11 (единаесет) молам да се држиме до фактите!А 8те пратеници?
Не знам зошто се бара потврда на онаа што со свои очи си го видел.за тоа не знам дали има на викиликс
Демек ако нема на викиликс тоа не се случило или што и ќе се правиме на удрени!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
11 (единаесет) молам да се држиме до фактите!А 8те пратеници?
Не знам зошто се бара потврда на онаа што со свои очи си го видел.за тоа не знам дали има на викиликс
Демек па се отепа од одењеВикам ја Јован и Партениј се на Кајгана, да му се одмили на човек во црква да влезе.

знаеш шо е потрагично?Јак кур чие дете е Амар. Амар не знаеше колку јавни претпријатија и колку средни училишта има градот што сака да го води. Тоа е проблемот, не кој го направил.
Зошто директорите се ДУИ.знаеш шо е потрагично?
Шо тие сега што зе на позиција и знаат сѐ не превземаат ништо. Еве Орце пошто мн јак, зашто не исчисти пред избори?
Еве они си ги знаат нели сите претпријатија, сите работи како одат, Амар не знае. Зашто е тогаш градот во вакви стање?
Не е.Зошто директорите се ДУИ.
Зошто ДУИ истури еден тон шишиња по Вардар?
Дали е коинциденција тоа што од кога ДПМНЕ е на власт ситуацијата со сметот во Скопје стана драстично полоша?
Додека едни со други си копаме очи некој очигледно кој ни копа гроб.
срамотаГрадот е во вакво стање затоа што ВМРО-ДПМНЕ пред четири години поддржа за градоначалник тотално емотивно нестабилна и не многу бистра особа.знаеш шо е потрагично?
Шо тие сега што зе на позиција и знаат сѐ не превземаат ништо. Еве Орце пошто мн јак, зашто не исчисти пред избори?
Еве они си ги знаат нели сите претпријатија, сите работи како одат, Амар не знае. Зашто е тогаш градот во вакви стање?
Ова намерно бе, не ми изгледа да кипот откажал послушност. Ова лајно треба одма да се апси. Тошковски спиеш ли мирно?Хибридни огнови, хибридно ѓубре, хибриден воздух. Нема полиција, нема инспекција, супер сме.
Знаеш ја како викам: сѐ се учи.Градот е во вакво стање затоа што ВМРО-ДПМНЕ пред четири години поддржа за градоначалник тотално емотивно нестабилна и не многу бистра особа.
Ама ако си бил советник 3 години, да не знаеш за колку ЈП си гласал извештаи е загрижувачки. Јас порадо би работел со способен човек со нејасни намери, отколку со добронамерен а некадарен.
Посети ја Свети Пантелејмон за мене братучетке, и таа ви е од Чашкарец, гледам многу благодарни сте на Андреја Дамјанов.Демек па се отепа од одење
Ко во Чашка што имаше отидено па скршено срце тука![]()
Камионот искипува.Ова намерно бе, не ми изгледа да кипот откажал послушност. Ова лајно треба одма да се апси. Тошковски спиеш ли мирно?
24info.mk

Ова намерно бе, не ми изгледа да кипот откажал послушност. Ова лајно треба одма да се апси. Тошковски спиеш ли мирно?
И еве, веќе извесно време, ТошкА не се „врти„ по телевизиите...што е симптоматично.
ОК, мој пропуст...вчера беше на Алфа.