- Член од
- 26 август 2008
- Мислења
- 810
- Поени од реакции
- 625
Тоа оти беше циција, 95% од теренот беше негов, само 5% оставаше на другите 21 играч а не пари да дава за кола или телефонИ имал скршен ајфон.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа оти беше циција, 95% од теренот беше негов, само 5% оставаше на другите 21 играч а не пари да дава за кола или телефонИ имал скршен ајфон.
Особено после Куман, Деко и Нејмар.....иди бегај беСите сте за Барса, само не признавате!!!
Користеше некој Soccerway како веб сајт за резултати, состави, статистики, споредби?
Каков шит стана сајтов. Со редизајнот изгубија и добар дел од функционалностите, им се багнаа и статистиките за многу играчи.
За денес да видам дека скроз смениле платформа и се базираат на Flashscore. Скроз небитни се веќе.
На FotMob имаш defensive contributions у живо, за фантази топГи знам и двете, но не го нудат баш тоа што најмногу го користев на Soccerway.
Во овој дел статистиката беше clickable и отвараше попап со натпреварите, каде бил на клупа, каде стартер, каде дал гол.
И имаше таман информации, ништо повеќе од тоа што ми треба. SofaScore е хаотична и неорганизирана. Што се однесува до стартни постави многу често погрешни даваат се до почеток на натпреварот.
За Фантази ми е, нормално
Прегледај го приврзокот 457245
Како ме нема, ме има ама толку се можностите со беба@cholismo жива ли си бе?
Требаше да го тепате Реал да покажеш знаци на живот, 2 месеци нигде те нема.![]()