Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
List of centre-backs who're out of contract in 2026:

▪️ Ibrahima Konaté (Liverpool)
▪️ Dayot Upamecano (Bayern)
▪️ Marc Guéhi (Crystal Palace)
▪️ John Stones (Man City)
▪️ Marcos Senesi (Bournemouth)
▪️ Antonio Rüdiger (Real Madrid)
▪️ Eric García (Barcelona)
▪️ Harry Maguire (Man Utd)
▪️ Andreas Christensen (Barcelona)
▪️ Adam Webster (Brighton)
▪️ James Tarkowski (Everton)
▪️ Niklas Süle (Dortmund)
▪️ Yeray Álvarez (Athletic Club)
▪️ Fabian Schär (Newcastle)
▪️ Emre Can (Dortmund)

Користеше некој Soccerway како веб сајт за резултати, состави, статистики, споредби?

Каков шит стана сајтов. Со редизајнот изгубија и добар дел од функционалностите, им се багнаа и статистиките за многу играчи.
За денес да видам дека скроз смениле платформа и се базираат на Flashscore. Скроз небитни се веќе.

Ги знам и двете, но не го нудат баш тоа што најмногу го користев на Soccerway.

Во овој дел статистиката беше clickable и отвараше попап со натпреварите, каде бил на клупа, каде стартер, каде дал гол.
И имаше таман информации, ништо повеќе од тоа што ми треба. SofaScore е хаотична и неорганизирана. Што се однесува до стартни постави многу често погрешни даваат се до почеток на натпреварот.

За Фантази ми е, нормално :D

1759403962060.webp

Користеше некој Soccerway како веб сајт за резултати, состави, статистики, споредби?

Каков шит стана сајтов. Со редизајнот изгубија и добар дел од функционалностите, им се багнаа и статистиките за многу играчи.
За денес да видам дека скроз смениле платформа и се базираат на Flashscore. Скроз небитни се веќе.

Јас од 2009-2010та користев исклучиво soccerway. На времето им праќав и информации за македонско фудбалско првенство и речиси секогаш ми беше прв избор на интернет кога барав информации за фудбал. Ама последниве 2 години дали пет пати имам отворено. Скроз пропаднаа. И пред ова со flashscore имаа еден лош апдејт кога форсираа квоти од кладилници. Во принцип секој нивни апдејт беше се полош.

Софа скор некако најдобра ми е сега, иако со последниов упдејт која направија многу комплицирана.

Ги знам и двете, но не го нудат баш тоа што најмногу го користев на Soccerway.

Во овој дел статистиката беше clickable и отвараше попап со натпреварите, каде бил на клупа, каде стартер, каде дал гол.
И имаше таман информации, ништо повеќе од тоа што ми треба. SofaScore е хаотична и неорганизирана. Што се однесува до стартни постави многу често погрешни даваат се до почеток на натпреварот.

За Фантази ми е, нормално :D

Прегледај го приврзокот 457245
На FotMob имаш defensive contributions у живо, за фантази топ :D

@cholismo жива ли си бе?
Требаше да го тепате Реал да покажеш знаци на живот, 2 месеци нигде те нема. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom