Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

И Шиљо Јоро да се стаи на балканска баба диета со буреци пити и кифли да дигне маса малце. Ова на ништо не личи го рога од земја кој стигне.

Напредок има за разлика од претходната сезона. Мбеумо и Куња солидни. Голман мора по секоја цена да се донесе. Второ нека влага Шешко па да видиме како ќе функционираат.

Лани вакви голови примавме, цела сезона не таргетираа на ист начин, еве сеа пак уште во прва утакмица.
Играчиве у средина, никако не одговараат на тоа што го сака Аморим. Касемиро е преспор. Си го има знаењето, техниката, ама е преспор за ПЛ. Ништо не може да стигне. Бруно пак продолжува да комлицира ситуации кои не смее ни да помисли да ги комплицира, поготово на оваа позиција. Есноставно таков е, и наједностсвнатс ситуација, наједностсвниот пас, он ќе го закомлицира. Куња и Мбеумо добри, ама поготово фториов уште не е фул спремен.
Во второ Шешко за Маунт и да видиме како ќе делуваат со класичен шпиц.

мене едно нешто не ми е јасно... како вакви "голови" станаа нешто нормално... како Премиер Лига дозволи вакви голови да се нешто нормално.. 5 луѓе околу голман се туркаат со него... петерецот треба да е само за голманот !!! секој ебан контакт треба фаул да се свири !!!

Мене Доргу ми изгледа ретко глупо створење, го шие и Линделоф.
Ама штом Видук вика дека е добар, ваљда нешто пропуштам, а може он и друга утакмица гледа!
П.С. Арсенал како Хојлунд да го купил!

Заслуживме барем гол да дадеме. Добро е што за разлика од други години не ни играат викторија пред гол. Исто мислам дека боранија тимови нема веќе да имаат свои моменти на Трафорд. Мора голман, средина и добро лево крило што знае да набаци.

Сосема незаслужем пораз.
Презаслужен и тоа како, откако влезе МЕГВАЈА рогај до него на втора па можда ќе ја закачи (ако таква стратегија не залужува пораз незнам што не заслужува) !!! Мегваја е глуперда лик, на неколку пати не можеше да исперцепира каде паднала топката. Смешки !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom