- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 19.168
- Поени од реакции
- 23.492
Ако не му донесат ДМ да рова на терен вакви изданија ке гледаме цела сезона , Куња супер играч но лимитиран од страна на Бруно типот не е играч да чека топка и да спие на лево сака да игра фри рол таа слобода само Бруно ја има. Далеку е уште да прогнозираме за Шешко но не би ме изненадило да биде Хојлунд 2.0 , едноставно иста приказна како и лани , вчера дали двапати или трипати ја допре топката нема проток на топка кон него или акција за него . Што работат на тренинзи си знаат тие.Мислам дека нема да го набркаат,многу пари фрлија по овој систем,многу заглавија ама којзнае ако не почне да победува, 180 минути ние гол немаме дадено,каков е тој систем,за нерешено ли? Незнам како ќе се одвива се пред се емоционално врз овие новите играчи ако нешто не се смени, мислам дека Куња има краток фитил и дека таму може да се очекува сешто ако работите тргнат Јужно, Мбеумо е работник се гледа ама без сервис е послаб од Амад, Шешко ќе флопне биг тиме, и тоа може да му се препише на Аморим,бидејќи не го игра демек не бил подготвен,а како ли без играње ќе се подготви он си знае.
Диало воопшто не е за таа позиција што ја игра нему му одговара понапред на местото на Мбеумо, за таму да игра Мбеумо ке треба на клупа да седи.
Имаше вчера изјава нашиот стручњак дека Мејну на тренинг се борел со Бруно за таа позиција и затоа не го играл. Ептен глуп одговор зошто не игра Мајну. Но ајде сме истрпиле се и сешто ке го истрпиме и тоа.
Автоматски споено мислење:
Alex Iwobi: “We knew that we would be able to get behind their two midfielders, and their three centre-backs immediately jump, so we were able to execute that.”Marco Silva: “We knew how they defend, and we know they like to squeeze from the back five. If you don’t give bodies for them to squeeze from the back five, you can create superiority in the middle.“We know they play with two in the middle, we tried to overload with our three plus Alex. It was as simple as that.”
Прочитан буквар.
Последно уредено: