Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа Фурлани ти го донесе Ројал 2.0 и големиот Де Винтер што поише сакаш? Или можеби Леао е кривНашава дефанзивна линија ниту знае да брани, ниту да додаде.
Модрич жива вода а 4 шпринта напраи у цело полувреме. Не е ни он крив 40 години има.. он треба да влага послесни 20 да умртви игра и да напраи некоја контра....Сеуште сме едно големо лајно од тим, и додека се Америве тука аурата ке биде таква. Ни Алегри, ни Гвардиола ни Господ не ги оправа. А оној еГлупињан....сам себе да се дрибла ке се промаши
П.с толку се очајни и глупи што не можат визијата на Модриќ да му ја прочитаат.
Дечкото првиот пас што го погоди беше центаршутот.Глеам Еступињан ќе биде дежурен кривец сезонава, изгледа ја гледам друга утакмица, дечкото е сосема солиден
И да не е ќе му го загорчаат престојот во Милан, додека не биде.Глеам Еступињан ќе биде дежурен кривец сезонава, изгледа ја гледам друга утакмица, дечкото е сосема солиден
Не ти зборам од аспект на неговата кондициска (не)спремност, годините си го прават своето. Од аспект на технички поткован, со визија и со движење за овие умрениве е класа ја размрдува колку толку средината, има интелегенти пасови ама игра со шупаци.Модрич жива вода а 4 шпринта напраи у цело полувреме. Не е ни он крив 40 години има.. он треба да влага послесни 20 да умртви игра и да напраи некоја контра....