- Член од
- 11 август 2013
- Мислења
- 398
- Поени од реакции
- 215
Има Стајиќ, Костоски, Мекиќ... и ред други што можев да се доведева кои други имамо наши играчи ... ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има Стајиќ, Костоски, Мекиќ... и ред други што можев да се доведева кои други имамо наши играчи ... ??
Главчев јуниора кои други имамо наши играчи ... ??
Луковиќ има договор на 2год, едино ако он сака да иде у Морнар па да га раскинев договорКожув, гостивар чаир скоро направисва екипу.. наши још увек чекав...
Автоматски споено мислење:
Прегледај го приврзокот 453274
Неможемо ни њега да га задржимо
Е тој ни е.. ќе чекамо још месец дна да га дознаемо тим..Луковиќ има договор на 2год, едино ако он сака да иде у Морнар па да га раскинев договор
Прави се место за КостоскогаКаква е ситуација около Тадиќа некој спомна дека ќе остане ама днска ми искочи на инстаграм дека е пред потпис сс Сутјеску
Не сам фан на Тадиќа ама за Курчу моментално е Дерик РоузПрави се место за Костоскога![]()
![]()
Ама Курчо е мак играч такој да одма се отвара још една опција за странцаНе сам фан на Тадиќа ама за Курчу моментално е Дерик Роуз
Да брат ама ја тој што га прати Пелистер овија две сезоне он не е способан да одигра целу утакницу, 10-15 минута и тој како по навику само напад за повише не е стиза га умор и улаза од грешку у грешкуАма Курчо е мак играч такој да одма се отвара још една опција за странца
Име презиме?Тадија е аут.. чекамо другога плеја..
Прави се место за Костоскога![]()
![]()
Ке игра без паре све за љубав хахахах, шала на страну Магдевски би бија топ појачање ама не знам да ли има договор сс Мзт.Боље за тија паре да се земе типа Магдевски. Курчо јес наша легенда, ама не е 2015, не е више тој тој.