Дебата на Канал 5 - Орце против Амар 28.10.2025

Кој е победник на дуелот?

• Амар

Гласови: 83 66,9%
  • Орце

Гласови: 41 33,1%

• Вкупно гласачи
    124
  • Гласањето е завршено на .
Никогаш нема да има дебата како онаа меѓу Бранко и Лубчо .Цел народ пред екрани ситуацијата напната .Цели фамилии се испокараа. Се решаваше кој ќе ги доупропасти фирмите шо не беа упропастени.Тогаш двајцата беа млади и неискусни ,сега се бизнисмени со длабоки џебови! Јас мислев дека помладиве се тро попаметни ама???

Подготвени прашања и 2 против 1 е дебатава. Овој мумлачов од водител што не знае да збори му ја подава топката на сељаков и го прекинуваат Амар. Јасна е работата.

Отворив и анкета - кој сметате дека е победник на дуелот? :cujte:

Добро бе како овој Амар можеше да запамти све, и точни датуми, и колку пати бил во собрание, и колку пати се расправал со советници на ВМРО. Ама не може да запамти колку јавни претпријатија има во Скопје
Хе хе, Слободан Даневски да го викнеле за инструктор за дефокус!

Najgolema utka na Amar toa so otstavkata. Ne izvadi soliden argument zasto verojatno i nema, toa sto si drobel treba da go srkas. Od druga strana Orce probi dno so toa so tatko mu, vajda ne ocekuvase da ispie takva replika na toa.

Што го шамара бе , се фатија да зборат за CV и двајцата, дали си нормален што збориш

Овие не се ни за паркови да чистат
Нели гледаш дека е вмровец тежок? Џабе веземе со одредени.
voditel na debata brani ucesnik na debata i se osekja navreden za komentar koj shto eden uchesnik mu go upatuva na drugiot.

smesno.

sledno neka organiziraat debata na infomax.

Канал 5, Сител и Алфа го продадоа кучата и тоа е преочигледно.
А Мирчевски џавка, а се гледа шо марка е. Ја ко женско го иам не па мужиште

Најголема грешка на Амар до сеа у дебатава е шо ги брани циганиве шо палат се и сешто. :tapp:
Мене со ова, да речеше некој ќе ги средиме циганиве и џукеливе ќе ме убедеше да го гласам.

Ова со булевардот Александар Македонски пак одберено прашање со кое Орце да се истакне. Секој умен човек може да го примети ова, тие што не го забележуваат за жал ќе го гласаат сељаков на база дебатава.

Мене со ова, да речеше некој ќе ги средиме циганиве и џукеливе ќе ме убедеше да го гласам.
Никој нема гз да посегне по нив, им носат гласови. Најкупливи се ѓупците.
Види само кога беше СДСМ гласаа за нив, кога се сега ВМРО гласаат пак за власт.

Ова со булевардот Александар Македонски пак одберено прашање со кое Орце да се истакне. Секој умен човек може да го примети ова, тие што не го забележуваат за жал ќе го гласаат сељаков на база дебатава.
Нема ништо ʼумноʼ во тоа што пола програма на Амар е неизводлива и повеќе научна фантастика него реалност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom