Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
А 8те пратеници?
11 (единаесет) молам да се држиме до фактите!
за тоа не знам дали има на викиликс
Не знам зошто се бара потврда на онаа што со свои очи си го видел.
Демек ако нема на викиликс тоа не се случило или што и ќе се правиме на удрени!

Викам ја Јован и Партениј се на Кајгана, да му се одмили на човек во црква да влезе.
Демек па се отепа од одење :pos:
Ко во Чашка што имаше отидено па скршено срце тука :pos:

Јак кур чие дете е Амар. Амар не знаеше колку јавни претпријатија и колку средни училишта има градот што сака да го води. Тоа е проблемот, не кој го направил.
знаеш шо е потрагично?
Шо тие сега што зе на позиција и знаат сѐ не превземаат ништо. Еве Орце пошто мн јак, зашто не исчисти пред избори?
Еве они си ги знаат нели сите претпријатија, сите работи како одат, Амар не знае. Зашто е тогаш градот во вакви стање?

знаеш шо е потрагично?
Шо тие сега што зе на позиција и знаат сѐ не превземаат ништо. Еве Орце пошто мн јак, зашто не исчисти пред избори?
Еве они си ги знаат нели сите претпријатија, сите работи како одат, Амар не знае. Зашто е тогаш градот во вакви стање?
Зошто директорите се ДУИ.
Зошто ДУИ истури еден тон шишиња по Вардар?
Дали е коинциденција тоа што од кога ДПМНЕ е на власт ситуацијата со сметот во Скопје стана драстично полоша?
Додека едни со други си копаме очи некој очигледно кој ни копа гроб.

Зошто директорите се ДУИ.
Зошто ДУИ истури еден тон шишиња по Вардар?
Дали е коинциденција тоа што од кога ДПМНЕ е на власт ситуацијата со сметот во Скопје стана драстично полоша?
Додека едни со други си копаме очи некој очигледно кој ни копа гроб.
Не е.
Свесна сум јас сѐ.
Затоа ме боли.
Мене еве кој ме врти искрено.
Мали деца го дишат ова. Тоа ме нервира. Играј си со другите, ај нека им биде. Ама има и дечиња.
Значи смрди на умрено.
Не знам веќе кај да идеме. Ми иде у Кхс да идам да се карам. Со кој? Со некој шо нема ни да ме сфати.
За ѓубре се молиме во 2025 :( срамота

знаеш шо е потрагично?
Градот е во вакво стање затоа што ВМРО-ДПМНЕ пред четири години поддржа за градоначалник тотално емотивно нестабилна и не многу бистра особа.

Ама ако си бил советник 3 години, да не знаеш за колку ЈП си гласал извештаи е загрижувачки. Јас порадо би работел со способен човек со нејасни намери, отколку со добронамерен а некадарен.

Хибридни огнови, хибридно ѓубре, хибриден воздух. Нема полиција, нема инспекција, супер сме.
Ова намерно бе, не ми изгледа да кипот откажал послушност. Ова лајно треба одма да се апси. Тошковски спиеш ли мирно?

Градот е во вакво стање затоа што ВМРО-ДПМНЕ пред четири години поддржа за градоначалник тотално емотивно нестабилна и не многу бистра особа.

Ама ако си бил советник 3 години, да не знаеш за колку ЈП си гласал извештаи е загрижувачки. Јас порадо би работел со способен човек со нејасни намери, отколку со добронамерен а некадарен.
Знаеш ја како викам: сѐ се учи.
А или си добар или си лош.
Амар ако ви личи на добар човек, треба да му се даде шанса.
Ја ќе го заокружам само пошто никад не биле на власт. И не знаеме какви се.
А овие другиве се веч виџени.
До кога ќе го гласаме Стевче пример карпошани? Од кога знам за себе, Стевче е Крадоначалник на Карпош. Како друг ќе се научи? Не може да дое на ред.

Демек па се отепа од одење :pos:
Ко во Чашка што имаше отидено па скршено срце тука :pos:
Посети ја Свети Пантелејмон за мене братучетке, и таа ви е од Чашкарец, гледам многу благодарни сте на Андреја Дамјанов.

Да бев уште ваш и ја че го гласав Бошњакот, ми се гади од ароганцијата на луѓе кои биле вечно на власт, полека полека се осеќаат ко кралска крф да имаат и така и се понашаат. Ко Скопје да им е пашалак и тие да одлучуваат дали ќе биде чисто ил не.
Не, овие бетер од тоа како да имаат кралска крф се понашаат. Си мислат дека се Бог. А тоа високо мислење за себе иди од неопсежен некадарен ум, соодветен само за на каса во Кам да чука артикли денеска 8 саати, а не држава да води.

Ова намерно бе, не ми изгледа да кипот откажал послушност. Ова лајно треба одма да се апси. Тошковски спиеш ли мирно?
Камионот искипува.

Ова е во Аеродром.
img-20251019-wa0000-1024x768.jpg

Ако КХС не функционира, ѓубрево ќе биде до и во контејнер.
Ојде Скопје к-урбан за фотељи

ТошкА беше „најажурен„ во времето (не така дамнешно...) од редиците пред шалтер за добивање документи со променетото државно име, и за чудо, токму од таа негова „ажурност„ стекна пофалби од медиумите и дел од „граѓанството„...не од мене секако.

И еве, веќе извесно време, ТошкА не се „врти„ по телевизиите...што е симптоматично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom