Локални избори 2025: Кандидати за Град Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Иден градоначалник на Скопје?

• Вкупно гласачи
    103
Е што бе бате маваш со кандило? Ти се чудам бидејќи јас секако ќе го водам Скопје заедно со Левица подобро од било кој досегашен градоначалник. Па ете културниот центар во Скопје Левица го води т.е директорот е од Левица. Па види како работи чесно и во служба на народот.
Во Скопје една култура што се разви пичку матер.

Во Скопје една култура што се разви пичку матер.
Разгледај

Прееска на ТВ кажаа Зелен Хуман Град ќе се кандидирале како независни.
Ајде да видиме.
Тие мене ми личат океј.

Прееска на ТВ кажаа Зелен Хуман Град ќе се кандидирале како независни.
Ајде да видиме.
Тие мене ми личат океј.
ЗХГ се во процес на формирање партија, собираат потписи.

Зелено ме асоцира на луѓе без мозок. Луѓе што живеат у некој паралелен универзум и замислуваат некои утописки слики без да имаат осет за реалноста како нешто функционира.

Зелено ме асоцира на луѓе без мозок. Луѓе што живеат у некој паралелен универзум и замислуваат некои утописки слики без да имаат осет за реалноста како нешто функционира.

Во политиката, како и во истерувањето разно-разни агенди, како што е „зелената агенда„, која се‘ повеќе станува политичка одлука а не акт на висока свесност, никој не бара луѓе со мисловни способности, туку токму спротивното...за да може агендата да биде реализирана, нормално, небитно колку е самата агенда сама по себе дебилна.

Последно уредено:
Во политиката, како и во истерувањето разно-разни агенди, како што е „зелената агенда„, која се‘ повеќе станува политичка одлука а не акт на висока свесност, никој не бара луѓе со мисловни способности, туку токму спротивното...за да може агендата да биде реализирана, нормално, небитно колку е самата агенда сама по себе дебилна.
За град што од ден на ден се повеќе личи на Варанаси, потребна е некоја зелена агенда.

Многу ме нервира Орце, ептем станал арогантно самобендисано пуфле.
Во секоја негова изјава се фали дека е убеден во неговата победа за градоначалник на Скопје.
Колку само посакувам да изгуби.

Они сите се убедени у победа, ама само ради четирите свети букви во името на партијата.

Нека искочи сам на избори како независен кандидат да видиме колку ќе биде убеден во победа :icon_mrgr:

Многу ме нервира Орце, ептем станал арогантно самобендисано пуфле.
Во секоја негова изјава се фали дека е убеден во неговата победа за градоначалник на Скопје.
Колку само посакувам да изгуби.
Нема кој да биде за жал само бојкот му е мајка

Нема кој да биде за жал само бојкот му е мајка

Зошто кога знаете дека губите само бојкот ви се врти у глава. И по контактни емисии северџаниве често го спомнуваат.

Зошто кога знаете дека губите само бојкот ви се врти у глава. И по контактни емисии северџаниве често го спомнуваат.
Нормално, штом не е од тие дадени од господ со сина крв.

За град што од ден на ден се повеќе личи на Варанаси, потребна е некоја зелена агенда.

На Шкупими му е потребен еден гоооолем...ресет.

Кога бев „среднист„, Шкупими го нарекувавме „најголемото село во Македонија„. И (о)стана бетер од село...

Ако на некој град му потребно решение за одреден колективен проблем или потреба, тогаш тој (проблем) се решава преку континураното планирање на неговите потреби. „Инцидентните„ акции за решавања на „ова„ и на „она„ остануват само тоа-моментални иницијативи, без резултат.

За Шкупими имаше идеја за воведување трамвај...аууууу. Референдумот (за трамвајот де...) пропадна, а подоцна идејата за трамвај беше повторена преку ДУП-от за централното градско подрачје од средината на ‘90-тите...и пак ништо, оти „некој„ се сети дека воведувањето трамвајски превоз во релативно голем град не се врши „на парче„, туку како решение „на цело„, на ниво‘ од цел град, а не саде на неговиот центар...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom