Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Likov ne go sakam, govnar e.
Ama, bi trebalo da gi komanduva dobro odbranbenive pred nego.
Plus dobiva shansa da bide lider vo Manchester United.

Ostanuva problem sto nema sredina, toa kako ke se krpi sezonava ne znam. Se nadevam deka Mbuemo nema da se povredi zosto samo toj e do sega svetla tocka.

Сега Вила го бара Ламенс. :brlav:
Ајде нека го земаат Мартинез.
Галатасарај го бараше Едерсон, ама сега Фенербахче е во пол позиција за него.

Исто и тие по Ламенс се интересираат, па во случај Дибу да дојде кај нас, а Ламенс во Вила постои голема шанса Галатасарај да се фокусира по Онана или Бајиндир.

Ако на тоа се додаде дека можеме да го исчистиме и Санчо, трансферов на Мартинез може да биде добитна ситуација за нас.

Галатасарај го бараше Едерсон, ама сега Фенербахче е во пол позиција за него.

Исто и тие по Ламенс се интересираат, па во случај Дибу да дојде кај нас, а Ламенс во Вила постои голема шанса Галатасарај да се фокусира по Онана или Бајиндир.
Ајде дај Боже да се отарасиме барем од еден од нив, јас би преферирал прв Онана да лета што поскоро.
Автоматски споено мислење:

П.С. Абе и Ајсмен во Вила оди. :D

Англискиве екипи почнаа со трансфери како италијанските што укажува дека бесконечниот прилив на пари го снемува.

Англискиве екипи почнаа со трансфери како италијанските што укажува дека бесконечниот прилив на пари го снемува.
секогаш го прават истото во последните ден два од летниов преоден рок... како на кванташки...

Старово на Селтик - Ренџерс, машала! Не се предава!

Лисандро, Верон.. секоја чест. Ама кога ќе се сетам на стаорецот, лиглево... Тевез не го коментирам. На тоа мислев, кога прашав за аргентинци.
И јас мислев дека мислиш на сегашните :D
Инаку да и јас ДиМарија си го мразам вака од дното, Верон беше супер засилување тогаш, не ја знам прочината зошто Ферги го продаде на Челзи, исто и Тевес беше супер и тој изгледа се спрчка со Ферги па јадеше клоцаи почна бомбони јаде за Ферги.

Мартинез е супер голман и е апсолутен апгрејд на тоа што го имаме . Така да задоволен сум со потегот но што е со везњак , тоа премногу е потребно.

Една тајна ќе ви откријам. Лича чим се опорави целосно ќе има промена на позиција и ќе игра DM
Многу убаво, во одбраната пак дупка.

Една тајна ќе ви откријам. Лича чим се опорави целосно ќе има промена на позиција и ќе игра DM
Лича кога ќе се врати од повредата пак ќе се врати од кај што дошол.... болница.

Баш ке му одговара , знае да изнесе топка, знае да даде пас , добро ја чита играта, нека го проба Аморим таму едно полувреме можеби ке биде нешто.

EXCLUSIVE: Manchester United delegation currently in Stuttgart in order to complete Angelo Stiller!

️Talks are now advanced with the German midfielder who’s expecting a deal to be done.
Чекај да изгуглам ! Изгуглав , добар нос .

Баш ке му одговара , знае да изнесе топка, знае да даде пас , добро ја чита играта, нека го проба Аморим таму едно полувреме можеби ке биде нешто.

Чекај да изгуглам ! Изгуглав , добар нос .
Може ли да намириса кое место ќе бидеме у Октомври?

Интересно.
Ма кој го ебе мапетиерс , сврши кога серкото купи дел од Јунајтед , го пратев ама беше многу против шеикот про џим . Сега веке не ни читам што пишува.

Emiliano Martinez dropped from Aston Villa game amid Manchester United transfer news.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom