- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 23.065
- Поени од реакции
- 40.002
Знам @bijons , ама јас барам описи на избирачки места, не територијална поделба.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам @bijons , ама јас барам описи на избирачки места, не територијална поделба.

Дај боже ...Да не кобам пред време, ама мислам дека и Кичево е добиено. Разликата само расте.
Се појавуваат. Особено предизборно. Порталите може не пренесуваат.Кур ја држи дијаспората
Нека се појават бе во некоја црква, да видиш како на секој македонски портал ќе ги има
Многу живеете во филмови, јас да ви кажам
Оние крајнине се гласачките места по селана. Пример 829 и 824, носат заедно над 1000 гласа.Да не кобам пред време, ама мислам дека и Кичево е добиено. Разликата само расте.
Тетовски извори велат ова:
Прегледај го приврзокот 459642
Од повеќе извори барем засега ВМРО ја доби и Брвеница.
Ја гледаат ситуацијата кога скоро сите гласови се од градот и слават пред време..Ќе се пробудиме од јаве кога од Осломеј и Зајас ќе стасаат гласовитеОние крајнине се гласачките места по селана. Пример 829 и 824, носат заедно над 1000 гласа.
Ги нема дуи да слават уште и тоа ми влева надеж дека е наша победата.Ја гледаат ситуацијата кога скоро сите гласови се од градот и слават пред време..Ќе се пробудиме од јаве кога од Осломеј и Зајас ќе стасаат гласовите
Се надевам грешам
Рано е за славје, ама разликата засега е доста висока. Сепак, фалат гласовите од нивните чисто шпонски средини. Вака ми личи дека има големи шанси да тепа нашиот.Ја гледаат ситуацијата кога скоро сите гласови се од градот и слават пред време..Ќе се пробудиме од јаве кога од Осломеј и Зајас ќе стасаат гласовите
Се надевам грешам
До тука сите што не се избројани се во градот Кичево, како и што мислев. Таму е мешано.
Дојран бајаги го усра Ангов во вториот мандат. Знаеше дека ќе изгуби откако падна сдс и кур ги заболе. Кандидатот за овие избори им беше смешка, се зачудив што воопшто имаше втор круг.Општина Дојран има нов градоначалник - Илија Тентов од вмро.
Росоман исто - Ѓорѓи Крстевски од вмро.