Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
немање допир со реалноста е ова, нешто што е карактеристика на новата идеологија
Во твој случај секоја сообрајќајка ќе има жртва. Бебенцето. Нема тука повреди, има жртва.Ако возиш, можеш да направиш сообраќајка. Дали тоа значи дека не треба да имаш право на лекување при повреди настанати од неа, бидејќи штом си возел си дал согласност да настане истата?
Со кое право ти како фетус си престојувал во телото на друг човек???Никој нема право да престојува во тело на друг човек, без негова согласност. Не може да им се даде на фетусите право што никој никаде го нема - престојување во тело на друг човек, без негова согласност. Ако ми дојде провалник дома, имам право да го убијам, а ако се наоѓа некој во моето тело без моја согласност, немам право да го отстранам?
Тоа е. Не знам како е ова прифатливо. Ако одам на клиника и кажам дека се чувствувам како мачка, оправдано ќе кажат дека сум ментално болен, а ако кажам дека сум жена, ќе почнат со процедура за промена на полот.Ментални болести, и целиот систем ти прави притисок да им играш по лудилото... Иначе ти си крив ако нешто скокнат под воз.
![]()
![]()
Ментални болести, и целиот систем ти прави притисок да им играш по лудилото... Иначе ти си крив ако нешто скокнат под воз.
![]()
Oсвен тоа и се друго освен идење по нивното лудило, се окарактеризира како „говор на омраза“ што денес е казниво дело.Феминизирани машки имало цел живот, ама моменталнава ситуација која овие ја промовираат и пропагираат е тотален нон-сенс. Ментални болести се презентираат како нешто ново и нормално.
Процедура за промена на полот? Мислиш процедура за реафирмација на лудилото. :-/Тоа е. Не знам како е ова прифатливо. Ако одам на клиника и кажам дека се чувствувам како мачка, оправдано ќе кажат дека сум ментално болен, а ако кажам дека сум жена, ќе почнат со процедура за промена на полот.
Да, за потврдување на нешто што едноставно не може да биде точно, ни биолошки ни научно точно.Oсвен тоа и се друго освен идење по нивното лудило, се окарактеризира како „говор на омраза“ што денес е казниво дело.
Никој нема ништо против да општат со мажи, сѐ додека тоа го прават во приватнота на домот сѐ додека не нѐ тераат сите да им играме по лудилото, да им плаќаме касапење и доживотна медицинска нега од последици од истиот.
Процедура за промена на полот? Мислиш процедура за реафирмација на лудилото. :-/
Треба да следува бојкот на фудбалот.Се повеќе се ограничуваат личните слободи.Фудбалот треба да е забава а не средство преку кое се наметнуваат нечиви агенди.Уау !!!![]()
![]()
Чудно но вистинито.
За тие што не пратите фудбал само да ви кажам дека тие што немаа да сакаат да стават геј капитенска лента добиваа опаси казни. Покрај медимско, вербално напаѓање и понижување добиваа и забрана за играње на одреден број утакмици и секако парични казни.
Прегледај го приврзокот 453088