Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Мислам дека Мицко почна да му помага на Дуи, ќе им остане верен на вреди до локалните.

Zosto ne go koristis VMRO imeto, tumu DPMNE ?
Vistinskata organizacija pripaga na istorijata, ne bila politicka partija so partiski interesi i baratanje so tenderi i obicna dnevna politika.
Mozebi imase nekakva smisla vozobnovuvanje vo vreme koga Makedonija stanuvase nezavisna, pa i niz 90'tite i 2001, no posle toa e samo ruganje so imeto.
Da celata istorija e melem za dusha i epska, sto mnogu dobro bi dosla u modernava doba na raspad i monotonija, no toa ne e pricina da se primenuva bedna kopija.
Mislam imas stab so sliki na Goce Delchev, Apostol Petkov, Chekaralov, Pitu Guli i do niv Gruevski i Mickovski....suludo e.

малку ги преромантизираме комитите не биле нешто посебно ,биле млади луѓе шанкуриња ,. а и денес гиима такви деликвенти исл гасери кога денес би живееле неби ги толку идолизирале,.,ова Вмровски Романтизам епопеја одисијеаа постана.млади загинаја на 25 години безвеза

малку ги преромантизираме комитите не биле нешто посебно ,биле млади луѓе шанкуриња ,. а и денес гиима такви деликвенти исл гасери кога денес би живееле неби ги толку идолизирале,.,ова Вмровски Романтизам епопеја одисијеаа постана.млади загинаја на 25 години безвеза
не се секирај, не ги вртиме два посто
сеа Кристијан ни е идол

Точно така биле немиени,не јаделе чија пудинг и место тротинет кавалер коњи.
Кои сељаци пееер

солзи сами капат прости ми ,шо зна дете шта је револуциа држава востание,.како на оние племињата од африка дајму пушки ќе се бориме против другото племе и урааа јуришшш,.или овие од ал каеда isis ,.sea naprimer isis da naprat drzava i da slavat kaj so se borele kako uck dui ,.,i vmro vo ocite na svetot e e dna samo teroroisticka organizacia nie si mislime deka se svetci heroi /.

солзи сами капат прости ми ,шо зна дете шта је револуциа држава востание,.како на оние племињата од африка дајму пушки ќе се бориме против другото племе и урааа јуришшш,.или овие од ал каеда isis ,.sea naprimer isis da naprat drzava i da slavat kaj so se borele kako uck dui ,.,i vmro vo ocite na svetot e e dna samo teroroisticka organizacia nie si mislime deka se svetci heroi /.
Видиш интересно, дури и бугарија очајно се бори без да бира средства да ги присвои некој си терористи

Само албанските никој не ги присвојува, албанофобија.
Срам да им е!

Албанофоби низаедни!...:mad:

Ама затоа наменски ги ангажира, така да нема потреба од нивно присвојување...и види чудо, „ангажираните„ добро си ја одработуваат задачата.

@Acid што викаш да отвориме тема за јавни личности во Општи?
Општа тема за сите јл, пејачи, пејачки, актери, политичари, тв лица и сл.

Пошто на редит се ежат на сликава, ја бришат во први 10 секунди, да им ја постирам на нашите администратори од Бугарија.

Ќе ви направам еден веб еден ден, со сите можни вакви фотографии од кои денес се срамите - а лажете дека не постојат и дека вие сте биле неутрални (а пепел сте ја правеле оваа држава). Ќе соберам галерија и ќе ви ја бустам на фб во Бугарија секој ден.
Screenshot_1.png

бонус:

FB-IMG-1754375938190.jpg

Последно уредено:
Пошто на редит се ежат на сликава, ја бришат во први 10 секунди, да им ја постирам на нашите администратори од Бугарија.

Ќе ви направам еден веб еден ден, со сите можни вакви фотографии од кои денес се срамите - а лажете дека не постојат и дека вие сте биле неутрални (а пепел сте ја правеле оваа држава). Ќе соберам галерија и ќе ви ја бустам на фб во Бугарија секој ден.
Прегледај го приврзокот 452468

бонус:

Прегледај го приврзокот 452473
Не само тука и Илинден славеле со кукаст крст во Крушево, меѓу таквите бил и дедото на Бунтур.
Тоа е разликата помеѓу чесните илинденци кои седеле дома и се крстеле што мајка бараат бугарите на мечкин камен, исто како што ние се крстите за шота во крушево.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom