Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ми одговори на прашањето....Чекам конкретен одговор!!!Мицко очекува гласови за Кичево од господинот Изет Меџити
Za da deluva na teren, treba da go primeni principot na drugite partii i da stane ko niv. So toa kje gi izgubi ovie sea, koj generalno gi glasaat bez da ocekuvaat niso za vozvrat.Левица мора да почне да делува на терен. Со фејсбук политика тоа е максимумот.
Во Струмица советник, во Радовиш два. Во Гевгелија исто така влезе во советот. Нема да имаат влијание али се надевам тоа ќе му биде поттик на Апасиев да обрне внимание. Дојди, напрај некоја трибина некој говор. Запознај се со луѓето, презентирај нешто, отвори штаб.
Сама така може да напредува. 2ипол години има до парламентарни, доволно за значаен резултат ако излезе од Скопјето.
Под наши мислам нашите партии, дпне главен виновник како власт оти немало договор и службите не работеле, исто и сдс во едно село 70 гласа има за дуи од Македонци.Не ми одговори на прашањето....Чекам конкретен одговор!!!
Мицко нема што да чека гласови од Изет Меџити, Кичево е голем тест за Албанците, дали ќе ја потврдат нашата теза дека се крајно затуцани или ќе не дематираат и ќе докажат дека се попаметни од тоа што ние ги сметаме а тие се осеќаат крајно навредени кога ги сметаме за глупо затуцано племе. Овој Лимани веќе кажа дека не сака да дава подршка на човек што се слуша на снимките, да видиме рајата што ќе каже.Мицко очекува гласови за Кичево од господинот Изет Меџити
Ќе си гласаат за албанец како попчиња.Мицко нема што да чека гласови од Изет Меџити, Кичево е голем тест за Албанците, дали ќе ја потврдат нашата теза дека се крајно затуцани или ќе не дематираат и ќе докажат се попаметни од тоа што ние ги сметаме а тие се осеќаат крајно навредени кога ги сметаме за глупо затуцано племе.
Centar e najverojatno dogovoren deal, taka da ne e problem so sovetncite.Глуп е системот за локална власт. Џабе гласаш градоначалник ако мнозинство во советот е друга партија. Автоматски мртва граџевина од општина. Тоа мислам ќе се деси или во Центар и/или во Карпош. Незнам дали е возможно и логично народ да бира совет а совет градоначалник или нешто слично.
јас тоа не го негирам, ама да го избереш Дехари треба да си надвор од умот, во друга прилика нека не се лутат кога читаат дека ги сметаме за племе со пречки во развој.Ќе си гласаат за албанец како попчиња.
Да но нашите што влегоа во оваа игра како може да се толку наивни, јас не разбирам зошто ниедна влада од дпне не се повика на референдумот од 2004 и да се седне да се разговара за поправична поделба него оваа.јас тоа не го негирам, ама да го избереш Дехари треба да си надвор од умот, во друга прилика нека не се лутат кога читаат дека ги сметаме за племе со пречки во развој.
само за нив,
нашите ништо не губат со тоа што губи ДУИ, не знам како не ти е јасно,Да но нашите што влегоа во оваа игра како може да се толку наивни, јас не разбирам зошто ниедна влада од дпне не се повика на референдумот од 2004 и да се седне да се разговара за поправична поделба него оваа.
Мултиетнички општини не функционираат само омраза прават.
Немора да се повикуваме на случувањата од 2004, едноставно нова територијална поделба, каде што ќе има мир а не освојување на територии.нашите ништо не губат со тоа што губи ДУИ, не знам како не ти е јасно,
Гледам го повторуваш често тоа поправична поделба, не знам како е, ама претпоставувам дека за тоа треба бадинтер, нема шанси да помине, до тоа не требаше да дојде, сега бадијала е да се повторува или да го обвинуваш некој политичар кој 2004 бил дете.
И да, во право си за последниот дел Мултиетнички општини не функционираат само омраза прават, тоа е голем проблем, за кој што порано или подоцна треба да се разговара, зашто ова моментално е крајно глупо, имаме слуачј локални избори каде треба да се дискутира за проекти за развој овде ние имаме случај националистичка реторика посебно од ДУИ.