Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.169
- Поени од реакции
- 19.026
Изгубиле од Гостивар и пред тој од Тиквеш, победиле против тија срби од Лесковац не знам како се вика тим
Здравље?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Изгубиле од Гостивар и пред тој од Тиквеш, победиле против тија срби од Лесковац не знам како се вика тим
Претпостављам дека су сс њима играле, иначе од Тиквеш било дебакл, а сс Гостивар била теснаЗдравље?
Мислу дека смо по квалитетни и од двете екипе, добро е што на почетак на сезону имамо лсан распоред да можев да се уиграв играчи, мада фалив ни 1-2 појачања сигурно ако сакамо борбу за трофеј.Изгубиле од Гостивар и пред тој од Тиквеш, победиле против тија срби од Лесковац не знам како се вика тим
Еј страшна е тај тишина, лига почиња наредну недељу, а од клуб никој, ништо и нигде нема га да објави сас месеци. Клуб нема фб страну, на инста комај да су активни, не збору што нема ни официјална интернет страна. Како вруќ коштан у руке да ги е клуб на управу и тој на сви. Кој е претседател, кој е спортски директор, кој ги собира играчи и кој потпишуе сас њима? Т'ј Андреј да не е што мумљаше на седницу у општину што не знае ништо како се реновирала сала, а он гу управља? Па да не е ов'ј форум, ништо човек да не дознае.
Убаво изгледаПрегледај го приврзокот 457004
После много време.. у нашу салу..
Ми смо јаки на официјални утакмице хахахаИграле ичера сс Работнички и па га изеделе стап и тој 20 разлика
Нема везе и лани требаше да се боримо за опстанак па завршисмо 3ќи, лига ни е тапа сс овј тим сигурно ке завршимо у први четири екипе.Znaci ke bide teska borba za toj 6to mesto
У свак тим су проблем македонци освен Мзт па еве ти чист пример моментално играв Мзт и Кожув у Кожув нема 2 асални македонца освен Симиќ и тј Колев други играчи уопште немавМного тнку клупу имамо, на тој да додадемо дека мора два мк играча цело време на терен што според мене е главан проблем у овј тим