сите добиваат притисок кога идат у затвор, тоа е нормално.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Свативме дека си дпсмне бот брате океј е, ќе ги оправдаш парите. Таа му е трн во очите и на едните и на другите. И едните и праќаа инспекции 3.000, а и другиве продолжија. Ништо не можат да и најдат, и сега почнаа со вакви притисоци и заплашувања.Исти се, и таа ич не ја жалам, како дошла така ошла, уште пред неколку години пишуваа колку е кадарна таа, кај нас проблемот е многу поголем од партискс дневна политика, тоа што Заев го започна со племето овој го продолжува.
сите добиваат притисок кога идат у затвор, тоа е нормално.
Ова е целосната вистина. Им боде очи и на всмро и на сдссм.......Многу си глуп искрено. За што ќе оди во затвор ? Гледаш дека сакаат да ги земат печатите само за да ја сменат
![]()
(Видео) Лозановска за СП- Печатите од училиштето се во метален сеф.На боледување сум а градоначалникот незаконски по трет пат брза да ме разреши пред изборите - Либертас
Полициската драмата во вечерните часови во Демир Хисар во домот на директорката на средното училиште СОУ Крсте Петков Мисирков по барање на градоначалникот Никола Најдовски по трет пат незаконски да ја разреши директорката на училиштето Маја Лозановска ноќеска продолжила со претрес во кабинетот...libertas.mk
Полициските инспектори биле во потрага по печатот на училиштето за да може да го користи новата директорка која спротивно од законот била назначена од градоначалникот а не како што налага законот од МОН. Од 2022 на градоначалникот Најдовски ова му е трет обид да ја разреши Лозановска,претходните два пати обидите му биле спречени од страна на Државната комисија за одлучување во управна постапка и постапка од работен однос во втор степен, со укажување за незаконитото одлучување во постапката за разрешување. Директор на средно училиште поставува и разрешува МОН а не градоначалник.
Од 2023 година продолжувам да сум директор со континуирани силни притисоци, се ми пречешлаа, сите инспекции ми ги пратија, ништо не најдоа. Работам чесно и не можеа дамка да ми најдат, изјави за „Слободен печат“ Лозановска.
Многу си глуп искрено. За што ќе оди во затвор ? Гледаш дека сакаат да ги земат печатите само за да ја сменат
![]()
(Видео) Лозановска за СП- Печатите од училиштето се во метален сеф.На боледување сум а градоначалникот незаконски по трет пат брза да ме разреши пред изборите - Либертас
Полициската драмата во вечерните часови во Демир Хисар во домот на директорката на средното училиште СОУ Крсте Петков Мисирков по барање на градоначалникот Никола Најдовски по трет пат незаконски да ја разреши директорката на училиштето Маја Лозановска ноќеска продолжила со претрес во кабинетот...libertas.mk
Полициските инспектори биле во потрага по печатот на училиштето за да може да го користи новата директорка која спротивно од законот била назначена од градоначалникот а не како што налага законот од МОН. Од 2022 на градоначалникот Најдовски ова му е трет обид да ја разреши Лозановска,претходните два пати обидите му биле спречени од страна на Државната комисија за одлучување во управна постапка и постапка од работен однос во втор степен, со укажување за незаконитото одлучување во постапката за разрешување. Директор на средно училиште поставува и разрешува МОН а не градоначалник.
Од 2023 година продолжувам да сум директор со континуирани силни притисоци, се ми пречешлаа, сите инспекции ми ги пратија, ништо не најдоа. Работам чесно и не можеа дамка да ми најдат, изјави за „Слободен печат“ Лозановска.
Јас дпне бот, господе боже, и ти како таксист ме зафркаваш, сега и србоман станав и дпне, вие си знаете, јас си кажав, читав пред некоја година дека жената немала квалификации да биде вработена и не само за неа за многу имаше такви објави по социјалните мрежи кога дојде бугарашот и шошонот од струмичко муртино да ја закопа држававаСвативме дека си дпсмне бот брате океј е, ќе ги оправдаш парите. Таа му е трн во очите и на едните и на другите. И едните и праќаа инспекции 3.000, а и другиве продолжија. Ништо не можат да и најдат, и сега почнаа со вакви притисоци и заплашувања.
Инспекторов тотална табула раса... Со ова негово знаење чудо ќе биди ако не заврши зад решетки.....
Сакаа да му потпиши вработувања на партиски војници што не исполнуваат услови... Тука е болката.....Што не му потпиша
Ти брат не читаше, од штаб те тераат да тресеш зелени тука. Пред години пишуваа? Кој се тие што пишуваа другар? Од центарот за комуникации на Северно Дпмне?Јас дпне бот, господе боже, и ти како таксист ме зафркаваш, сега и србоман станав и дпне, вие си знаете, јас си кажав, читав пред некоја година дека жената немала квалификации да биде вработена и не само за неа за многу имаше такви објави по социјалните мрежи кога дојде бугарашот и шошонот од струмичко муртино да ја закопа државава
НА БОЛЕДУВАЊЕ Е ЖЕНАТА.... Ги познаваш законите брат? Или онака од штаб ти рекоа и тебе?не навлагам, но штом и налагаат треба да спроведе, не полиција да иде да ја бара.
Еве читајТи брат не читаше, од штаб те тераат да тресеш зелени тука. Пред години пишуваа? Кој се тие што пишуваа другар? Од центарот за комуникации на Северно Дпмне?
Еве можи пред години пишаа тука, дека ти се бодеш одназад..Дали е тоа причина за да оформам мислење за тебе такво, особено за човек што не го познавам?
Автоматски споено мислење:
НА БОЛЕДУВАЊЕ Е ЖЕНАТА.... Ги познаваш законите брат? Или онака од штаб ти рекоа и тебе?
Убав фалсификат ви имаат даено да се браните хахаххаа..Врска нема, лага е...Те мислев за далеку попаметен од БОТ....Еве читај
Но тогаш вас ве немаше
Кој фалсификат човече јас ова лично го читав пред години, но ти си знаеш, ти не пратиш и после друг е нечиј бот... Таквите како тебе ги гледам почнаа и Велија Рамковски да го сакаат, инфлуенцер стана човекот, јас сум против тоа лицемерие...Убав фалсификат ви имаат даено да се браните хахаххаа..Врска нема, лага е...Те мислев за далеку попаметен од БОТ....
Адвокатот нејзин тужел све по список. И треба.Многу ароганција за само година дена власт, прво Мицко со новинаркава за пумпите на Ѓавато сега ова со неписмениот инспектор
![]()
(Видео) Началник бара Итната помош на носилка да однесе директорка на информативен разговор во станица
На социјалните мрежи е објавено видео на кое се гледа началник во домот на директорка на училиште во Демир Хисар и вербална расправија меѓу него и синотmakfax.com.mk
![]()
Вистинската вистина: Системот „Ѓавато“ не работи, Дојранското Езеро е драматично повлечено (Галерија) - Независен Весник
Вистинската вистина не била во Владата, како што тврди премиерот Христијан Мицкоски. Туку во фактите на теренот. Кај Дојран. Пред неколку дена премиерот Мицкоски навредливо во стил а-ла Вучиќ се обиде да ја омаловажи новинарката која го праша што станува со системот „Ѓавато“ од каде треба да се...nezavisen.mk
Па јас не викам дека неможе да ми биде променето мислењето, еве просветли не сите нас,со докази се разбира, за мене е јасно дека е ставена од партија, ти кажуваш дека е подруго и дека била компетентна и надпартиски човек, ако е така и јас би ја ппдржал, но кога ќе не убедиш сите нас.Убав фалсификат ви имаат даено да се браните хахаххаа..Врска нема, лага е...Те мислев за далеку попаметен од БОТ....
Од смрдсм имаше повеќе инспекции, и и тие сакаа да ја сменат, но неможеа, оти не можеа ништо да и најдат....
Сега овие исто така, сакаа да му потпиши вработувања што не исполнуваат услови.....Не ги потпиша.....
По трет пат ја разрешуваат судот ја враќа, оти не можат ништо да и најдат....
Ама тебе пријателе мозокот ти е испран таму по штабојте, не можиш да го разбериш тоа дека некој може да си ја работи чесни работата и да не зависи од партијата......
Непоимливо ти е