Дебата на Канал 5 - Орце против Амар 28.10.2025

Кој е победник на дуелот?

• Амар

Гласови: 83 66,9%
  • Орце

Гласови: 41 33,1%

• Вкупно гласачи
    124
  • Гласањето е завршено на .
Абе шо ако е Бошњак кога се гледа дека е неискварен,во ликот му се гледа добрината, Бошњаците не се лош народ, по проклети од Македончиња не постојат, покварени и подмукли, иначе нема големи слонски уши, (типично македонски)Амар и има правилни црти на лицето, затоа народов не е навикнат на таква фаца, навикнат е на сурати, фаци маслинки, искривени, со слонски уши. Тоа е македончето, хееј без навреда ок. Само констатирам реалност.;)

Реално и ваму странција кога ќе видам фаца одма се познава кој е македонец кој не.
Види ако си ти покварена, подмукла, лоша незначи дека сите се такви. Тоа што со такви имаш само контакт има една српска поговорка: ским си таков си.

И како знаеш ти дека они се чесни и правиот избор?
Бидејќи така се претставуваат?
Која им е позадината на нив?

Точно,не знам за нив,ама знам 100% за другиве две.

Види ако си ти покварена, подмукла, лоша незначи дека сите се такви. Тоа што со такви имаш само контакт има една српска поговорка: ским си таков си.
Ја немам запознаено добар Македонец или Македонка во животов, сите се расипани и подмукли. Иако и самата сум Македонка.

Ја немам запознаено добар Македонец или Македонка во животов, сите се расипани и подмукли. Иако и самата сум Македонка.
Ти пишав, штом само такви запознаваш значи и самата си таква како што си и признаваш.

Која партија е достојна за да ја гласаме ? Ајде те молам за одговор.

Проста маса за мене се луѓе кои гласаат за Дпмне/Сдсм во изминативе 30 години надевајќи се на промена.

Баш друже здравиот разум гласа за друга партија ,различна од овие две.
Значи здравиот разум гласа за крајна левица, која предлага комунистички политики во 21 век, укинување странски инвестиции, про-Руски ставови, предводена од самобендисано професорче кое до вчера лапаше пари од СЈО и Сорос да руши влада за Заев, а истовремено пати од некоја шизофренија, god complex и се восхитува на Хоџа и Сталин?

Важи.

Ти пишав, штом само такви запознаваш значи и самата си таква како што си и признаваш.
Не сум ама ме научија да бидам, ским си такав си и сама знаеш. Кога сопствената мајка сака да ме изигра, шо останува за останатите. Дно народ се Македонците. Погнасна сорта нема.

Ти постирам слики од мене че падниш во несвест. #СекогашСкромен

Значи здравиот разум гласа за крајна левица, која предлага комунистички политики во 21 век, укинување странски инвестиции, про-Руски ставови, предводена од самобендисано професорче кое до вчера лапаше пари од СЈО и Сорос да руши влада за Заев, а истовремено пати од некоја шизофренија, god complex и се восхитува на Хоџа и Сталин?

Важи.
Кажи за кој ајде,не врти ко мачор околу куќа.

Срам ти е? Те разбирам,и мене би ми било да кажам.

Кои бе црни странски инвестиции,државава е дно во Европа,тука негде со Молдавија сме.

Ти постирам слики од мене че падниш во несвест. #СекогашСкромен
Викни ја на кафе излет до Швицарска, ќе ти го опне еднаш со страп он ко бонус. И двајцата среќни и задоволни. :toe:

Кажи за кој ајде,не врти ко мачор околу куќа.

Срам ти е?
Најмалку битно во муабетов е кој го добива мојот глас, иако тоа е очигледно. Дискутираме што од наведеното во врска со Левица кореспондира со здрав разум во 21 век.

Буквално секоја опција е боље него ли да давам глас и сила на лик што има амбиции да води комунистички политики кои би биле далеку подеструктивни од било која корупција или слабо менаџирање.

Абе шо ако е Бошњак кога се гледа дека е неискварен,во ликот му се гледа добрината, Бошњаците не се лош народ, по проклети од Македончиња не постојат, покварени и подмукли, иначе нема големи слонски уши, (типично македонски)Амар и има правилни црти на лицето, затоа народов не е навикнат на таква фаца, навикнат е на сурати, фаци маслинки, искривени, со слонски уши. Тоа е македончето, хееј без навреда ок. Само констатирам реалност.;)

Реално и ваму странција кога ќе видам фаца одма се познава кој е македонец кој не.
Бошњакот изгледа ок. После смртта на Александар, малку се зборува за тоа кој завладеал со Македонија. Империјата пропаднала, но кој владеел со правата Македонија од Солун па нагоре? Имало еден Крал Димитрија. Бил толку убав, што децата низ Пела го следеле по улиците оти мислеле дека е Бог. Според многу извори ова бил најубавиот македонски крал, а не Ацета како што популарно се прикажува. Моќта на Аце била друга, ваљда фкревет.
Пази сега Димитрија бил многу пргав, не ни идел од кралска крф, ама имал машки хормони со кој се довел до врвот. Бил доста заинтересиран за воња и посебно за алатки и направи за воња. Кога одел да освои градови во Тракија, луѓето излегувале на тврдините само за да го видат хаха. Така да молим те не богохули.

Точно,не знам за нив,ама знам 100% за другиве две.
Јас знам само дека лидерот нивни е тој што ги брка работите

Неговата позадина не е баш сјајна, знаеме сите што улога имаше он во најкритичните времиња за државата

Викни ја на кафе излет до Швицарска, ќе ти го опне еднаш со страп он ко бонус. И двајцата среќни и задоволни. :toe:
И шо сега, ќе правиш мајтап за нечија сексуална определба, човекот си е паметен и убаво постира. Тебе ти е криво што е поуспешен од тебе. Цело собрание се пердашеа пратеници со портпароли и секретари од партија та сега ќе глумите ортодоксни и патријархални чеда. Врхушката ви е со вцрвени мајмунски газиња, они ја дрмаат државава.

И шо сега, ќе правиш мајтап за нечија сексуална определба, човекот си е паметен и убаво постира. Тебе ти е криво што е поуспешен од тебе. Цело собрание се пердашеа пратеници со портпароли и секретари од партија та сега ќе глумите ортодоксни и патријархални чеда. Врхушката ви е со вцрвени мајмунски газиња, они ја дрмаат државава.
И онака мрзиш машки род од твоите бивши партнери, еве со ваков таман ќе се најдете да се олабавите и да прошетате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom