Можеби и жена ти. Никогаш не се знае.
Јас ти нудев решенија, а не изговори. Ти си наоѓаш изговори и секое понудено решение го дочекуваш со НО НО НО НО... на крај замеша и фамилија, Очајно нели?
Жена ми, (како тебе - така и на таквите ко тебе, пример Пумата или онаа со 240 профили, од погоре), како живее, дали имам или немам деца, колку имам и како ми е... сто пати имам кажано:
Кој има мадиња, ене го аеродромот во Дортмунд, нека ми кажи само кој ден и во колку саатот ќе слета, ќе го пречекам, па ќе има прилика да види сè што го интересира (нормално, нека седи кај мене и со мене колку му душа сака - само на крај нема да го пуштам туку така да си оди пошто ако САМ утврди дека мене ми е навистина добро или барем подобро одошто му е нему,
по било која основа (особено среќен брак и семејство), тогаш ќе мора
ВО ЖИВО, не на форум, не од комоцијата на својот дом или од зад компјутер
да ги изеди сите лајна кои ги серел).
Затоа и не ви стиска. Нити за својот двор да го средите, ниту нечиј туѓ што е поуреден да речите еј супер за тебе, браво. Јас не ти ја наметнав жена ми,
ниту се споредував со тебе, едноставно се обидував да ти помогнам но, ако толку те интересира еве и за ова ти е напишано како да постапиш и да видиш најдобро со свои очи, само наместо како старлетите во Дубаи да си заминеш со торба полна пари, ќе мора да ги изедеш гомната кои ги сереш (али буквално) и ќе заминеш со горчина во душата (не од смрдеата или фактот дека си јадела реални гомна) туку од фактот дека на некој што сакал да ти помогне (макар и со совет на форум) му си замешала фамилија, па уште силна на вилица. Кокошка.
Ајде сиктер и ти на игнор.
Будала јас си ебавам неделна вечер и НБА натпревар ќе ми почни додека оправам будали шо по 6 пат се мажат „оти некој имал широки рамења“, а по 10-ти се разведуваат оти ги шамараат по дома.
Ти викам, уште 200 пати да ти пишам секогаш ќе се покајам заради карактерните фалинки кои секако ги имаш и тоа не се мали.
Се надевам, без разлика на сè, дека тоа дете ќе има среќно детство
некаде на друго место (ако не знаеше, може да ве пријави и некој комшија при такви расправии, па да ви го одземат детето и со очи да не го видите, а не тоа глупостите шо ги читаш по фб групи и разно разните искуства на други полуписмени како тебе - ама секој со паметот, некој и без него).
Тешко на детето, Господ враце да го има со такви родители.
Најконструктивен и најпаметен совет до сите жени посебно немажените од мене е,... Не се мажете, и не раѓајте! Работете на себе и градете си кариера. Не му слугувајте на кретенот таканаречен маж. Ебете им матер на сите кои ве убедуваат во спротивно.
Зошто некоја да се осуди да биди Ливадарка, слушајки совет од некоја со 2 брака неуспешни зад себе? Не ти биле браковите пречка во животот, твојата недозреаност била (очигледно), која за жал и на овие години е истакната пред другите твои карактеристики (можда и по некоја позитивна имаш, но од ова погоре не иди до израз).
Сиктер бе, оди отвори уште 7 профили ебате психијатрискиот случај ебате. Уште еден неуспешен абортус.