Доста му е.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
7-8 пати сам остана скрос лево, еден центаршут не погоди....Доргу, Доргу...
кур-о-болие, масло на платноRuben Amorim only won 8 GAMES as Man United manager in Premier League since November 2024.
Шо е многу, многу е. Само кој би бил следен ако веќе се менува? Кој може да не мрдне од мртва точка барем да личиме на нешто.
Го промаши сарказамот аВеке почна во Наполи. Што значи до играта и пристапот е . Нашиот статист , ако даваа толку пари за статисти еве јас за 10000 немора 80 м.
Никој. Колку менаџери променивме? И 4 2 2 и 4 2 3 1 и што не се играше, повторно ист курац на крај на ден. Или нека му носат играчи или нека се гонат у курац и тие. Кога го носеа матуфи беа, не знаеа кој стил и која формација ја игра? Јас веќе не ни размислувам за смена на менаџер, знам дека кој и да дојде ист кур ќе е.Шо е многу, многу е. Само кој би бил следен ако веќе се менува? Кој може да не мрдне од мртва точка барем да личиме на нешто.
Ако веќе влечеме линија,повлечи ја таму кога се продаваше клубот,кога ветуваа брда и долини и на тоа остана, многу надежи а се доби продолжена рака на Глејзери,вакви крпења имавме и пред овој гуштерот што дојде, поентата е што никогаш немаме доволно играчи,правиш план фрлаш 400-500 милиони по играчи и поставуваш стандарди,што ќе направат со оваквите 200м дизбалансирани играчи? За жал се ќе се сруши врз Аморим и пак ќе си купат време, факт е дека добивме газда кој што нема доволно пари колку што се надевавме и тоа е тоа.Ќе си речеш "не сум фан на Јунајтед гледам од неутрална гледна точка и го анализирам тимот". Почнуваме од Бајиндир и тука завршува анализата, си викаш како може овој подвижен труп да е првотимец во Манчестер Јунајтед, едноставно во старт почнуваш со играч минус во игра што се игра 11 на 11 .... не бива така.
Сер Џими е пијавица плус ... знае човекот што е златна кокошка, и ми се создава сомнеж дека воопшто и не го сака Манчестер Јунајтед и дека е таму чисто за бизнис инвестиција и лапање дивиденди.Ако веќе влечеме линија,повлечи ја таму кога се продаваше клубот,кога ветуваа брда и долини и на тоа остана, многу надежи а се доби продолжена рака на Глејзери,вакви крпења имавме и пред овој гуштерот што дојде, поентата е што никогаш немаме доволно играчи,правиш план фрлаш 400-500 милиони по играчи и поставуваш стандарди,што ќе направат со оваквите 200м дизбалансирани играчи? За жал се ќе се сруши врз Аморим и пак ќе си купат време, факт е дека добивме газда кој што нема доволно пари колку што се надевавме и тоа е тоа.