Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ок цена, ако успеат да договорат некоја коректна цифра за плата, би го донесол без размислување. Во секој случај далеку подобра опција од тоа што го имаме.
За 26 милиони, грабеж на векот за таков калибар на голман. Буквално од магаре на коњ ќе направиме апгрејд.

6то до 8мо одбраната уште не е средена. :D
Ако се земе Балеба и Донарума не би се изненадил да се бориме и за топ 4 , сепак на хартија итекако солиден тим , единствено што ме загрижува пак да не се залагат и да не бидат мрзливи . Мора строг пристап доста беше мрза и куроболие.

per @AndyMitten via @AzizBPL

- Baleba’s agent does not mind reducing his commission to complete a move to #mufc.

- #mufc may offer Brighton some players they might be interested in.

- #mufc want some flexibility from Brighton.

- Baleba has strong desire to join #mufc.

Ако се земе Балеба и Донарума не би се изненадил да се бориме и за топ 4 , сепак на хартија итекако солиден тим , единствено што ме загрижува пак да не се залагат и да не бидат мрзливи . Мора строг пристап доста беше мрза и куроболие.
ако се земат Балеба и Донарума тоа се 5 нови играчи, односно 5 нови стартери... од ланскиот состав само 5 играчи ќе бидат стартери Бруно, Амад, Мазрауи, де Лихт и Јоро плус Доргу кој што е првиот играч донесен за Аморим...

Куња, Мбеумо, Шешко, Балеба, Донарума, солиден трансфер период ако се донесат и двајцата. Плус играме еднаш неделно би требало да се подготвени за сите натпревари. И најважно конкурентите ослабени ( зборувам за 5 место ).

Солиден? На хартија, ова е најдобриот трансфер период последниве 15 години, доколку се земат Балеба и Донарума.

Се гледа што треба да играме напред. Одбраната пак со brainfart. На Амад и Мбеумо им треба уигрување.

Реално на цел фор ќе им треба период да се воиграт. Нова напаѓачка линија имаме и би бил изненаден ако кликнат од прва.

Се гледа што треба да играме напред. Одбраната пак со brainfart. На Амад и Мбеумо им треба уигрување.
мислам дека Амад најбрзо ќе го изгуби стартното место сезонава...

Мислам оти пак бавно се одвива секоја акција , Маунт незнам што да кажам најслабо од сите. Очајно ни треба средина .

Друштво не знам за вас, ама од овие новиве имам слаби очекувања. Мбеумо трча, се труди, ама дриблинг - 0 или 1. Куња ми е -мех (Раш.Гарначо.2) - не ми се труди нешто посебно. Дај боже да грешам

мислам дека Амад најбрзо ќе го изгуби стартното место сезонава...
И јас мислам дека не му е погодена позицијата, он е за позицијата што ја игра Мбуемо

Тињата си продолжи после неколку добри утакмици. Али ова мутв коментаториве ми се кења. Знам дека се платени да величат ама Маунт да го викаш pressing machine…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom