофана се да ти ебам за 2-0 од пет метра промаши, кога викам против црнците расисти сме биле дрво неделкано ќе не кошта ова.
Иначе најлошо полувреме во сезоната чудо како не примија 3-4 на почеток.

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Со секој нов натпревар се повеќе ме нервира Фофана. И тоа што промаши, не беше главната причина за нервозата.

Со секој нов натпревар се повеќе ме нервира Фофана. И тоа што промаши, не беше главната причина за нервозата.
Штета што од толку многу фудбалери во ростерот од средниот ред Милан нема друг таков фудбалер како него што ќе го замени.
Фофана е идеален за модерниот фудбал каде што играчите од средината треба да бидат активни и во одбрана и во напад а уште поидеален за стилот на Алегри.
Постојано трча, притиска и се бори, што го прави клучен играч за баланс во средниот ред.
Покрива голема површина,одлично се справува во дуели и пресекување на топки и доколку ја подобри играта во трамзиција,вертикално додавање на топки и финиширање би бил одличен фудбалер од врвна класа.

Ќе го прима на крај после олку промашени шанси им ебем неписмените.
И она копитоно Де Винтер моеше што сака да прае скроз сам беше

И овој Леао идиот, толку да незнае да пласира.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom