Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
@брмбрм брмбрм знаев дека си србоман, доста бев јас сега ред е малку ти да бидеш србоман :pos::pos::pos:

србоман си признај :pos:

СВе србомани....брееееее...има ли Македонци во „нашата земјата„, се питувам...:coffee:

СВе србомани....брееееее...има ли Македонци во „нашата земјата„, се питувам...:coffee:
НЕМА!
Со инсталирањето на Црпе на власт во Македонија тие и официелно се избришани од сите ...., се разбира со сесрдна помош на стратешките партњори.
Ама ти би требало тоа да го знаеш ;)

работите не се сменале многу од времето на михајлов ванчо ко му викаше на неистоминслиците србоманче си признај,денес малку се видоизмени во комуњар ,.,тешка психопатија не контрлира хушка луѓето да се мразиме меѓу себе и убиваме.

Зарем само бугарите смеат терминот србоман да го користат?

Зарем само бугарите смеат терминот србоман да го користат?
Не бе брат јас редовно го користам, но ете вие бугарите го користите за сите нас, исто како Цкатров во Идризово, Њама Македонци, Ако си Македонец си србоман.

Ајде @Таксист да кршиме чаши во кафана како српски пијаници.

Слушај @Толе Паша

Последно уредено:
Уште овие трауми ми требаа, и јас србоман станав:place:
Бугарска работа @Толе Паша, бугарска работа.
ајде ајде не пајџај во несвест, кај и да е ќе извадиш бугарски пасош и има мамето да им го ...

(во недостаток на аргументи секогаш се повикуваш на адхоминем/лепиш етикета и оп си се одбранил)

Се бореле они за држава, кутрите они.
1903 го испокрадоа, запалија крушево, убиваа и силуваа.
1944 Балисти, најголеми жртви се дадени во битки со нив, убиваа, силуваа, асимилираа, раселуваа и извршија бројни масакри.
1991 не гласаа за независна Македонија и распишаа референдум за Илирида.

Фуркан сакал држава и ја добилIMG_20250802_154420.jpg
Пјетер Гури, ало бардовци, има еден тука вика власите биле албанци.

Не бе брат јас редовно го користам, но ете вие бугарите го користите за сите нас, исто како Цкатров во Идризово, Њама Македонци, Ако си Македонец си србоман.

Ајде @Таксист да кршиме чаши во кафана како српски пијаници.

Слушај @Толе Паша
Ајдее среќна нова 49 секој патриот бугарин

1944 Балисти, најголеми жртви се дадени во битки со нив, убиваа, силуваа, асимилираа, раселуваа и извршија бројни масакри.

Фуркан сакал држава и ја добилПрегледај го приврзокот 452202

Да се потсетиме дека на овој Мечка и Мичо му ги амкаа мудата :icon_lol:

Чкатров бил Патриот?
Мајката
Бил член на Ммтро заедно со многу асномци. Ги прави ли тие бугари? Не се бореле ли за иста идеа? Нормално е дека ќе има повеќе идеологии во организација чија основна цел е независност на Македонија.

Да се потсетиме дека на овој Мечка и Мичо му ги амкаа мудата :icon_lol:
Му го амкаа и на внукот на Гоце, тој менталниот диригент, сеуште е жива оската Тодорче и Хасан Приштина, соработката бугари и албанци не умира.
Автоматски споено мислење:

Бил член на Ммтро заедно со многу асномци. Ги прави ли тие бугари? Не се бореле ли за иста идеа? Нормално е дека ќе има повеќе идеологии во организација чија основна цел е независност на Македонија.
Абе какви идеологии, тие се бугари за бугарска Македонија, доста манипулираш.

Фуркан сакал држава и ја добилПрегледај го приврзокот 452202
Му ставиле свинска маст во дрогата:

1754146052991.png

Патем, децата му се викале Флора, Ташко, Никола и Стерјо.

1754147063105.png
1754146970511.png
1754146817047.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom