Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Cicko Jim odvrzal keseto, mislam deka imase reporti pred sezonata deka bi imale za trosenje ama dobra taktika sekako sto glumatavme deka sme za greota a ustvari ako projde i ovoj deal sme na 200m potroseni so nituedna prodazba ako ne racuname tie kako free agents i rashy.
Mene mi e ocigledno deka ruben pobaral 3 novi napagaci i toa ke go dobie, se nadevam deka ke dobieme i uste vo sredina barem na pozajmica posto realno ako e tapa pazarot za napagaci togas za mids uste potapa. Golman izgleda so onana ostanuvame ruben kaza nekolku pati deka on e #1. Ali prejako mi e sto imame nekoi od najiskusnite luge vo industrijata so 20+ godini rabotele po city barsa leipzig kaj ne ama ne bratot od forum kajgana znae koj sme trebale da kupime i kazuva kolku bile glupi :pos:
Автоматски споено мислење:

@Hellz Guardian најде или уште бараш?
Bratu nemam za zal takvo vreme da ti baram uredu e ti veruvam deka ne si go narekol taka ali pamtam deka mi pisuvase referati za kako moral da si odi i toa e okej. Rashford e minato, spored mene greska na klubot sto go batali taka lesno no sekako e win win posto nie ne mu ja plakame platata enormna a on si dobi sansa da igra za eden do najgolemite klubovi vo svet iako site mislea deka ke zavrsi vo barnli.

Последно уредено:
BREAKING: Manchester United are closing in on a deal for Benjamin Sesko.

RB Leipzig accepted an €82.5M + €2.5M bid from Newcastle, but the 22-year-old striker only wants United.

No agreement yet — but talks are progressing fast.

(Source: David Ornstein)

Не можевме да купуваме без да продадеме, а 200М потрошивме. :toe:
Плус Мбеумо е купен на клаузули не е исплатена целата сума, ке имаме најверојатно уште за трошење.

Шешко изгледа ке го договорат. Цел напад практично сменија. Ама без играч до средина, тешко.
Куе ни чур, ќе играмо на дугачки у средину ќе се р'вамо само. :D

Последно уредено:
Личи повеќе дека Шешко го земаат со надеж да спречат домино ефект Исак да замине во Ливерпул... што не гарантира ништо, отколку на пример да не се свесни дека средината ни плаче...
Но, има простор да се земаат и нови играчи до крај на преодниот. Проблем е дали воопшто има добри слободни играчи (моментално не ми текнува на ниеден што би имале реални шанси да го земеме) и ако има дали имаме пари да го платиме.

Ако не, ќе се крпи нешто сезонава со Угарте, Коби, Каземиро како краткотрајно решение, што може пак да ни ја пое*е сезоната...

Да почекаме да заврши трансфер периодот па тогаш ќе видиме на што сме, има везњаци со кои не поврзуваа. Е сега не се елитни али тие дали и ќе сакаат да дојдат кај нас. :)

Последно уредено:
Куе ни чур, ќе играмо на дугачки у средину ќе се р'вамо само. :D

Бидна и тоа, имаме за продажба тројца, можеби од тие пари ќе се купи и некој во средината што очајно ни фали. Но негледам кој би било тој што ќе го промени средниот ред на подобро, некако пазарот нема доволно вакви играчи , пример како Витиња , Родри , Крос или Модрич тип на играч . Имаме доволно време до крајот на преодниот рок од некаде да се најде ваков тип на играч.Ајде ќе видиме.И сега ако не преработи тој ебен напад никад нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom