Неверојатен е Мбеумо, какво засилување

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Definitivno igraci so Utd dnk, kucinja.Мбеумо и Куња , вакви играчи се купува не недоквакани и да чекаме да проодат. Уште два вакви средњаци и загарантирано топ 4 , за титула со Дало и Доргу неможе. ДеЛих според мене е супер ке се врати и Мартинез . Но бековите ни се за никаде.
Шу лафиш Мбеумо е .Куња MOTM:
p.s. оволкав ми е
![]()
Конзистентен беше. Третиот гол ќе го поништеше друг судија.Како ми е мило за ќелавото судија. Едно 3-4 фаула не ни досуди во опасна зона плус пенал, ситуацијата при крајот врз Зиркзе, со нели негова надеж дека ќе биде контра веќе и тргна ама му се одби од глава, ми се допадна и одговорот на нашите кој што беше инат, и уште појако темпо, многу сум задоволен искрено, без разлика на двата примени гола.
Хмм, сепак мислам дека повеќето одлуки беа на наша штета, ама како што реков тоа веќе не е битно, богами ќе ме извадеше од такт ако излезеше нерешено.Конзистентен беше. Третиот гол ќе го поништеше друг судија.
Куња е МОТМШу лафиш Мбеумо е .
Педерска работа Мбеумо тебаше да земе.Куња е МОТМ
Конечно личиме на тим(иако има уште доста дупки), убави акции, шанси.. требаше да биде 5-0 но и среќа што не беше 3-3 на крај. Конечно се интегрираа Ламенс и Шешко во тимот, додека за Куња и Мбуемо зборови не треба да се трошат сува класа и веќе се осеќа разлика. Касе и Бруно заличија на своите најдобри денови а сметам дека голема улога има и Шо што влегуваше во средина па овие може да стојат повисоко на теренот(Бруно особено). Далот останува најголема дупка во стартната 11 а тие што влегуват од клупа се кој од кој.
Имаме солиден распоред, време е да нанижаме неколку победи а се ближиме и до една година откако Рубен е менаџер што значи за 1 месец ќе го видиме целиот потенцијал на овој тим.
Нека пробат за Андерсон/Вортон на зима. Во дилот може и да им го увалат Мејно на позајмица до крај на сезона. Вин вин ситуација за сите страни. Ќе ја засилиме средината, Палас/Форест ќе ја пополнат дупката со квалитетен играч, Мејно ќе добие минутажа и шанса за повик за Англија.