Борат
Сагдиев
- Член од
- 22 јули 2019
- Мислења
- 1.574
- Поени од реакции
- 933
- Локација
- Република Македонија
- Веб-сајт
- www.levica.mk
Енверхоџисти. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ВМРО дпмне оди во историјата како што СДСто отиде. Клиентелистите и оние што се бутнале некако и кротат стануваат се помалку.На дпне најтешко е да му се земе гласачи од било која друга партија, оти името ВМРО ги крепи, и во ненормални услови и да не се власт пак ќе извадат гласачи поради брендот.
Затоа Апасиев ако дојде некогаш на власт( ама локалниве покажаа каква багра остана во оваа земја, луѓе без колективна свест, потрчковци, преваранти) прво што треба да направи е да го одземе ВМРО од дрпне.На дпне најтешко е да му се земе гласачи од било која друга партија, оти името ВМРО ги крепи, и во ненормални услови и да не се власт пак ќе извадат гласачи поради брендот.
Koj brojki go kazhuvaat toa? Penov imase 4k glasa. Toa ti kazhuva deka prosecen glasac na sdsm kje glasa za Penov i nekoj takov lik, ama nema da glasa za Levica. Glasacite na sdsm se elitisticki lugje, i takvi kandidati baraat.Се лажеш и самиот себеси. Али не ти се мешам, бројките кажуваат се. Терај тркалото
Isto e i za dvete partii, tuka im se glasacite. Mozhe majkite da im gi ebat i pak kje glasaat za nekoj od niv ili nekoja nivna franshiza.На дпне најтешко е да му се земе гласачи од било која друга партија, оти името ВМРО ги крепи, и во ненормални услови и да не се власт пак ќе извадат гласачи поради брендот.
Koj brojki go kazhuvaat toa? Penov imase 4k glasa. Toa ti kazhuva deka prosecen glasac na sdsm kje glasa za Penov i nekoj takov lik, ama nema da glasa za Levica. Glasacite na sdsm se elitisticki lugje, i takvi kandidati baraat.
Ронка да ти зависи работно место и да добиеш директиви од штаб не само што ќе гласаш ќе рокаш Бела Чао од тераса. А еве идеолошки, би гласал за албанска десничарска партија ако вмро не е на ливче?
Овај успеа да ме насмее.Левица има имиџ на уличари, овој народ е навикнат да гласа за костум, машна и триаголник со прстите, левица не мислам дека може да го замени сдс, барем не додека комунистичките внуци се во бихачка тешко таа генерациски градена структура да падне, џабе муабетиве, пак на еден или друг начин знам и левица ќе се вратат на бихачка, само треба време и контекст.
Ti si unikaten lik, tesko da te smesti covek vo bilo kakva grupa i da te analizira, taka da ne bi znael. Za tebe treba nekoj ko vo Mindhunter, behavioral analasys.некој што е десно ориентиран не може да гласа за Лезбица, тоа ти кажувам. Јас не можам да се замислам себеси да гласам за че геваристи и хоџисти. Сфаќаш? Било колку националистички да ми изиграваат филмови за публика пошто знам дека левата идеологија е анти национална. Тоа вас што ви продаваат пипер е друго додека не се ухлебаат.
Но реално дпне ама баш ништо не направи за народов и нацијата, уште чекаме некоја национална политика или џабе гласаме, оти изгледа како преодредено е да овие анти националниве да успеат, затоа што икс сосед или голема сила сака така.некој што е десно ориентиран не може да гласа за Лезбица, тоа ти кажувам. Јас не можам да се замислам себеси да гласам за че геваристи и хоџисти. Сфаќаш? Било колку националистички да ми изиграваат филмови за публика пошто знам дека левата идеологија е анти национална. Тоа вас што ви продаваат пипер е друго додека не се ухлебаат.