Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мбеумо мило ми е за него што погоди изигра најдобро од сите. Ни треба средина , Сега имаме пари од продажбата на Гарна и Хојлунд нека купуваат како знаат и умеат. Ако тоа го утнат секоја им чест . Ем знаат каде сме најслаби ем не превзимаат ништо. Ебати слепците.

Или лошото ќе продолжи. :D
Мислеме позитивно наредните две недели
Автоматски споено мислење:

Мбеумо мило ми е за него што погоди изигра најдобро од сите. Ни треба средина , Сега имаме пари од продажбата на Гарна и Хојлунд нека купуваат како знаат и умеат. Ако тоа го утнат секоја им чест . Ем знаат каде сме најслаби ем не превзимаат ништо. Ебати слепците.
Ја би позајмица за Мартинез да можат да скројат некако и Вортон за 70одма и доста ќе е

Следни три, Сити, Челзи, Брентфорд. 4 бода да извадиме на коњ сме.

Следни три, Сити, Челзи, Брентфорд. 4 бода да извадиме на коњ сме.
Ако се земе тоа што ни треба вергламе веке мнооогу пати мидфилдер и голман ке имаме подобри резултати. Вака ако се остави и на уште еден тренер ке му ја упропасти е кариерата. Пари има Јунајте ред е на нив да се донесе тоа што треба под итно.

Чекај брат допрва ќе се скенира.
Мене ме чуди кој ќе се повреди сега на репрезентативната пауза. :D
Исто и ја помислив викам да не пишувам ама и ти си го мислеал

Ако се земе тоа што ни треба вергламе веке мнооогу пати мидфилдер и голман ке имаме подобри резултати. Вака ако се остави и на уште еден тренер ке му ја упропасти е кариерата. Пари има Јунајте ред е на нив да се донесе тоа што треба под итно.
Па и не баш за две недели тешко дека ќе се стартери, види го Шешко.

Па и не баш за две недели тешко дека ќе се стартери, види го Шешко.
Шешко како да паднал од Марс, изгледа не му одговара формацијата :D , шала на страна нема доволно топки кон него освен да му нафрлиш за на глава, се друго е 0.

Треба веке да си стартува барем до 65та или 70та минута.

Шешко ако не игра, нема и да се уклопи.
Треба да ризикуваат со него, вака го учат да плива на суво!
Ѓокорош имаше изјава дека работи дуло за да ги постигне во Арсенал со фитнес, он направи трансфер пред месец. Кај нас кој знае кога не си ги вршат работите како што треба ќе се уклопи за божиќ.

Последно уредено:
Не сум задоволен искрен да бидам. Факинг Барнли да нагази во средина може да не исконтролира и да биде опасен по наш гол.

Се надевам на трансфер на голман и по можност некој среден играч.

Не сум задоволен искрен да бидам. Факинг Барнли да нагази во средина може да не исконтролира и да биде опасен по наш гол.

Се надевам на трансфер на голман и по можност некој среден играч.
Ај Барли е сега во прва дивизија, а да ти ја пробијат средината играчи од четврта дивизија,тоа е срамно колку е потребно да се донесе голман толку е потребно и везњак. Проблем е дали ќе сакаат ќе се вадат дека немало време а у јануари ќе цмиздрат дека немаме пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom