Локални избори 2025 (општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
  • Истакнато
2026 година ќе дојде они неможат сајт за гласање што се одржува еднаш у 4 години да направат како што треба...

Ако ги изгубат брвеница чашка бутел тоа е пораз. Врз кого дпне ќе слави победа? Мртвиот сдс?
Брвеница реално само еднаш беше македонец градоначалник во последниве неколку години , и тоа на среќа како еднаш во Долнени на среќа што победи наш, реално таму демографската слика не е во наша корист, може да се надеваме само на Кичево и Чашка уште еден мандат а за Бутел е мн рано да се загуби, има уште доста време да се смени демографската слика во нивна корист.

Брвеница реално само еднаш беше македонец градоначалник во последниве неколку години , и тоа на среќа како еднаш во Долнени на среќа што победи наш, реално таму демографската слика не е во наша корист, може да се надеваме само на Кичево и Чашка уште еден мандат а за Бутел е мн рано да се загуби, има уште доста време да се смени демографската слика во нивна корист.
Ние како народ треба да не дозволиме никогаш да се нивни, без разлика на демографија, ќе увезуваме додека жените не им се еманципираат и станат нормални.

2026 година ќе дојде они неможат сајт за гласање што се одржува еднаш у 4 години да направат како што треба...

Пак ќе повторам, кај мене сајтот лета и отвора побрзо од time.mk

Не не, добар е сега и кај мене. Трокираше пред да ги објават резултатите од излезноста во 18:30

Сашко прогласи победи во прв круг во Крива Паланка

Што ако отвара кога нема резултати, само излезност.
Тука пред продавница веќе ги имаат изброено гласовите, а ДИК поима нема.

Полека ќе се обработуваат гласовите, за два до три часа ќе се знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom