Знам дека евреите ги гледаат другите пониски од себе и?Затоа ја исламизираат Европа?Гледај ја пошироката слика.Во Англија се забранува да спомниш Божик во било кој контекст затоа шо тоа ги вреѓало Муслиманите.А во исто време муслиманите им се клањаат на сред улици и никој ништо не презема.И сеа ти и овај другиов ми тврдите дека тоа е еврејско масло? Значи не ги бранам евреите само ги следам случувањата.И јас порано размислував како тебе,ама работите на терен одат во скрос друга насока.„Ама ако погледнеш на терен дали ти има логика?“
Скроз има логика и многу е лесно за разбирање.
Го едитирав постот погоре ама гледам дека сте испоиспишале постови... Еве ти што допишав:
Навистина е истово по ххх-ти пат објаснувано, и не ми е јасно зошто е тешко за разбирање. За Јузе не се надевам дека и ќе се обиде да разбере, он е со очите ширум затворени (не сака да види дека неговите МАГА се киднапирани од МИГА)... Ама зошто ти не би можел да разбереш, не си ваљда женет ни за Америка ни за Израел.
Сорош е играч во истата игра. И он е релативно ситна риба во големата слика, одработува за поголемите од него. Најважно е да разбереш дека елитата/олигархијата која стои позади сето ова: Они ги играат двете страни. Сите страни уствари (барем сите тие на западот).
Последно уредено:
Ајдееее!