dantemkd
demon hunter
Ќе лапаме 100-120 милки од Хојлунд, Гарначо, Ентони, Санчо...![]()
Промаши една нула царе.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе лапаме 100-120 милки од Хојлунд, Гарначо, Ентони, Санчо...![]()
Bratu nemam za zal takvo vreme da ti baram uredu e ti veruvam deka ne si go narekol taka ali pamtam deka mi pisuvase referati za kako moral da si odi i toa e okej. Rashford e minato, spored mene greska na klubot sto go batali taka lesno no sekako e win win posto nie ne mu ja plakame platata enormna a on si dobi sansa da igra za eden do najgolemite klubovi vo svet iako site mislea deka ke zavrsi vo barnli.@Hellz Guardian најде или уште бараш?
https://twitter.com/UtdFaithfuls/status/1952991339949507037?s=19Не можевме да купуваме без да продадеме, а 200М потрошивме.![]()
Плус Мбеумо е купен на клаузули не е исплатена целата сума, ке имаме најверојатно уште за трошење.Не можевме да купуваме без да продадеме, а 200М потрошивме.![]()
Куе ни чур, ќе играмо на дугачки у средину ќе се р'вамо само.Шешко изгледа ке го договорат. Цел напад практично сменија. Ама без играч до средина, тешко.
Бидна и тоа, имаме за продажба тројца, можеби од тие пари ќе се купи и некој во средината што очајно ни фали. Но негледам кој би било тој што ќе го промени средниот ред на подобро, некако пазарот нема доволно вакви играчи , пример како Витиња , Родри , Крос или Модрич тип на играч . Имаме доволно време до крајот на преодниот рок од некаде да се најде ваков тип на играч.Ајде ќе видиме.И сега ако не преработи тој ебен напад никад нема.Куе ни чур, ќе играмо на дугачки у средину ќе се р'вамо само.