- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 33.760
- Поени од реакции
- 70.511
Овој липаше после победат на Трамп зашто Трамп ке воведел само 2 пола, машки и женски. Кој го е*е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој липаше после победат на Трамп зашто Трамп ке воведел само 2 пола, машки и женски. Кој го е*е.
Јас ти викам стандардите се променаа, ти ми викаш двојни стандарди. Верглаш логички во место. Тој што беше за таквите стандарди, го убија додека зборуваше.A sto mi e mene gajle za odnosot na republikancite i koga se smenilo. I cancel kulturata ne bese od praistorija, mora od negde da se pocne.
Samo vi gi potencieam dvojnite standardi so gi imate, navivate za istoto sto bevte protiv.
Ако не се слагаш со моите политички гледишта, или идеолошки гледишта, нема потреба да ме бркаш од работа, како што им беше направено на илјадници луѓе, на кои им пропаднаа бизнисите, беа избркани од работа, деградирани на работното место, само затоа што напишале на нет дека мажот е маж, а жената е жена, само затоа што не сакале да си го сменат јазикот на кој зборуваат ради идеологија, само затоа што го посочиле фактот за нерамноправноста на белците со црнците, Арапите и другите денес на Западот.Interesno. Kako e ova porazlicno od Cancel kulturata, kade lugjeto gubea rabota poradi nepogodni izjavi? Izglea ne bese problem slobodata na govor, tuku koja nasoka kje ja fatis. Od edna strana ironicno sto gi stigna toa sto go promoviraa, od druga strana presmesno e kako go opravduvate sea.
Ај ќе се праиме глупи и демек не разбираме зошто и за кој дел од коментарот, оправдано е баниран. И не, не е за коментарот како жалел Трамп, туку за предходниот дел, каде, кога буквално се знае се за убиецов, дека бил забеган у лева идеологија, у врска со транџа, пораки у кои што го признава убиството, тон видеа каде ретардирани забегани либтари јавно слават убиство, а повикуваат на следни убиства, прават нарачки по социјални мрежи, измислуваат песни каде буквално се опишува и слави убиството, он шири лажни вести, демек све се прави да се прикаже дека убиецот не бил демек МАГА, а помеѓу редови, на кварно да протне приказна дека усвари некој нивни го утепал. Е затоа е баниран.Interesno. Kako e ova porazlicno od Cancel kulturata, kade lugjeto gubea rabota poradi nepogodni izjavi? Izglea ne bese problem slobodata na govor, tuku koja nasoka kje ja fatis. Od edna strana ironicno sto gi stigna toa sto go promoviraa, od druga strana presmesno e kako go opravduvate sea.
Зборувам за Woke сектата.Какви Христијани жити се.Тешки сатанисти се.Не знам за каква секта зборуваш ама не ги ни разбирам тие западните поделби во христијанството, протестанти и слично. Христијани се и тоа е тоа. И мислам дека зборуваат од Христијаните баш тие протестантите во САД се најблиску до Евреите (најблиски од смисла, добри гојими се).
Протестантите исто подржуваат такви срања.Зборувам за Woke сектата.какви Христијани жити се.Тешки сатанисти се.
Главната протестантска црква е против транџите, исто како што се католиците. Ти изгледа мислиш на презвитеријанство, што е произлезено од протестантите, ама е како гранка, не е главното движење.Протестантите исто подржуваат такви срања.
Не сите, ама има многу деноминации кои имаат забегано со паметот.
Da ti kazham, ne ni otvoriv sto kazhal nitu planiram da go praam toa. Sto e do mene mozhe so saka da zbori.Ај ќе се праиме глупи и демек не разбираме зошто и за кој дел од коментарот, оправдано е баниран. И не, не е за коментарот како жалел Трамп, туку за предходниот дел, каде, кога буквално се знае се за убиецов, дека бил забеган у лева идеологија, у врска со транџа, пораки у кои што го признава убиството, тон видеа каде ретардирани забегани либтари јавно слават убиство, а повикуваат на следни убиства, прават нарачки по социјални мрежи, измислуваат песни каде буквално се опишува и слави убиството, он шири лажни вести, демек све се прави да се прикаже дека убиецот не бил демек МАГА, а помеѓу редови, на кварно да протне приказна дека усвари некој нивни го утепал. Е затоа е баниран.
Ako trgneme od toa za lazenje da se cenzurira, mnogu lesno kje dojdeme so vistinomer i ministerstvo za vistinaОва е cancel културата што ја мразиме сите. На левичарите им заигра мечката во нивниот двор, сами го создадоа тоа чудовиште и сега ги јаде. Сепак, принципиелно сум против ова, луѓе треба да се канселираат во екстремни случаи, отворени повици на насилство и поттикнување омраза, ама блатантни изјави, а не изјави кои можат да се протолкуваат и вака и онака. Гревот на Џими е што лажеше, како „детето“ е МАГА и сите се обидувале да го сокријат тоа. Но за лажење не се канселира, работа им е да лажат, отсекогаш го правеле тоа. Не е тоа доволно за бркање од работа, во случајов.